Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

""My" - Ludzie !"? LOL

- Vlad, osle, jacy ludzie? Ty wyrosniety nieuku z Sadyby, jakbys kiedys pojechal nieudolny i tchorzliwy dzwonie ze swoja zdumiona landrynowata geba na Wole lub Prage za to "My ludzie" dostalbys w morde nie wiedzac do konca za co i dlaczego.

>Jazz :-)

No, wreszcie wyjawiles, z jakich srodowisk sie wywodzisz, LOLek ! :)

Jak sie w suterenie mieszka, jako 11-ste dziecko stroza i woda caly czas rowno kapie na glowe,

to pozniej takie mentalne koszmarki jak Ty, i z tego wyrastaja !

Ta Twoja okragla banka - to z wodoglowia ? Bez urazy, tak tylko pytam !

>saczek_XTRM

Akurat w tej sprawie miałem takie uwagi, ale nie będę się upierał przy swoim, jak będzie, tak będzie. Nie jest to dla mnie aż tak ważna sprawa.

Staram się traktować to Forum bardzo lekko, nikt ani nic specjalnie mi tu nie przeszkadza.

Nawet Jazz Bonk, który jest za zlikwidowaniem bocznicy, a mimo to ciągle popisuje się tu swoimi "błyskotliwymi" wpisami.

Ale mimo wszystko, w tych cyferkach to jednak coś jest:, przyciągają uwagę. :)

>>Karmaj

też traktuję forum i uczestników z lekkim dystansem - nie sposób było by się z każdym kłócić a poza tym przecież każdy z nas ma prawo do własnego zdania - moje nie musi być jedyne i słuszne.

No wlasnie matole Vlad, nie wiem do konca czy powodem, dla ktorego przestales chodzic do szkoly byla twoja czysta glupota, czy fakt ze po drodze byles przyslowiowym nygusem i za swoja lalusiowatosc dostawalaes codziennie w czape za swoje namolne ujadanie, a moze z obydwu powodow nie zrobiles matury?

Jazz!!!! spokój!

przypomnij sobie, co mówili na lekcjach dobrego wychowania!

Pamietasz, co robić, żeby mieć klasę?

No to pamiętaj ! Bo inaczej inni forumowicze zauważą, że jedyną klasą, z którą można cię kojarzyć jest ta z podstawówki.

pozdrawiam

Życzliwy :)

>Jazz :-)

Gdybym nawet nie zrobil podstawowki, to i tak z racji swego szlachetnego urodzenia mialbym wiecej w glowce,

niz Ty wyslany z tej strozowki Tatusia na Pradze czy Woli, wprost na Harvard !

Liczy sie jakosc genow i bialek, a Twojego chamskiego bialka nie rzucilbym nawet w postaci scierwa na kompost !

Sorry Vlad ale z glowa masz zdecydowanie problem. Mozesz robic milion ankiet, generowac z Atoposem kolejna setke pieniaczych maili co nie zmieni faktu że: forum jest wlasnoscią Lukara i gówno Ci do zasad jakie on na nim ustala.

To jest wlasnosc prywatna a nie spoldzielcza i jezeli tego nie rozumiesz, to znaczy, ze po prostu ominelo Cie kilka lekcji w szkole. Choc czytajac Twoje posty mam wrazenie, ze pominela Cie wiekszosc....

>barni

Czy barni, to od "barana" ?!

Ach nie, zapomnialem, Ty jestes jaskiniowcem, kolega Freda !

Jezeli uwazasz ze generuje z Atoposem, setki maili, to takiego jaskiniowego barana, nawet twoj dziadek Flinston - nie widzial !

Wlasnoscia Lukara, sa byc moze - Jego obsrane gatki, ale na pewno nie Nasze Forum, ktore stanowia - Ludzie !

Byc moze Ty barni, stanowisz wlasnosc Lukara, bo umyslowym poziomem konkurowac mozesz zaledwie z dinem,

przyglupiastym i niedorozwinietym dinozaurem Freda !

karmaj>. a nie zauważylęś jak dotąd, że to forum jest przy bocznicy a nie odwrotnie.Bocznica już dawno stała się głównicą.Bo to tu jest prawdziwe pieprzenie.Jasne i odważne.I to tak przyciąga nawet tych co sie jej boją.Zawsze otwarty i szczery do bólu seks jest lepszy od tych zakompleksionych,rachitycznych drgawek.I tak poprzez bocznicę znowu na zasadzie uzdrowienia dojdziemy do forum na którym znowu zacznie się dyskusja o lekkiej mgiełce na cięzkim basie ulatujacym pod sufit.Tak że wszystko jest OK, nawet te ulatujące liczniki.Tu nie ma księgowosci i załokietników ,a więc i liczniki robią co chcą.Takie ich prawo a nie ręka ludzka a tym bardziej boska.

