Skocz do zawartości
IGNORED

Dzisiaj w SJEŚCIE Marcina KYDRYŃSKIEGO

ankiel2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. 21 maj SJESTA. Kydryński prezentował utwór marokańskiego wykonawcy (czyt.) JUSEF DAFNY. Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu nazwy pisanej. Może ktoś wie więcej na temat JUSEFA lub miejsc gdzie można wzbogacicć się o jego płyty?

Z wyrazami szacunku.

Zawsze zapominam o słuchaniu tego Kydryńskiego ;-) i dziś też zapomnałam. Przypuszczalnie jednak chodziło o Dhafera Youssefa. Tylko on pochodzi z Tunezji a nie z Maroka.

Pozdr.

Ł.A. Woman

• 2 tygodnie później...

Cholera, zdrzemnęło mi się na koniec dzisiejszej siesty, Powiedzcie mi, co grało na sam koniec audycji. To był chyba big band, albo jakiś większy skład, strasznie mi się spodobało

• 3 tygodnie później...

czy gdzieś w necie znajde całą liste dzisijszej siesty, albo ktoś może to podać , szukam pewnego kawałka ktory dziś grał, niestey nie pamietam nazwy (pomiędzy 16-17) lista b.mile widziana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.