Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

odpowiedzialnośc właściciela portalu za publikowane posty nawołujące do linczu komornika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A ja się gdzieś zagubiłem w czasie... mój zegarek pokazuje 12 marca 23:56, a forumowy....

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Co sie stało ? Ale zapie... ! Jak nowe forum !No tylko tak dalej ! Chce mi się znowu pisać . Wątek sie otwiera 2 sekundy .Mam nadzieję ,że to nie jest chwilowy przebłysk ,, mocy "

...there is no spoon...

Lukar do ch.. Wacława zdecyduj się w końcu na jakąś domenę i IP bo moje DNS cache dostaje już kręćka a instrukcja resetowania podana przez Ciebie ni cholery u mnie nie działa :D

Który adres jest w końcu aktualny?

Ukryta Zawartość

czy może:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy coś żle robię ale nie mogę zmienić profilu??

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Lukar, 21 Mar 2007, 15:13

>co to jest "wejscie w Googla" ?

Okreslenie uzywane przez mieszkancow Syriusza. Inna nazwa to "salto kolapsar", sposob na szybki transport z Syriusza np. na Ziemie....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Po prostu sprawdzenie czegos w Googlu podczas dokonywania wpisu.

Kiedys moglem sobie cos sprawdzic i powrocic strzlka (cofnac sie) do swego okna z wpisem.

Teraz po cofniecu zastaje juz puste, "wyczyszczone" z tekstu okno wpisow...

Vlad, 21 Mar 2007, 15:28

>Przed chwila, po wejsciu na 20 sek. na Googla, zostalem wylogowany z audiostereo !

Dlatego jestem za zakladka "Niewyjasnione" :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

>Po prostu sprawdzenie czegos w Googlu podczas dokonywania wpisu.

>Kiedys moglem sobie cos sprawdzic i powrocic strzlka (cofnac sie) do swego okna z wpisem.

>Teraz po cofniecu zastaje juz puste, "wyczyszczone" z tekstu okno wpisow...

a nie można tego robić w innym oknie? przechodzenie wstecz/do przodu w przeglądarce i ufanie, że wpisy w formularzach zostaną nie jest najlepszym pomysłem - ja nigdy bym tak nie zrobił, otwieram po prostu nowe okno lub nową zakładkę - to nie jest wina ani audiostereo ani google tylko przeglądarki, która może zachowa formularz a może nie, nie wiem od czego to zależy

>americano

Gdyby to byly "Okna", to widzialbym nieustannie tylko jedno, duze, niebieskie (tzw. BSD) ! :))

Oczywiscie zwykle otwieram najczesciej drugie okno, tak jak mowi Lukar,

ale przyzwyczailem sie, ze do tej pory jakos zawsze udawalo mi sie cofnac

z Googla, bez szkody dla wpisu ! Widocznie kaszani jakies uaktualnienie

przegladarki, albo co !

Smierc PC-towcom ! :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.