Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Prawda. Mój obecny jest u mnie najdłużej, osiem lat. Poprzedni też uchował się przez tyle czasu. Reszta, a było ich sporo, znikała w okresie dwóch do czterech lat.

Jak to były kocury, to niestety normalne --niestety--wykańcza je ciągła walka o teren i dziewczyny....

A moja nie miała dwóch przednich--- uwierzysz ??

Na całej długości?

Jak się przemieszczała?

Keef'98

Wróć do poprzedniego awatara.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Na całej długości?

Jak się przemieszczała?

Keef'98

Albo masz taki ciężki dowcip , jak ja [gratuluję] , albo ???----miała wszystkie łapki [następne fotki]

???????

Tekst o Aryi odnosi się tego wpisu:

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Jak to były kocury, to niestety normalne --niestety--wykańcza je ciągła walka o teren i dziewczyny....

Oczywiście kocury, nie kastrowane, nie mógłbym im tego zrobić :))
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Oczywiście kocury, nie kastrowane, nie mógłbym im tego zrobić :))

Też to przerabiałem---2-3-4-ro dniowe wyprawy , a potem wyciąganie pazurów z głowy , rany jak po wejściu głową na minę i.t.d. , a po paru godzinach znowu wrzask , bo kolejni przeciwnicy czekają........Ile takich stanów zapalnych można przeżyć ????---Sam wiesz...

Mój poprzedni, a właściwie równoległy do obecnego kot stracił pół ogona a na koniec oko. Po tej stracie nie odzyskał już panowania na osiedlu, a po dwóch miesiącach nie wrócił do domu. Szkoda.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Mój poprzedni, a właściwie równoległy do obecnego kot stracił pół ogona a na koniec oko. Po tej stracie nie odzyskał już panowania na osiedlu, a po dwóch miesiącach nie wrócił do domu. Szkoda.

Smutne i nieodwracalne..............HEY !!!!!!------Wstawcie jakieś fotki kociaków , bo nas z kolegą nostalgia zeżre !!!!!!!!!!

A bardzo dobrze zimowa nostalgia, to jest to! :-) Zaraz (czyt. w tym tygodniu) znajdę jakieś fajne foty mojego kotka.

Ostatnio zrobił się z niego straszny pieszczoch:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mam syf w zdjęciach, a ostatnio zrobił mi się w OS straszny burdel. Cierpliwości ;-) Zaraz się "ogarnę" i będzie cała "sesja" ;-)

Edytowane przez Keef'98

Ok, sorry za jakość, ale kotu jest trudno zrobić idealne zdjęcie i musiałam zmniejszyć rozmiar.

Ukryta Zawartość

post-56141-0-29400100-1424875427_thumb.jpg

post-56141-0-60984100-1424875443_thumb.jpg

post-56141-0-98761700-1424875492_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Keef'98

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Super !!--Ja na kocura , to ma małą , zgrabną główkę .Mama miała kotkę--identyczny kolor , oczu też...żyła 20lat.

Super !!--Ja na kocura , to ma małą , zgrabną główkę .Mama miała kotkę--identyczny kolor , oczu też...żyła 20lat.

Wielka szkoda , że akurat on stracił łapę , bo ta rasa jest piekielnie szybka i skoczna.
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Mój exkot raz przprowadził do domu jaszczurkę :-) i się nią bawił.

Strasznie mi się podoba Twój Puszek------bardzo podobny do tej mamy koci [tej-- 1988-2008] ---ależ ona była szybka i skoczna i......i..

Dzięki. Raz jak dorwał mysz, to tak ją "ogłupił", że sama mu się do paszczy ładowała. :-D Ale miałam z tego ubaw.

Mój był skoczny, bez łapy łaził po drzewach, gonił inne koty, był nawet szybszy ;-), ale teraz się "Staruszek" rozleliwił.

Mój exkot raz przprowadził do domu jaszczurkę :-) i się nią bawił.

A wcześniej przegryzł jej grzbiet, tak żeby żyła jeszcze, ale nie mogła uciekać?

Okropne te koty, prawie jak ludzie.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Raz jak dorwał mysz, to tak ją "ogłupił", że sama mu się do paszczy ładowała. :-D

Może miała już dość i chciała popełnić samobójstwo?

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

U kotów odpycha mnie to, że nie wiadomo gdzie był i co robił. A potem człowiek głaska, całuje, przytula się... Plus wszystkie te toksoplazmozy...

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

U kotów odpycha mnie to, że nie wiadomo gdzie był i co robił. A potem człowiek głaska, całuje, przytula się... Plus wszystkie te toksoplazmozy...

I w czym problem ??? Nie ma ustawowego obowiązku kochania , przytulania i całowania kotów. Jest ustawowy zakaz robienia im krzywdy..A gdzie chodzą i co robią to wiedza zarezerwowana dla wtajemniczonych.....

I w czym problem ??? Nie ma ustawowego obowiązku kochania , przytulania i całowania kotów. Jest ustawowy zakaz robienia im krzywdy..A gdzie chodzą i co robią to wiedza zarezerwowana dla wtajemniczonych.....

Zbigniew, nie zrozum mnie źle - ja nie chciałem nikogo urazić. Powiem tak: do kota nawet lubię się poprzytulać i pomyziać go, jeśli wiem, że jest to kot domowy. I raczej tak będziemy traktować kota, który za niecały miesiąc ma do nas dołączyć.

Powrót po dłuższej przerwie...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.