Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

emesze2, 24 Sty 2006, 22:44

>Foxbat

>Przepraszam czy o mnie pytałeś? ;-)

Cieszę się że w tym wszystkimnie straciłeś jeszcze poczucia humoru;-)

Pozdrawiam, pyrę jak mi się zdaje.

:):) Cieszę się, że tak dbacie o zapewnienie rozrywki. Nie ważne jak się mówi, ważne by mówiono.

Szczerze mówiąc, mam w d... to co sobie myślicie, ale rozumiem. Większość wpisujących jest albo posiadaczami czegoś z pod zbaku "D" albo była, albo zamówiła i nie może się doczekać. Reakcja więc jest prawidłowa. No bo jak tu pozwolić ażeby taki "Z" mógł coś napisać- przecież po tych wpisach będziemy dłużej czekać na kaskę. Nie mam racji?

Zakończę do Walerego, który jak w omnie pisze ma swą brazylijkę. Ja miałem ją również :):):)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wszystko pasuje mi do kandytaury Prezydenta .

Kreować wyimaginowaną rzeczywistość potrafi , jak sie przyzna do ściamniania to nagród i poklasku oczekuje .

wyszczekane to to i jescze zadowolone z siebie no no

wykapana nietykalna persona .

jar1, 24 Sty 2006, 23:45

>Ciekawe ile zarabiał w tym barze...

:):) Jako zapłatę poprosiłem o uregulowanie Wam należności "D", byście zamiast 5 lat czekali tylko trzy :):)

zydelek

w paleniu głupa też jesteś dobry... wiem zreszta od kogo się uczyłeś, chyba że on od ciebie.

Jałowa dyskusja, samotne, odrzucone dziecko też robi wszystko aby zwrócić na siebie uwagę.

>Ja miałem ją również :):):)

Zydelek, i jeszcze jedno :) Co na to zona? :D Lub maz bo teraz to roznie jest :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość

(Konto usunięte)

Zydelek ty k**wa niezłym palantem jesteś , albo udajesz.

To oszustwo/gówno , które odpieprzyłeś na forum , będzie jeszcze bardzo długo śmierdziało i będzie ochoczo przypominane przez innychku przestrodze .

Mamy poczekać jeszcze troche ,aż sonus albo bodo nie zapłacą characzu , ty się znowu nachlejesz starki i będzie jazda ?

Takiemu jak ty to już nikt nie uwierzy!

A podobno jesteś przysięgłym czy ławnikiem w sądzie - ja piernicze strach się bać :(

Powinni się dowiedzieć o twoich obrzydliwych oszustwach , bo tam powinni być ludzie , którzy wykazują się " zdrową "moralnością - a ta moralmość to nie ma nic wspólnego z morelami , ANI Z TOBĄ !

poniżej wpis Żydelka z tematu ,, gdzie jest Darkul "

Zydelek 24 Sty 2006, 22:19

...:):) No i b. dobrze:):):)

Nie współczuję teraz:):) Traeba było mordami kłapać jak chciałem dobrze? Nie dla siebie a dla jeleni:):) Dobrze i Brawa Darkulowi, że jeszcze raz znalazł jeleni. I na przyszłosć pamiętajcie. Dobry myśliwy po trafieniu, nie zostawia rannej zwierzyny, tylko ją dobija.

jachu brachu- czyś się czegoś nawąchał że Ci śmierdzi? Czy też złożyłeś zamówienie?

Jest garstka takich co nie umieją pojąć wpisów, bo nie chcą. I nie muszą. Ale pozwól, ze Ci którzy chcą mych rad opartych na doświadczeniu a nie na wiedzy ksążkowej czysto teoretycznej niech mają takie prawo. Demokracja polega na swobodzie wypowiedzi. Czy chciałbyś ognaniczać wolność słowa?

Nie będę dolewał wody do waszego ogniska, ale bawiąc się moją osobą bawicie również i mnie, moich przyjaciół. Pisząc odchodzę w siną dal nie skłamałem- pojechałem daleko. Wiedziałem jednak, ze wrócę dostarczając rozrywki. Zapewniam, ze nic i nikt nie spowoduje wulgaryzmów z mej strony. Skoro wy się dobrze bawicie ja również. Bo gdzież znaleźć tylu rogaczy w jednym miejscu :):)

Taaaak...

Cóż, pozostaje dorzucić kilka cytatów pasujących do sytuacji:

"Fakty świadczą przeciwko nam? Tym gorzej dla faktów"

"Państwo to Ja"

i mój ulubiony: "It's nice to be a king"

Lukar, nie musisz dawać bana, wystarczy kratka na nicku we wpisach ;-)))

No i bardzo dobrze, że Walery przypomniał sprawę Zydelka. Takie postawy trzeba piętnować, przypominać je jako przykład dwulicowości, obłudy i braku wiarygodności na forum. Dobrze rzeczywistość odfiltruje zawsze takie mendy. Na szczęście nikt już nie będzie wierzył w jego wpisy, nigdy nie były bezstronne ani wiarogodne.

jednak sie myliłem to nie kandydat na prezydenta tylko KLAUN jest .

Lubi rozśmieszać ludzi , lubi jak się z niego śmieją i sam się z siebie śmieje .

A w jakim cyrku sa występy na żywo ? przyjde z dzieckiem to nakarmi bananem :) będzie ubawu po pachy .

Gość

(Konto usunięte)

PO pierwsze ...tylko nie brachu -bo z twoich ust to dla mnie obelga!!!

....Jest garstka takich co nie umieją pojąć wpisów, bo nie chcą. I nie muszą. Ale pozwól, ze Ci którzy chcą mych rad opartych na doświadczeniu....

Ty naprawde kpisz!!!!

Optymistycznie chcę iść spać życząc ci być w czasie prezydentury p. Kaczyńskiego doczekał się na to co jest w twych planach w o mnie :):)

Dobranoc szanownej mniejszej części forum :):):)

ale jaja :):) Doda tak wczoraj mówiła :):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.