Skocz do zawartości
IGNORED

Doda- dostała statuetkę

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Doda jest kiepska, albo to ja takiej muzyki nie lubie. Rynek muzyczny w polsce kiepski strasznie, ale jest nadzieja na uzdrowienie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wpisz "jet" (wyskoczy: The Jet Set - How Many People).

Oto najnowszy Pop-band z Polski. Blondyna Bardzo Zacna, a i Afroamerykanin pasuje klimatem. Jak dla mnie to jest muzyka która mogła by podbić moje serce : ) jak na Disco- z Polski - Genialne. ajk nie umiemy śpiewać i grać to przynajmniej możemy pooglądać blondynki i pójść na DISCO : ]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to ja proponuje w tym samym linku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wpisać MAGDA MODRA - ready to flay

pewnie pamiętacie panią z uczestnictwa w programie ,, BAR "

przyznam że teledysk całkiem całkiem a i muzyka jak na techniawke niczego sobie pokusiłbym się że nawet dobra tylko spózniona klimatem jakieś 10 lat , wtedy miała by większe szanse zabłysnąć .

Ukryta Zawartość

Zmora, 25 Sty 2006, 21:03

>Mi "zaimponowała" kolczykiem w języku. Wyzywająco zrobiona uroda o lekko (bo młoda) rubensowskich

>kształtach.

O, czyżby powolna kampania rebrandingowa niejakiego Z. znajomego Chucka N.?

Wygląd Dody rzecz gustu... Jej repertuar też sprawą gustu, ale śpiewać potrafi.

Wszystkie koncerty te małe i duże idą na żywo... terminy zajęte do września.

A jej zachowanie wydaje mi się, że w stylu zakładającego ten wątek "palenie głupa"

Powinna chodzić z tym zdechłym pieskiem na rękach jak dama z łasiczką. Myślę że byłoby to bardzo stylowe i w ogóle a propos, w przypadku osoby która na pytanie:

- Doda, ile stosunków miałaś w życiu ?

odpowiada:

- Nie wiem, nie mam w d...e licznika.

>emesze2

W kwestii "palenia głupa" tu na forum, to sądzę, że jest za chudy w uszach i idiotycznie wygląda z tym wąsikiem, a wycieczka do Nowego Świata byłaby strzałem w dziesiątkę gdyby bilet był w jedną stronę ;-)

emesze napisał:

>Głupie pytanie, głupia odpowiedż

A nie mogłaby po prostu po tym pytaniu wstać i wyjść ze zdechłym pieskiem ? Głupia odpowiedź o czymś świadczy. Ja już nie mówię o spoliczkowaniu pytającego.

I tu obawiam się że dyskusja zatacza koło....

Po prostu w polsce jest taka straszliwa marność jeżeli chodzi o wokalistki i ogólnie poziom nowych wykonawców że jak już ktoś na żywo od wielkiej biedy jest w stanie odśpiewać (czy raczej odgadać, bo polscy śpiewający wokaliści to rzadkość) to już jest uznawany za dobrego...

A tu taka doda zaśpiewa poprawnie i lepiej niż np. goya, prawie tak dobrze jak Anna Wyszkoni, głosowo lepiej jak Ewelina Flinta (choć do Edyty Górniak to chooo choooo daaaaleko) do tego nie całkiem tandetną i głupią piosenkę (w przeciwnieństwie do tandetnego i głupiego wyglądu i zachowania) i mamy zespół i muzykę której w polsce najbardziej brakuje-

dajacy się słuchać, przyzwoicie zagrany i zaśpiewany pop i... tyle ...

Ale my polacy cenimy tylko wielce nadęte i pseudointeligentne poczynania Kayach, A.M Jopek czy Turnaua, albo druga skrajność - Disco polo czy Techno, a gdzieś na co dzień nastawiamy sobie smętne i dołujace pseudodramatyczno-rockowe songi innych beztaleci typu myslowitz, czy Rozenka.

W związku z tym wykonawcy codziennej, bezpretensjonalnej muzyki jeżeli już są i coś soba reprezentuja to są albo na uboczu, albo ciesza się swoimi zazwyczaj króciutkimi 5ma minutami....

Pamiętacie jeszcze Chojnackiego, H2O, wczesne De mono, którzy potrafili robić taką prostą ludzką muzykę do słuchania?

Był nawet moment nadzieji na coś nowego ekscytujacego, i inteligentnego - Blue Cafe, polucjanci, czarno-czarni, ale jakby już wygasły.

