Skocz do zawartości
IGNORED

Standy pod Tannoy Fusion 2

Tymen

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc. Co, gdzie z kim żeby załatwić jakieś standy pod te kolumienki. Maksymalny fundusz to 350 PLN. Kupiłem te kolumienki i jestem średnio zadowolony :/ Grają z ze starym Onkyo Tx 7530 i DX-7211. Prosze o pomoc czy da sie coś z tego jeszcze wyciągnąć. Czy raczej i standy nie pomogą... i trzeba bedzie wymieniac i kable i wybrac wzmacniacz.

Zakreciłem troszke ale moze ktoś poradzi zielonemu gościowi

Pozdrawiam wszystkich :)

https://www.audiostereo.pl/topic/22790-standy-pod-tannoy-fusion-2/

Pewnie brakuje Ci basu sadzac po muzyce ktorej sluchasz. Nie miałem tych głośników ale sadzac po opiniach basu z nich miec nie bedziesz. Mysle ze i standy niewiele pomogą. Czasem na allegro mozna kupic tanio paradigm monitor v3. Nawet za 800zł. Wydaje mi sie ze do tego typu muzyki to byla by najlepsza propozycja. Wybierz sie kiedys do salonu i ich posluchaj. Do techno sa jak znalazł

Wg. mnie to nie są głośniki do "Muzyka klubowa - techno, hip-hop, komercja tv i radiowa." i standy, które napewno poprawią bas, nie dadzą Ci tego, czego szukasz (lub wydaje mi się, że szukasz ;))

> Tymen

W 9m2 z basem będzie baaardzo ciężko. Ale na pewno rady liberasa są dobre.

Z drugiej strony nie do końca wiemy, dlaczego jesteś średnio zadowolony - tzn. co jest źle. Może napisz coś więcej.

Bas jest słabo kontrolowany... Nie ma nawet co szaleć z glośnością bo wszystko zaczyna drzeć... A tak to spoko grają nawet ładnie. :) Oczywiście jak za tą kase. Może bym musiał wymienić wzmacniacz... Ale zaczne od standów i tak musze kupić i tak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.