Skocz do zawartości
IGNORED

MŚ 2006 Germany

pp

Rekomendowane odpowiedzi

Wg. mnie grupa ani łatwa ani trudna jak się spojrzy na całość. nie wiadomo co reprezentują sobą Ekwador i Kostaryka, ale grac z takimi "egzotycznymi" druzynami to my raczej nie umiemy. Najwazniejsze chyba żeby nie popełnic tego samego błędu co 4 lata, że hura optymizm nas "zjadł" jeszcze przed mistrzostwami. trzeba się solidnie oprzygotować pod kątem drużyn południowoamerykańskich.

panowie troche optymizmu...ja wierze ze chlopaki z grupy wyjda, oczywiscie z drugiego miejsca, poniewaz mam zamiar być i na zywo ogladac te mecze wiec sie zastanawiam czy nie kupowac biletu na 1/16 ;)...niestety jest duze prawdopodobienstwo ze bedzie to znowu Anglia, czy ktos rozszyfrowal juz terminy kiedy gramy??? jesli dobrze patrzylem to chyba 9, 14 i 20 czerwca???

pozdrawiam

Jestem optymista choć przyznam się że nigdy nie wierzyłem tak mocno w naszą kadrę jak teraz.

Wiem że naszych grajków stac na sprawienie niespodzianiki i np. zremisować z Niemcami.

Ale również stać nas na porażkę z Kostaryką ot cały urok futbolu.Miejmy nadzieję że wyjdziemy z grupy, trafimy na Angoli i wreszcie się przełamiemy i ich odprawimy do domu

Pozdrawiam kibiców piłki kopanej

Według Włochów to jest bardzo łatwa grupa dal Niemców. Uważają, ze została "wylosowana" pod Niemców ciepłymi kulkami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale to ne znaczy, że dla nas.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.