• Redaktorzy

"Lecz pozostanie po mnie ta sila fatalna,

co mnie zywemu na nic, tylko czolo zdobi

lecz po mym banie, bedzie Was targac - niewidzialna,

az Was, zjadaczy pod-grzybkow w - aniolow przerobi !

(a przynajmniej w zastepcow kierownika od spraw marketingu ! :)"

Zaraz się okaże, że dziewica sztylet dała też właśnie jemu. Bardzo się przydał. Nowy właściciel obiera nim kartofelki na niedzielny obiad. Sztylet proponuję oddać i marsz do Khaaba, proroka odwiedzać grobowce.

Proponuję zmianę kolorów forum !

Nie wiem jak inni ale mnie po ok. 10min odechciewa się czytania czegokolwiek na tym jasnym tle. Przy monitorach LCD 60Hz refreshment trudno jest nawet przesuwać wzrok po ekranie i skupiać go na literkach. A sporo osób ma laptopy teraz...

Gdyby tło było np. ciemnoszare a literki żółte byłoby znacznie korzystniej. Generalnie wiecej ciemnych granatów, brązów, ciemnoszarego a nawet czerni + jasne litery, wiem że to się lepiej sprawdza bo nie dostaje się oczopląsu ;).

Wszyscy się pewnie przyzwyczaili do tego co jest, może by zrobić próbę kilka dni inaczej a potem zrobić głosowanie jak ma pozostać.

pozdrawiam

Mnie tez sie wydaje, ze te brąziki, korespądują jedynie z wątkiem jara1, o - dupie ! :)

Znacznie szlachetniej, byloby chociazby w odpowiednio dobranych szarosciach, szaro-niebieskosciach etc !

americano, 17 Gru 2006, 15:45

Dosyć dawno zaproponowałem L. szarawe tło. Ale przeszło co widać (e, i tak nie jest źle).

Jestem za szarościami. Mniej pasteli, a więcej komfortu dla oczu.

Nie wiem jak to jest na LCD, ale na CRT pastele forumowe są OK. Ciemne litery na jasnym tle mniej męczą wzrok, przynajmniej mój.

Niedobre są częste zmiany reguł na bocznicy. Ostatnio rzadko bywałem na forum, ale po każdej dłuższej nieobecności zmieniały się zasady pisania na niej. Po co majstrować, im więcej niepewności, tym więcej niepotrzebnych emocjonalnych dyskusji.

Po co burzyć krew, wystarczy, że się leje jednostajnie i powoli...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

widzę że admina powoli to wszystko przerasta. Zmieniła się albo konfiguracja serwera albo dostawca usług hostingowych. I poraz kolejny widać zupełny brak profesjonalizmu.

porażka i tak się dziwię że to wszystko działą !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Do Admina=> uważam, że powinna powstać zakładka pt. Budżetowe Stereo. Moim zdaniem wystarczy podzielić zakladkę stereo na "HiFi" i "Budżetowe Stereo". Nie chcę używać określenia "śmieciowe stereo" (chociaż był kiedyś taki pomysł) ale ilość wątków w których mowa jest o używanych gratach za kilkaset złotych jest po prostu nie do przyjęcia. Może nie powinno to dziwić w sytuacji, gdy przebojem rynku motoryzacyjnego jest 20-letni VW Golf, jednak przecież to nie stare graty wyznaczają kierunki i to nie złom jest obiektem zainteresowania i marzeń wielu osób. Nie chcę nikogo urazić, ale uważam za konieczne utworzenie zakładki "dla początkujących". Na wielu forach, nie tylko zagranicznych forach i nie tylko audio, jest wydzielona taka część i to, moim zdaniem, porządkuje dyskusje. Tam właśnie często znajdują się wątki typu FAQ, które załatwiają sprawę dla wielu nowych osób które nie potrafią lub nie chcą skorzystać z wyszukiwarki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.