Skocz do zawartości
IGNORED

Legacy Transmission Line (500zl za metr)

Vinyl_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytalem wlasnie recenzje tego kabla w HIFI i Muzyka(10/2003) i Pan Adam Kublik testmen napisal w "Pasmanteria" : ..."Najlepiej posluchajcie sami i zrozumiecie czemu sie podniecilem jak glupi do bateryjki. Kupilem." Nie wiem czemu ale strasznie mnie ostatni wyraz zdenerwowal.....pewnie dlatego ze ja nie moge wydac 500zl na 6 metrow kabla a tu Pan po prostu kupil kabel za trzy tysiace....prawde mowiac nie wiem czy to ze Pan Adam kupil sobie ten kabel ma jakies znaczenie dla recenzji?

Strasznie biedny jestem co? Nie powinienem recenzji takich kabli czytac....ohhh.

https://www.audiostereo.pl/topic/2651-legacy-transmission-line-500zl-za-metr/

czytałem szybko przed wyjściem... LEGACY - cóż, znowu amerykany... pewnie będą wielkie pudła... ale że robią TRANSMISSION LINE to nie wiedziałem... i po 500zł ZA METR??? myślałem, że to drożej wychodzi! to na prawdę muszą być duże! ale odkąd to się głośniki na metry sprzedaje??? to ile by kosztował metr BR w jakiejś utopionej Utopii???

Boziu... za dużo pracuję... ;)

Czy zauważyliście, że w legalnych sklepach audio kupując "to i owo" nie dostajecie rachunku z kasy fiskalnej ? Trzeba o niego w ogóle prosić...

- Dlaczego ?

Czym różni się to od Wolumenu ? (Tam też nie dają ; ))

Ktoś mi o odpowie ?

A może nie mam racji ? (Hehehehehehe : ))))))))))

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.