Skocz do zawartości
IGNORED

Co o tym sądzicie?

paww

Rekomendowane odpowiedzi

piotrowy, 10 Sty 2006, 14:21

>Jesli to prawda to sprawa nadaje sie zwyczajnie do prokuratury jako oszustwo.

kuffa ludzie, wyluzujcie!!! czy ktos posłuchał tych kolumn?? może grają dobrze jak na swoja cene i co wtedy. nie kupi się bo to polska firma wprowadziła i nie najlepiej zaplanowała stworzenie marki???

audiofreak, 10 Sty 2006, 14:24

>kuffa ludzie, wyluzujcie!!! czy ktos posłuchał tych kolumn?? może grają dobrze jak na swoja cene i

>co wtedy. nie kupi się bo to polska firma wprowadziła i nie najlepiej zaplanowała stworzenie

>marki???

1. Jestem zupelnie wyluzowany.

2. Bardzo elegancko to okresliles "nie najlepiej zaplanowała stworzenie marki" mozna sie usmiac :)

3. Powtarzam - JESLI. JESLI to prawda to mamy do czynienia z oszustami. Jesli nie, to portal Maxaudio jest delikatnie mowiac nierzetelny.

k**wa!!!

OD JAKIEGOŚ CZASU MAM WRAŻENIE ŻE WIĘKSZOŚĆ FORUMOWICZÓW TO TAKIE MAŁE HIENY KTÓRE RZUCAJĄ SIĘ NA TANIĄ SENSACJE CIESZĄC SIĘ, ŻE KOMUŚ POWINĘŁA SIĘ NOGA! ALE JAK BY MIELI SAMI COŚ ZROBIĆ, (CHOCIAŻBY WYSTĄPIĆ OFICJALNIE W ODSŁUCHU TESTOWYM) TO NAGLE ODWAGI BRAKUJE. HMM... CIEKAWE.

AUDIOSTEREO.PL - BO KRYTYKOWAC JEST ŁATWO... TAK SAMO JAK NIE UŻYWAC ZWOJÓW MÓZGOWYCH!

"Testimonials:

I had been using two-speaker stereo system and needed to buy extra speakers for a home theatre. I decided to buy Prism Audio's surrounds and a central speaker. The sound they were reproducing was that spectacular I chose to replace also front speakers to Emerlads. And simply - that was it!

Esteban, Toledo" - to fikcyjna postać ? ;-)

Angielski jednak mają lepszy na Velumie i AA :-)))

foxbat, 10 Sty 2006, 14:37

>audiofreak, masz mozg to go uzywaj...

mam. mam również uszy, dlatego najpierw proponuję posłuchać...

choć zgadzam sie z innym przedmówcą, i nie zamierzam dalej oczerniać kolumn których nie słuchałem. Choć pomysł takiego "launczowania brendu" też wydaje mi się głupi...

zyzio:

Ty sie nasmiewasz. A to przeciez Hiszpan z Toledo pisal, wiec jaki mial miec angielski? He?!

A jeszcze na cos takiego trafilem: "I'm using Prism Audio loudspeakers since fall 2001".... To z kolei jakis szczesciarz z Lyonu

:((

A co mnie obchodzi jak grają ? Dyskutujemy tu o zjawisku promowania marki za pomocą oszustwa, albo ostrej walki marketingowej, jeśli informacje Maxaudio nie są dokładnie sprawdzone......

Nikt tu nie oczernia kolumn, nikt tu nie wypowiada się o ich brzmieniu. Jedyne czego dotyczy ten wątek, to metoda wprowadzenia ich na rynek. Każdy ma prawo mieć zdanie i osobiste odczucia co do tej metody. Tyle.

Zyzio:

Nie wiem czy Maxaudio wszystko podal zgodnie z prawda, ale z kazdy z wlasnego komputera, bez uruchamiania nawet przegladarki, moze sprawdzic przynajmniej to, ze strona audioklan.com.pl oraz strona prism-audio.com znajduja sie na tym samym serwerze w Polsce.

nie wylogowałem sie jeszcze więc:

modny ostatnio czarny pr to również metoda oczernienia produktu lub firmy w oczach nabywcy.

A to do małego przemyślenia:

audiofreak, 10 Sty 2006, 14:24

(...)

może grają dobrze jak na swoja cene i

>co wtedy. nie kupi się bo to polska firma wprowadziła i nie najlepiej zaplanowała stworzenie

>marki??

alt_77, 10 Sty 2006, 14:27

>Tak, z tego powodu bym nie kupił.

audiofreak, no z powodu oszukiwania a nie za to jak graja :D pokaz gdzie tu ktokolwiek oczernia same kolumny za to jak graja :D naprawde, spasuj czlowieku, najpierw pomysl pozniej napisz...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Faktem jest ze domeny prism-audio.com, *.com.pl i*.pl sa zarejestrowane na AK. Jesli faktycznie za tym stoi AK no to wtopa. Mogli liczyc ze im sie uda mogli mocniej zakombinowac, mogli w ogole nie kombinowac. Postepowanie mocno nieetyczne ale kto z producentow przejmuje sie dzialaniem etycznym? Zreszta tak naprawdeklienci tez.. pojdzie poszluchac w salonie a kupi na allegro ale to juz totalny OT ;)

a pordukt jak produkt... moze kiedys bedzie mial szanse na obronienie sie ;)

pozdrawiam

P

• Redaktorzy

No to żeby nie gdybać i się wzajemnie nie opluwać może zorganizujemy komisyjny odsłuch nieszczęsnych Prismów. Z wypożyczeniem w AK raczej nie liczyłbym na szczęście, więc trzeba będzie zrobić najazd na lokal. Są chętni?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Bez sesu jest argument, ze jezeli domena nalezy do audio klanu, to firma jest ich wlasnoscia. Kto mi powie ze nie ma światowych firm takich jak Donic czy Andro? A wejdzcie na strone donic.pl , andro.pl - obydwie są autorstwa firmy która jest ich dystrybutorem na Polske.. autor tego tekstu wyciąga zbyt pochopne wnioski..

WarrioR, ale to prism-audio.com, to tak jakby microsoft.com byla wlasnoscia ich np. polskiego przedstawicielstwa ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość

(Konto usunięte)

.....Kogoś jednak zabolało, że ktoś inny okazał się sprytniejszy... Takie życie... ja bym w każdym razie nie tragizował......

Biorac jeszcze pod uwagę ostatnie wiadome wydarzenia , powolutku tworzy się obraz moralności ludzi branży audio :)

Co z ludzi robią pieniądze ....zwłaszcza łatwe pieniądze :(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.