Skocz do zawartości
IGNORED

Dziś w Trójce Top Wszechczasów

kamon

Rekomendowane odpowiedzi

Ja słucham,ale już dawno mi się znudził.Pan Marek odświeża to już tyle razy,że kawałki tylko zmieniają swoją

pozycję.Raczej zawsze wiadomo co się w tym Topie znajdzie.Pozdr.

Troszkę się pomyliłem, ale nieznacznie. Pierwszy numer jeden dla Pink Floyd. Jak dla mnie trochę niespodzianka, a przez to cała lista była bardziej ciekawsza niż co roku pojedynek DS v LZ. Czyzby to tęsknota za czyms nowym PF? No i wysoko Archive też niespodzianka, a jakie to floydowskie.

Pawlinda => wszelkie ,może troche starsze listy jakie pamiętam to zawsze

nr. 1 był "Dark Side Of The Moon" Pink Floyd później zaczeło się to trochę zmieniać no ,ale tak już jest są młodsze pokolenia ;-)

Gutekbull=> chodziło mi o to, że w tym trójkowym top wszechczasów Pink floyd nie byli jeszcze nigdy na pierwszym miejscu bo ciągle Dire Straits albo Led Zeppelin no i raz Queen chyba.

gutekbull, 10 Gru 2005, 20:04

>Pawlinda => wszelkie ,może troche starsze listy jakie pamiętam to zawsze

>nr. 1 był "Dark Side Of The Moon" Pink Floyd później zaczeło się to trochę zmieniać no ,ale tak już

>jest są młodsze pokolenia ;-)

Zgadza sie, sa mlodsze pokolenia, ale 1-wsza dziesiatka i tak nalezy do dinozaurow. Wcale sie temu nie dziwie. :)

Pozdrawiam.

Slav => zgadza się tylko jak pierwszy raz usłyszałem Dire Straits to "Dark Side Of The Moon" Pink Floyd był już starym kawałkiem.

Moim skromnym zdaniem "Ściana" nie dorównuje "Ciemnej Stronie Księżyca", a ostatnio to ta pierwsza wygrywa, i to chyba za sprawą młodszych pokoleń ;-)

Też sobie przez cały dzień suchałem topu.

Chyba jest dzisiaj bardzo dobry dzień do odsłuchów, bo wszystko brzmiało u mnie jak z dobrego kompaktu. Miałem więc dużą frajdę audiofilską i sentymentalną.

Ciekawe, że kiedyś, kiedy królowała muzyka z pierwszej 10-ki większość z nas nie miała nawet w części takiego sprzętu jak teraz. A jednak to tamte utwory ukształtowały naszą wrażliwość muzyczną bez tego całego audiofilizmu. To raczej dobra wiadomość jak sądzę. Pozdrawiam sentymentalnie.

gutekbull, 10 Gru 2005, 20:28

>Moim skromnym zdaniem "Ściana" nie dorównuje "Ciemnej Stronie Księżyca", a ostatnio to ta pierwsza

>wygrywa, i to chyba za sprawą młodszych pokoleń ;-)

Pewnie za sprawa utworu "Another Brick in the Wall".

Dla mnie obie plyty przytoczone przez Ciebie nie znalazly by sie wyzej od "Meddle", "Atom Heart Mother" i "Wish You Were Here". Ale to moje osobiste zdanie.

Kilka dni temu pozwolilem sobie "zapuscic" cala "sciane" i z ledwoscia dotrwalem do konca. Juz mi sie nie podoba jak kiedys.

A "ciemna strone..." zawsze malo sluchalem...

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.