Skocz do zawartości
IGNORED

Zydelek - powrót choroby...?

emesze2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W swoim czasie Z. w niespecjalnie wyszukanej formie przepraszał za swoje "niefortunne" świąteczne" wpisy.

Wiele osób chyba dało się na to nabrać i Z. brylował sobie w najlepsze.

Jednak choroba, a może chamstwo, czy może po prostu pijackie wpisy wróciły....

Proponuję aby tego osobnika po prostu STALE ignorować i nie wdawać się z nim w żadne dyskusje.

P.S. Pojawiło się to w wątku o DACu Stelmacha i NOS

https://www.audiostereo.pl/topic/24613-zydelek-powr%C3%B3t-choroby/
Gość

(Konto usunięte)

A co żeście myśleli , że podczas tego kretactwa " miał" pomrocznośc jasną :))))

Już to kiegyś pisałem :

Wybaczyć można błąd/pomyłke , a nie długotrwałe działanie z premedytacją - on poprostu taki jest !

panowie, a czy nie zauważyliście, że mnożenie tego typu wątków tylko potęguje to negatywne zjawisko?

wystarczył jeden temat który pokazał "kolegę" w bardzo dobitny sposób.

każdy kto na tej podstawie prześledził historię wyrobił sobie zdanie i pana będącego podmiotem całej afery potraktuje odpowiednio jeśli zobaczy jego wpisy w swoich wątkach.

szkoda czasu, prądu, klawiatury i co najważniejsze zdrowia.

pozdrawiam,

peperoni.

>>jacch

nie powinno i nie zostanie.

tylko to przypomina dźganie nożem trupa. ów pan jest forumowym "trupem" i nie sądzę że sytuacja się zmieni.

powtarzam - szkoda czasu - lepiej posłuchać muzyki.

pozdrawiam,

peperoni.

chodzi mi to że mówiąc w przenośni:

dźganie trupa powoduje smród (kolejne wpisy jako odpowiedź na zaczepkę).

truchło trzeba albo usunąć (ban) albo obchodzić z daleka wtedy samo uschnie.

ale rozumiem Twoje podejście i NIE dziwię się po lekturze wymiany zdań między wami.

dobra, starczy na dziś.

słuchaweczki, muzyka i dobranoc.

pozdrawiam,

peperoni.

Kupą mości Panowie W Zydelka

Kuuuuupą .

I nie o liczebność naszą mi chodzi

lecz dosłownie

Toć szabelki szkoda wyciągać

by takiej marnej kreaturze krwi utoczyć

Wszak postacyja marna

i by pola w uczciwym pojedynku dać nie warta .

Szanowni Koledzy.

Śmiać mi się chce jak to czytam. Pewne zasady obowiązują, ale nie zamierzam nigdy pozwalać się obrażać. Uszczypliwe wpisy działają bowiem w dwie strony

Emesze2-> rozumiem rozgoryczenie, bo nie otrzymałeś kasy. Nie wyżywaj sie jednak skoro masz problem na innych. Źle zatytułowałeś wątek:) Chorobę dostrzegam ale u Ciebie.

..........................

• Redaktorzy

Pewne zasady obowiązują, zydel, święte słowa. Jak na to wpadłeś, nie wiem, ale zastosuj się do tego. Jeśli nie chcesz, aby ludzie traktowali cię tak, jak tutaj zasłużyłeś, to załóż se nowe konto na forum, i zaczynaj od początku, może z większym powodzeniem. Bo na razie jesteś spalony.

Przypuszczam:)

Znając życie jestem niemal pewny:):) że Emesze2 nie otrzymał całości jaka mu się należała. Gdyby było inaczej z pewnością by forum poinformował.

I PANOWIE ZNAJDZCIE SOBIE CHŁOPAKA DO BICIA :):)

jozwa maryn, 19 Lut 2006, 11:38

>Pewne zasady obowiązują, zydel, święte słowa. Jak na to wpadłeś, nie wiem, ale zastosuj się do

>tego. Jeśli nie chcesz, aby ludzie traktowali cię tak, jak tutaj zasłużyłeś, to załóż se nowe konto

>na forum, i zaczynaj od początku, może z większym powodzeniem. Bo na razie jesteś spalony.

