Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Note - An cd1 -co myslicie?

bechler

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie mam okazje na nabycie An cd 1 - napiszcie swoje zdania na temat tego cd-ka . Jak na moj gust chyba ok . Piekna scena , baaardzo duzo glebi , troszke delikatne wysokie . Prosze o pdanie kwoty jaka warto dac za tego cd . Mam takze prosbe do osob zajmujacych sie tunningiem : czy takie cd da sie stuningowac , aby rezultaty byly znaczne ? Ma duzy atut - sporo miejsca w srodku :)) Czekam na wasze wpisy . Pozdro

https://www.audiostereo.pl/topic/24327-audio-note-an-cd1-co-myslicie/

Jestem posiadaczem, acz kupiłem juz po tuningu - wymieniono: zegar na LCAudio, kondensatory (nawet nie jestem pewny na jakie bo tuning robil pierwszy wlasciciel). Jak na zrodlo cyfrowe jest ok - mi szkoda inwestowac wiecej w ten tor, bo i tak nie gra tak jak tor analogowy :)). Kupilem za bodaj 2,5 czy 2,6 t pln. Pare osob u mnie go sluchalo wiec moze ktos w miare obiektywnie go oceni. Pozdrawiam.

• Redaktorzy

kilkukrotnie było mi dane słuchać ww CD-ka u Pala i oceniam jego brzmienie bardzo pozytywnie. Cena ok 2 - 2,5 kzł wydaje się rozsądna. Brzmi bardzo "jedwabiście" z przyjemnym lampowym ciepełkiem. Słuchanie go sprawia przyjemność, po prostu gra muzyka - ale jak ktoś chce z odsłuchu robić prosektorium to niech poszuka czegoś innego.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

"skoro sam znasz brzmienie tego CD i na Twój gust jest "chyba OK" ... to po cholerę Ci opinie innych"

>zdezintegrowany_3PO

Po taka cholere ,ze nie pytam jedynie o opinie brzmienia -doczytaj temat - chce wiedziec czy da sie go poddac tuningowi , i za jaka cene warto go kupic .... a zdanie innych tez jest wazne , jakbys nie wiedzial .

A ty po jaka cholere robisz wpis do tego watku skoro nie masz zamiaru nic pomoc?

"A ty po jaka cholere robisz wpis do tego watku skoro nie masz zamiaru nic pomoc?"

z prostej przyczyny:

1) znasz brznienie tego CD,

2) każdy CD da się stuningować ;)

3) cena za jąką warto kupić dany przedmiot to cena jaką TY jesteś gotów za niego zapłacić

4) jeśli brzmienie, wygląd etc ci odpowiada to co Cię obchodzi opinia innych...

i po co wrzucać wątki na które sam sobie możesz odpowiedzieć ?

zdezintegrowany_3PO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.