Jeżeli ktos próbuje zrobic cos na prawdę ambitnego i nietuzinkowego to polacy spece od gustów innych polaków mówią nie, a polacy słuchajacy polaków specjalistów od ich gustów powtarzaja za nimi:

- dinozaur shakin Dudi wydał trzy czy cztery lata temu kapitalną wprost płytę w nowym swingującym stylu, ale nikt tego nie promował, dlaczego?

-przedostatnia płyta Maryli Rodowicz była świetnym, wpadającym w ucho komentarzem do naszej rzeczywistości ale tez nie miała szcześcia.

No ale dla nas to tylko Bach albo majteczki w kropeczki, albo jakis samozwańczy Kaszpirowski udający że zna i jedno i drugie i na raz.....

A nasza zarozumiała i zakochana w sobie Dodusia,o której usłyszeliśmy wszyscy gdy postanowiła zacząć się rozbierać (do gołej pupy i nie tylko), na dłuugo przed opolem i na rok zanim ktoś wspomniał o jakieś muzyce niech nie wciska nam kitu że to dzięki talentowi muzycznemu jest gdzie jest , bo tępo nasladując najgorsze amerykańskie wzorce rozneglizowanych popiskujacych panienek, może szybko na ta swoja wieś wrócić.

Doda!

Spróbuj naśladować Violette Villas, bo jej mimo że już głosu i rozumu brakuje to 80 lat po ostatnim przeboju nadal jest wszędzie traktowana jak dama a od przechodniów dostaje kwiaty!

dudivan

Taka formuła...

Napisałem wcześniej, że śpiewać potrafi może nie tak jak diva operowa, ale jednak potrafi.

To samo dotyczy zachowania. Bynajmniej nie jestem jej fanem, obserwuję tylko jako zjawisko socjologiczne-socjotechniczne. Dlatego też piszę, że nie jest taka głupia na jaką się pozuje.

Ma swoje 5 minut i to bardzo dobrze potrafi wykorzystać. Kasuje za koncert wraz z zespołem 25 kzł ( a jest ich kilka w miesiącu) i za chwilę z tantiem, płyt będzie miała bardzo pokaźną sumkę. Taki zawód.

Myślę, że za te pieniądze, a Wiśniewski kiedyś zdradził ile zarabiaja "artyści" na topie wielu by błaznowało i to bardziej.

Nie wszystkie Panie to Damy w stylu Beaty Tyszkiewicz...

Ano też prawda, ale jeszcze niedano taka dama że ho, hoo i jednak wzbudza zainteresowanie, podobnie jak za dobrych lat.

Ciekawe czy jeszcze pojawi sie kiedyś tak trwały i zjawiskowy fenomen jak Villas w polskiej muzyce?

pozdro!

Rozbiera się raczej chętnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jezu, zobaczylem! No, ona ma, .. no wszystko ma! I do tego pisza 'zero kosztow, zero zobowiazan'. Tylko ten 'kontakt' mi jakos nie dziala - jakas dziwna strona sie otwiera. No ja nie moge - koledzy, pomozcie z tym kontaktem!

pzdro

soso

Ano właśnie to co zdecydowanie najlepsze....

Ja pierwszy raz usłyszałem o Dodzie kiedy po raz drugi czy trzeci w jakies gazecie natknąłem się na wzmiankę że:

"niejaka Dorota Rabczewska, narzeczona bramkarza Ami(k)ci wronki została wyproszona z treningu drużyny Radosława Majdana gdyż przyszła bez majtek i piłkarze nie byli w stanie skupić się na graniu, zainteresowana tłumaczyła że nie rozumie zamieszania ...."

Drugi raz gdy obok prezentacji Mandaryny (sam początek promocji tej pani) mówiła że "lubi uprawiać sex w samolocie " czy w pralce, nie pamietam dokładnie.

Oczywiście było to na rok czy dwa lata przed opolem i jakąś płytą :-)

Nazwa zespołu też oczywiście przypadkowa "virgin" , taka żeby od razu było wiadomo że o talent chodzi....

Zerknąłem na zdjęcia z sesji zamieszczone w linku. Fuj ! Odstręczający biust. Tak naciągniętą skórę mieli na końcach drągów treningowych banici z lasu Sherwood w znanym serialu. Fuj ! :(

Piersi - monstra, prostacka w obejściu, nie umie śpiewać i zdechły pies - to musiał byc sukces.

dudivan

Sorry, że się tak śmieję, ale ja też wolę wysokie, szczupłe z długimi nogami, niekoniecznie z wielkimi bimbałami, ale Twoja żywiołowa negacja jej wyglądu jest zabawna... kluseczki są np. milsze w dotyku takie mięciusie... ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.