Nic to nie pomoże jakieś Zmory i inne nicki, po prostu po jakimś czasie każdy pozna że to Zydelek, oprócz zmiany nicka musiałby też zmienić siebie.

Zydelek ---> a kto To taki?

Nie widzę jego wpisów....nie widzę jego wpisów !!!

Panowie pomóżcie .... pomóżcie na BOGA !!!

Coś wcisnąłem a teraz chętnie bym odwcisnął hahahah

zdezintegrowany_3PO

• 5 miesięcy później...
  • 7 miesięcy później...

Walery i Zydelek Strikes Back;-)

"Starzy" forumowicze pewnie pamiętają, to tak jakoś rok z kawałkiem upłynął od naszych gorących dyskusji z imć Zydelkiem. Później sprawa uległa zapomnieniu, mieliśmy okazję się spotkać na AS i ktoś nam nawet pstryknął fotkę w Harendzie. Jednym słowem sielanka;-) I tak życie sobie płynęło i płynęło. Niedawno pojawiła się czerwona kartka przy jego nicku nawet do końca nie wiem za co. Zresztą nie pierwszy był to jego ban.

No dobra, pomyślicie sobie, po cholerę ten Walery odgrzewa stare kotlety?

Otóż dziś dostałem wiadomość od arka67 z pytaniem o moje wrażenia dotyczące sieciówki Zelum co wprawiło mnie w delikatną konsternację, gdyż jedyny kontakt jaki mogłem z nią mieć to ewentualnie 5 sekund w ręku na AS. Odpisałem zatem arkowi że ma nie do końca sprawdzone informacje. Tym większe było moje zdziwienie gdy przyszła kolejna wiadomość od arka - z pytaniem czy to nie moja opiniajest w odpowiednim dziale. A zatem informuje wszem i wobec że to nie moja opinia a niejakiego osobnika z nickiem .Walery. (istotne są kropki). Jak ktoś poszuka dobrze to znajdzie wpisy jegomościa z czasów afery darkulowo zydelkowej. Jeżeli jeszcze zada sobie troszkę trudu to zobaczy że styl wpisów nie zostawia żadnej wątpliwości że Zydelek i .Walery. to ta sama osoba. No dobrze, powiecie, z tego Walerego to niezły cwaniak, dostał bana Zydelek to sobie używa. Nic z tego, jest z nami cały czas na forum jako Zmora, FRANK;-), czy też .Walery.

Nie chodzi mi o żadne knajpiane burdy, jak widać można się nabrać a niechciałbym później tłumaczyć się z niepopełnionych występków.

Parę linków:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wpis na prośbę Pana Zydelka.

Szanowny Panie Walery!

Mieszkam 20-40m (tyle drogi muszę pokonać od Zydelka) Mr. .Walery. to Pan Waldemar Dziemiańczuk (przepraszam za ujawnienie nazwiska). Pan Zydelek twierdzi, że nikomu z KAiM nie wysłałby drucika do wiązania zbrojeń, nie mówiąc o kablach. Kable Z-Zultra grały na wystawie i jego zdaniem temat był zamknięty.

Obecnie został z.... (patrz w jego o mnie). Jak powróci na forum to osobiście się wypowie w tej sprawie.

Kłamiesz Zmora!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja żony niestety jeszcze nie mam i w najbliższym czasie mieć nie zamierzam. Insynuacje i domysły, które są bez wszelkiej wątpliwości złośliwe ( nie pierwszy raz) przechodzą same siebie. Jak widać walery nie jest jedynym walerym, a że ma chęć do zdyskredytowania jak pozostali członkowie to widać nie od dziś.

Panu Zydelkowi nawet radziłem by sie przeprowadził i aktywnie rozpoczął działalność w klubie. Wtedy posłuch, poszanowanie było by na 100%.

od kiedy syn pisze o ojcu "per" pan? :D

>Zydelek 4 Kwi 2006, 22:05

>Ja jestem jedyny Zydelek. Mój syn to Zmora:)

Wiesz co Zydelek, McGyver robil to lepiej.. :/

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Oj Zmora, teraz to dałeś ciała. Trzeba było przynajmniej dla niepoznaki zmienić adres email...

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.