Skocz do zawartości
IGNORED

PlusGSM - czy to jakis przekręt ? :)

JFSebastian

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem taki SMS od numeru 1188:

W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od Simplus DARMOWY PAKIET 30 MINUT w sieci PlusGSM. Aktywj pakiet kodem *121*11*07# Info pod 5656

Tylko że usłyszałem że istnieje jakis sposób na naciaganie w sieciach GSM. Niestety nie wiem na czym to miało polegać - ale dzwoniło się gdzieś i traciło sie kasę...

Tak więc może ktoś tu wie czy to jakis przekręt czy nie :)))

https://www.audiostereo.pl/topic/24926-plusgsm-czy-to-jakis-przekr%C4%99t/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja mam te 30 minut i nic mi kasy nie zjadło, a wykorzystałem już z nich 5 minut więc to raczej nie żart.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

jak najbardziej Plus stara się zrekompensować prepaidowcom stresy związane ze zmiana OSa (złośliwi mówią, że to za Zielonowłosego ;) )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

O, moja ulubiona sieć! Przez trzy miesiące doliczali mi po kilkadziesiąt złotych do rachunku, a każda moja reklamacja (każda pozytywnie rozpatrzona!) skutkowała tym, że przysyłano mi faktury korygujące, w których... znowu doliczano po kilkadziesiąt złotych. Dodam, że miałam polecenie zapłaty, więc Plus bezczelnie zdejmował mi pieniądze z konta. Sporo nerwów kosztowało mnie wyjaśnienie idiotom, że mają mały błąd w systemie.

Nie ma to jak oligopol.

a u mnie pomylili się trzy razy (trzy miesiące) naliczając podwójnie niektóre rozmowy - ale wszystko zwrócili i na dodatek dostałem darmowe rozmowy na każdy z telefonów (dwa stacjonarne + 5 komórek)

szkoda że przestali się mylić (zaczałem dzwonić darmo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.