Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tench

Pajacyku,nie odpowiedziałeś ile to latek w 94r.miałeś...widać nie wiele za to pamięć o tamtych czasach doskonała.Jak nie potrafisz rycerzu to nie próbuj...marnie ci to wychodzi i do tego jeszcze się irytujesz.

Modrzew jestes na tyle glupi ze sam nie potrafisz policzyc?

Powiedz co Ty ogladales jesli nawet nie wiesz jak jeden z najbardziej znanych kierowcow tamtych czasow sie nazywal?

Ogladales wyscigi w Blekitnej Ostrydze ale to nie to samo co w F1...

"Zmiany związane są z ekspansją Formuły 1 na nowe rynki, jakiej zwolennikiem jest Ecclestone. Ostatnio przybywa zawodów rozgrywanych w Azji. W tym sezonie, złożonym z 19 eliminacji, zadebiutuje Grand Prix Korei Płd" ~Bernie

Ktos ma jeszcze zludzenia czym jest F1?

" Zespół Renault, w którego barwach jeździ Robert Kubica, wyraził "najgłębsze kondolencje dla narodu polskiego" w związku z katastrofą lotniczą, w której zginęło około 100 bardzo ważnych osobistości w naszym kraju. Oświadczenie w tej sprawie wydał również Robert Kubica.

- Jestem głęboko zszokowany i smutny z powodu tragedii, która dla naszego narodu jest niesłychana. Dzień Pamięci Ofiar Katynia stał się jednym z dni żałoby dla ludzi z Polski. Chcę przekazać moje najszczersze kondolencje rodzinom ofiar. Moje myśli są z Polakami, którzy są dotknięci tą tragedią - napisał Robert Kubica.

Polak miał wystartować w niedzielnym rajdzie Citta di Forli, ale jak informuje portal Pit Stop, zdecydował się zrezygnować."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

RENAULT IMPONUJE MI CORAZ BARDZIEJ - niewiele moge dodac - widac że chłopaki mają "spirit" i dobre podejście do rzeczy - jak dobrze pójdzie to niedługo mogą zaimplementować wszystkie nowinki konkurencji i być w przodzie stawki jeżeli chodzi o jakość bolidu z niewielka stratą punktową z powodu niepowodzeń czołówki ( red bull może mocno płakać przy końcówce sezonu z powodu straty tych dwóch zwycięstw przez Vettel'a ) - ale życie pokaże

Ukryta Zawartość

mnie to osobiscie lata czy tam jest napisane Lada czy moze nawet zaporozec czy pabieda.... wazne by wygrywali! pabieta! :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ukryta Zawartość

Chyba ich pojebalo...

Ukryta Zawartość

Mam nadzieję, że to tylko tania zagrywka pod publiczkę i w ostatniej chwili "jednak się zdecydują" bo wszystko wszystkim, ale to już by była gruba przesada...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

W Polsacie naziemnym wyscig zakloca zalobe ale w polsat sport juz nie..

Poza tym nie wiem czy oni moga nie puscic wyscigu bo Polsat nabywajac prawa do transmisji ma pewne zobowiazania. Np. brak reklam podczas wyscigu czy ogolnodostepny qual.

modrzew47, 14 Kwi 2010, 23:00

>Ale dla Pułsatu nie ma krempacji by nadawać reklamy w trakcie żałoby,wyścig to już nie przystoi.

Dlatego odnoszę wrażenie graniczące z pewnością, że nie tyle o sam wyścig tu idzie, ile o wymarzony czas antenowy i rekordową oglądalnośc podczas transmisji całej uroczystości pogrzebowej, najlepiej 24 godziny bez przerwy. Co ma naturalnie przełożenie na konkretne stawki za każdą sekundę emisji reklamy, a przy okazji można się podlizac czarnym, co też nie jest bez znaczenia. Tak czy siak same plusy, a jakiś wyścig jakiegoś F1? A kogo to tam obchodzi...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.