Skocz do zawartości
IGNORED

Temat tylko dla moderatorów

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

zgadzam się z Inżynierem, pomysł Andrzeja to utopia, chyba, że któryś z moderatorów ma ochotę na całodobowy dyzur przy kompie.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ok. chciałem dobrze. Przynajmniej byłoby dowcipne :) A poprawiałoby się co wypatrzyło, a nie wszystko. Nałogowi przeklinacze byliby upominani żółtą kartką albo ostatecznie banem.

* * *

Wiecie co, przyszedł mi do głowy taki drastyczny pomysł. Forum jest o stereo i audio, więc

może by całkiem zlikwidować BOCZNICĘ ?

A w pozostałych zakładakch byłby wymóg pisania na temat i kropka. Wycieczki personalne, przeklinanie i mocne zbaczanie z tematu, byłyby cięte.

Co Wy na to ?

Andrzeju - pomysł w teorii bardzo dobry - w praktyce żeby "wygrać" z tymi ludźmi musielibyśmy tu naprawde siedzieć 24 h na dobę - ja się na to nie piszę - wolę żebu juz sobie dalej rozrabiali na bocznicy. Co prawda po niektorych zaczynaja być widoczne objawy paranoi i manii prześladowczej, ale to ich problem.

Racja. W końcu każdy daje powód do oceny, po tym jak pisze.

Ale likwidacja BOCZNICY ustawiłaby forum na właściwe tory, a i roboty byłoby mniej (?). Jeśli ktoś ma tylko coś do powiedzienia na BOCZNICY to na stereo pewnie niewiele albo wcale (wiadomo kogo mam na myśli ;)

Nie upieram się mocno ale BOCZNICY mogłoby nie być ? (Byłaby ale tylko do odczytu.)

Ciekawe co na to Lukar ?

w jednym i/lub dwoch przypadkach mamy do czynienia z osobowosciami z przejawami silnej manii, z ludzmi nienormalnymi. maniak sam siebie napedza, nei spi, targa wlosy i z piana na ustach wyczekuje reakcji na swoje dzialania. proponuje absolutnie nie reagowac na prowokacje takiego biednego pacjenta, niech gada sam do siebie, moze paru naiwnych ciagle bedzie w nim "dowcipkowac" ale nic wiecej.

ja tam wole by bocznica byla, czasem sa ciekawe watki (fotografia, samochody etc... ) no i niestety tam niech sobie siedza i klepia ci dziwacy. ale tez nie wszedzie, nie uwazam, by watek o aparatach mial w dowolnym momencie zaleznie od nieprzyjecia lekarstw danego ranka przez kogos zamieniac sie w sajgon... no ale jak dotad jest ok.

Dla mnie Bocznica staje sie zrodlem swietnej rozrywki :) jak widze pewnego osobnika miotajacego sie jakby faktycznie cos mu nawaliło w lepetynie. Jak tak dalej pójdzie to na forum pojawi sie sporo psychiatrów - takie wspaniałe przypadki do studiowania!! :))

PS ta M-ka jest czasem troce niewygodna - chetnie bym chlopaków troche popodpuszczał, a tu nie bardzo można - może sobie drugi nick założę? :))))

pal55, 27 Sie 2006, 10:58

I co z tego, że przenieśliby się do wątków tematycznych ? -Wpisy nie na temat usuwalibyśmy. I byłoby to powszechnie zrozumiałe bez tłumaczenia się. Za uporczywe pisanie nie na temat, jakbyśmy nie mieli sił usuwać takich wpisów - ban. Krótki albo długi. (Wypoczynek dobrze robi każdemu ;)

pal55, 27 Sie 2006, 21:49

Poddaję się. Nie wyobrażam sobie. Nie dalibyśmy chyba rady.

Zastanawiam się nad odpowiedzią na pytanie ilu jest (i kto) upierdliwców/mieszaczy.

Forum z nich oczyszczone byłoby znacząco lepsze (bardziej przyjemne i do przyjęcia).

W panelu dla moderatorow w "zgloszeniach" ostatnie zgloszenie jakie widze jest z 24go sierpnia (nie widze nawet wlasnego dzisiejszego). W "akcjach moderatorow" i owszem widac wszystko - czy tylko u mnie tak jest czy tez tak macie?

