Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki kabel do szybkiego i szczegółowego?

abtman

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki kabel głośnikowy do szybkiego i szczegółowego systemu?

jako wieloletni zwolennik okablowania TaraLabs postanowilem cos zmienic.

zalezy mi na wyrownaniu i skompensowaniu niedostatkow.

potrzeba wiecej mieska (ale nie basu) - cos co sprawi, ze dzwiek bedzie pelniejszy

i nawet lekko uspokojony.

chyba brak slonca daje sie we znaki;)

szukam czegos ze sredniej polki. (60-100pln/metr)

Fadel the Stream może, ale używka jeśli masz się zmieścić w cenie. Powinien dodaćo co prosisz, nie zabierając tego co masz.

Poziom niżej (i taniej) może być VdH Wind mk II, ale on już trochę zabierze z przejrzystości i dynamiki, za to da dużo mięska i jest równy.

PMD>> podłączę sie pod temat, dobrze? Jak wiesz, mam VA Mozart. Już zasypane i dzięki za rady - jest znacznie znacznie lepiej!!! U Ciebie chodziły z Bedrockami z tego co pamietam tak? Opinie były chyba więcej niz lepsze? Ale może jest jakas alternatywa w porównywalnej cenie? Tak do 200zł/metr? Czy brać na dłuższe odsłuchy Bedrocki i raczej sie nie rozpraszać? Już i tak mam urwanie głowy z interconectami:)) Na razie łeb w łeb Albedo Flat One i Sonus Oliva. Ktoś gdzies tam rzucił mysl, ze zreberka nie bardzo "lubią się" z miedzią... Moze więc posłuchac jakieś z oferty AQ takze? Ale chyba bez przesady?!

z moich eksperymantów z VA wyszło, że wyjątkowo pasują im AQ, wg. mnie Bedroc to minimum, ostatnio ktoś się tu oglaszał z ceną 130zł za mb. Brałbym gołe druty. Lepszy jest Gibraltar, a jeszcze lepszy Pike Peaks :)

PMD> Dzięki! Mam twoje maile, i czytałem wpisy ponadto. Jestem też w kontakcie z gościem, który ma te druty:) Raczej w to wejdę, chociaz mam też oferte drutów DIY Bartka... niestety o nich nie wiem zbyt wiele... A cena AQ jest co najmniej dobra za nowe! Pozdrawiam! maciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.