Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad

>>Gdyby to byly "Okna", to widzialbym nieustannie tylko jedno, duze, niebieskie (tzw. BSD) ! :))

Nawet nie wiesz jak sie mylisz :D Wiesz, ze widzisz nieustannie BSD? :D A dokladniej FreeBSD :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat

Tak, oczywiscie wiem ze MacOSX jest oparty o wersje UNIXa - Free BSD (Berkeley Software Distribution) !

Ale chodzilo mi raczej o wersje oprogramowania do pralek i sprzetu AGD o nazwie : "Uindous" BSD (Blue Screen of Death) ! :D

Nie wiem czy ktoś proponował-trzeba dodać możliwość zaznaczania zbiorowego wiadomości np. do kasowania, bo teraz kasowanie pojedynczo każdej wiadomości jest bardzo niewygodne :/

Lukar - proponuę, aby po wejściu do wątku pozostał aktywny klawisz zakładki. Jak przekartkujesz kilka stron watku, to trudno wrócić do tej samej zakładki, bo przycisk (tutaj - BOCZNICA) jest nieaktywny

Qrwa...jak to jest ze jazz i inni podobni mu ch*je mogą na forum rzucac mięsem ile wlezie ...a ja biedny forumowicz tylko fucka rzuce ...od razu bana dostaję i do widzenia..??!

..Lukar ..ty cioto j**ana !!! ..daj mi kolejnego bana i wyjeb mnie z tego forum ...i tak wróce pod nowym nickiem..albo nie , ..jesli nie bedę chciał..

nie pozdrawiam cie zakłamanu kutasie..

Witam,

Proponuję wprowadzić możliwość edycji własnych wpisów!

Jest to opcja stosowana na większości forach i znakomicie się sprawdza. Ile razy robimy jakiś błąd (ortograficzny, stylistyczny) w swoim wpisie, czy też po jakimś czasie chcielibyśmy coś po prostu zmienić (zamiast dodawać kolejny wpis)... Edycja (swoich wpisów, opini) byłaby idealnym rozwiązaniem :)

Pozdrawiam

>>Lukar

nie wiem czy inni forumowicze też tak mają, ale u mnie po wejściu w zakładkę PW okno wiadomości ma tak dużą szerokość, że muszę przewijać paskiem. Inaczej mówiąc rozjechała mi się rozdzielczość ekranu - wcześniej było OK. Stan ten mam od jakiegoś czasu i powoli zaczyna mnie to denerwować.

Czy mógłbyś to sprawdzić? Nie wiem czy to tylko u mnie i tu mam grzebać czy to po prostu "siły wyższe"

Dzięki

Nie wiem czy ktoś już sygnalizował te problem.

W wyszukiwarce wpisuję interesujace mnie słowo, pokazuje się wykaz wpisów(postów) zawierających to słowo, klikam na któryś wpisie "pokaż cały temat" (dajmy na to w temacie o GC) i:

a) na wyświetlonej stronie interesujący mnie wpis nie jest na środku ekranu, tak jak ma to np. miejsce na diyaudio.com etc., nie byłby może to duży problem, gdyby nie to iż:

b) na dzień dobry stronnicowanie jest wyłączone (co może byc problemem przy temacie zawierającym np. 5tys. wpisów...).

Drogi Vladzie :)

Nie mam nic przeciwko Twej twórczości na forum i lubię poprzeglądać założone przez Ciebie wątki (choć tylko przeglądam obrazki :), to jednak dziś przegiąłeś trochę z tymi wątkami. Burdel straszny zrobiłeś. A to już nieladnie : ) POZDRAWIAM CIĘ DROGI VLADZIE : )

ps ach ta partyzantka : (

Drogi Cervantesie :))

Goraco namawiam Cie na nauke czytania !

Pojawi sie przed Toba wiele Zupelnie Swiezych Doznan !

Samo ogladanie obrazkow nie mowi wszystkiego o tym przebogatym Swiecie w jakim zyjemy !

Gdybys poznal literki, wiedzialbys, ze to nie ja zrobilem ow burdel o ktorym piszesz.

Pozdrawiam serdecznie

Zatem wielkie I Uczciwe Przeprosiny. kłaniam się nisko i o łaskę proszę : (

hmm ...

Ciekawe ciekawe. Co do nauki czytania, to rzeczywiście przydatna umiejętność :) jednak chyba ominęła mnie pewna czasoprzestrzeń, gdyż mnie wyraźnie wyświetla się nie Graaf lecz Vlad przy każdym z tematów. chyba że miejsce miała historia jak z Qubrikiem gdy przy zadymie związanej z IP podał swe hasło i można było się zabawić : )

Czy coś mnie zatem ominęło ??

>Cervantes

Watki zapelniajace obecnie niemal w calosci pierwsza strone bocznicy sa mojego autorstwa,

lecz ich pojawienie sie dzis w takim natezeniu nie bylo spowodowane ani inspirowane przeze mnie.

Watki sa w znakomitej wiekszosci stare, a tylko odswiezone przez graafa, gdyz widocznie mial taka

fantazje ! (kaprys, jakby powiedzial Lukar). Chyba ze Twoj zarzut dotyczy generalnie mojej nadmiernej

"plodnosci" na forum ?! W takim razie masz zupelna racje !

Bocznica to Ja !

Vlad S łońce

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.