Dziwne: w panelu moderatorów kliknąłem jeden wpis do usunięcia, link akcji zmienił kolor, ale czerwony tekst 'wpis oznaczony do usunięcia przez inżynier' pojawił się przy zupełnie innym wpisie!

Ktoś coś wie, dlaczego w zakładce SKLEPY wszystko wyczyszczone ? (Już dawno miałem o to zapytać ale zapominałem.) Bardzo mnie to dotknęło :( Powodów zdjęcia nie znam i tylko boleję, że tam już nic nie ma :((

WHY !?

To była użyteczna część forum i dobra, uważam. Rzadko ale zaglądałem, czytałem i nawet korzystałem z adresów (zwłaszcza na wyjeździe do 3miasta). Opinie czytałem i nawet sam coś tam dopisywałem.

Czemu zdjęto te wpisy ?

Wątek rozżalonych forumowiczów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tez bym go wycial w cholere, ale by to zrobic musi byc jednosc wsrod M, narazie widze, ze tylko kilku z tych, ktorzy sie wypowiedzieli, chcieli by sie trolla pozbyc. zablokowac ip, komp konkretne a gdybedzie lazil po kafejkach wycinac szybko wszystko co wklepie. generalnie wole dac odpor swirowi, niz udawac, ze jest fajnie bo sie rozbestwia coraz bardziej.

uwazam, ze to wykonalne i to bez problemu. sam czesto tu zerkam, jest nas wiecej nawet niz tych namnozonych osobowosci w czyjejs glowie i technicznie to jest do wykonania, blyskawiczne ciecia wszystkiego , co wklepie.

no ale coz... musi to byc razem postanowione i konsekwentnie egzekfowane, inaczej bedzie jakas tam proba nieudana i stanie sie jeszcze mniej ciekawie.

jak mozna byc takim chamem i na czyims forum takie bagno robic, to naprawde przerasta moje moliwosci rozumienia. pisze tu o normalnych ludziach, jeden jest po prostu stukniety wiec tu nie ma co sie nawet silic na zrozumienie.

Zgadzam sie z Markiem (pal55): mógłby tu zadziałać wyłącznie mechanizm jednoosobowego usuwania wpisów połączony z kolegialnie przyznawanym banem. Wtedy można by zbanować te kilka wcieleń, a potem szybko i na bieżąco wywalać wpisy nowo powstających klonów. Obecny sposób działania jest ciut ociężały jak na tego rodzaju akcje.

Mnie bardziej niż stan umysłu tego jednego osobnika (to jakaś aberacja, po prostu) dziwi fakt, że znajduje tylu interlokutorów, co powoduje cały ten słowotok i bicie piany z g...

Jeszcze nie wiem co to siwy mop (ale już się domyślam ;)

Na takiego osobnika, każdy z nas powinien mieć możliwość natychmiastowego wycinania jego klona jednoosobowo.

A jemu wtórujących też posłałbym na zieloną trawkę.

Chyba trzeba wywalić parę osób, bo wzajemnie się napędzają/wspierają w swej rozpieprzającej forum robocie.

Jednego nic nie da. Idą na całość, a my tu się bawimy z takimi w przedszkole/dyplomację. Żółte kartki zaczynają mnie przy niektórych osobnikach doprawdy śmieszyć. Od razu żegnałbym takich na zawsze. (Niech idą paskudzić gdzie indziej.)

Zastanawia mnie też, że parę osób, do których nie miałem nic, zaczęło pisać dziwnie. Coś z nich wyłazi. Głupia sprawa. Np. zdezi, komentarze jodla. Electro był od początku kontrowersyjny ale tyle tylko. Teraz zaczął przechodzić samego siebie. O co tu chodzi ?

Myślę, że przyczyną jest ogólna niechęć do moderacji, cenzury i wpadki z tym związane. To ich tylko rozjątrza, w głowach przewraca i napędza. Zmieniają swe oblicze. Widać to po wpisach.

Myślę, że im nie zależy na forum. Przychodzą się tu jedynie załatwiać.

* * *

Mamy nową, świeżą krew. A ja tu biadolę i nie doceniam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.