Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

>jar1

Można też zamieszczać nieco mniej emocjonalny wpis np. "pomidor"

Kolor tego warzywka może się niektórym źle skojarzyć, ale powiedzmy, że obowiązujące skojarzenie na potrzeby rozwiązania tego problemu to np. burak i powinno być OK ;)

rekin, 27 Sty 2006, 15:57

Tylko żeby to 'spadaj' nie zamieniło sie zaraz w 'kocham' ;-)

A swoja drogą, juz Lukar to 'sapadaj' wycina....Znowu ktos postraszył sądem? ;-)

Panowie ja proponuje aby kazdy z nas który zauwazy wpis w którym ktoś ubliża ZAZNACZAĆ NIE NA TEMAT

Jak wiadomo Lukar takie wpisy usuwa . Nawet jesli we wpisie będzie coś na temat ale lecą bluzgi i obelgi myslę że Lukar i tak wpis wywali , w końcu wyzwiska są łamaniem regulaminu tego forum . Jesli kilka osób kliknie nie na temat w ten sam wpis to Lukar szybko sie dowie że cos jest nie halo . Zreszta pojedyńcze klikniecie też przyniesie efekt .

W ten sposób jak co 2 wpis co poniektórych kolesi będzie usuwany to prędzej czy pózniej im się odechce pisania głupot .

Co wy na to ?

Jacm:

To może nie być najlepszy pomysł. Już oczyma wyobraźni widzę szeroki uśmiech osobników pokroju Qubrica czy Brencika, odwetowo "nie-na-temat-ujących" wszystko, co nie zgadza się z ich wizją Wszechświata... W końcu Lukarowi odechce się zaglądanie w "nie na temat", i będzie jeszcze gorzej.

>> marcin G

Lukar właśnie ze wzgledu na brak czasu dodał opcje NIE NA TEMAT aby latwiej mu było w wolnych chwilach wywalać forumowe smrody . Wiec zniechęcenie z jego strony nam nie grozi .

Za to skutecznie możemy oduczyć trollowania i chamstwa .

Zobacz wczoraj Zydelek załozył kolejny niepotrzebny trollowaty wątek . Dzis wątku juz nie ma został usunięty , nie sądze aby Zydelkowi sie chciało następnym razem znów zakładac wątek jak wie ze poleci do kosza za 5 minut .

zresztą nie po raz pierwszy widziałem wątek który w nocy roił się od wyzwisk , panowie sie pocili , jedni jak dowcipniej inni jak bobitniej dopiec drugiemu a rano po wypocinach śladu nie było :)

Na forum pojawiaja się nowe osoby i niektóre na dziendobry ( wczoraj sobie poszperałem w wyszukiwarce i jest kilku takich kandydatów ) mając 20 dni stażu mają 48 wpisów z czego 20 typu cyt : weż baranie co ty możesz do mnie tu wyskakiwać , umyj se uszy , albo moge ci zrobić tunning ryja itp itd .

Aż strach pomyslec co sie stanie jak z kolesiami nic nie zrobimy . pomyslcie co bedzie jak bedzie miał 2000 wpisów ?

Mozna kola tepic na dzień dobry . w wielu przypadkach wymięknie bo zobaczy bezscelowość wpisów które zaraz sa usuwane , znudzi sie i odejdzie .

odpisywanie na zaczepki to młyn na wode dla takich ludzików , za to jak ich wątki i wpisy bedą znikać będą bezsilini i szybko im sie odechce i po kłopocie .

Także Panowie i Panie użuwajmy odchaczania NIE NA TEMAT do tępienia chamstwa i trollstwa .

Czy ktos mi moze grzecznie wyjasnic jak dzialaja statystyki na tym forum,

bo jak to jest ze Zydelek ma 5 "nie ufam" a taki zyzio az 23?

Inna antykablarska gwiazda ma 0 a wiele osob dawalo ignora, i "nie ufam"?

pavulon, 27 Sty 2006, 21:08

>Czy ktos mi moze grzecznie wyjasnic jak dzialaja statystyki na tym forum,

>bo jak to jest ze Zydelek ma 5 "nie ufam" a taki zyzio az 23?

>Inna antykablarska gwiazda ma 0 a wiele osob dawalo ignora, i "nie ufam"?

Oj panowie panowie, objaśniam:

Ilość dni na forum/ilość wpisów/ilość opinii

_igod_, 25 Sty 2006, 21:58

>Zydelek - widzę, że nie zrozumiałeś co koledzy insynuowali swoimi wpisami. Przetłumaczę więc to na

>język, który doskonale zrozumiesz: spadaj z forum. Albo chociaż zmień nick'a.

No i proszę bardzo, widzieliście go ostatnio???

Za to zauważalny jest osobnik pod nickiem "zmora" - proponuje wpisać w wyszukiwarkę i prześledzić historię wpisów:

663 dni na forum

68 wpisów w tym od czasów "Mojej przygody z Darkulem cz.III" - 45 wpisów.

Wzieło go ostatnio czy jak;-)

jar1, 31 Sty 2006, 23:21

>Wiedziałem, że nie wytrzymasz:-)

Jak sądze również zauważyłeś podobieństwa. Dziwna zbieżność - watek założony przeze mnie i to kręcenie nosem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.