Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowe spotkanie piwne 2006

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dokładnie przed rokiem zaproponowałem, abyśmy się spotkali na piwie. Nasiadówka sią odbyła i chyba bało nawet przejemnie. Dlatego pozwalam sobie na powtórzenie pomysłu, by spotkać się znów. Być może wejdzie to już do naszej lukarowej tradycji ? takie spotkanko po wakacjach.

A więc proponuje, tak jak przed rokiem:

Czas: Piątek, 22 września, godz. 19

Miejsca. Kompania Piwna prze ul. Podwale

Czekam na zgłoszenia chętnych tak do 18-19 września, później rezwrwuje stolik. Jeśli są propozycje innych terminów lub miejsc, to proszę bardzo, tylko ugodnijmy to w miarę wcześnie.

Pozdrawiam Stempur

https://www.audiostereo.pl/topic/28090-forumowe-spotkanie-piwne-2006/

A może do browarmii?Piwo warzą na miejscu,pyszna golonka,kaczka,słoninka po rosyjsku mniam,mniam,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Saczek_xtrm, 8 Wrz 2006, 14:14

>prawdopodobnie będę, znaczy są duże szanse, ale nie na 100%. W czwartek mam egzamin i obronę mgr'a

>więc nie wiem czy zdążę wytrzeźwieć :D

ja mam obrone 2 dni przed Toba i nie zdaze wiec Ty tym bardziej:)))

Mag

No to trudno, tym bardziej że nie możesz nawalić. Ale wracaj na Audio Show, bo pewnie będzie piwko powystawowe.

Zdezi

Zaproszenie jest otwarte, dotyczy wszystkich forumowiczów. Ale Ci, którzy celują w obrażaniu innych powinni liczyć się z tym, że ze strony obrażanych może nie czekać ich jakieś specjalnie gorące przyjącie. Ale oczywiście zapraszam.

Zild tam warzą pifffo na miejscu,różne gatunki, polataj po ich stronie :O)

zdezi to jest spotkanie forumowe kto ma czas i ochotę niech wpada :O),ale jeśli ktoś będzie robił mi zdjęcia bez mojej zgody!!! to zje ten aparat na przystawkę do pifffa :O)

>stempur

>"Ale Ci, którzy celują w obrażaniu innych powinni liczyć się z tym, że ze strony obrażanych może nie czekać ich jakieś specjalnie gorące przyjącie. Ale oczywiście zapraszam."

Czy masz o TYM jakas szczegolowa wiedze ? Czy moglbym prosic o szczegoly ?!

Czy ostatnie zdanie sugeruje, ze to Ty regulujesz caly rachunek ?!

Stempur - potwierdzam chec - uczestnictwa na razie nie - ale gdzies w okolicach wyznaczonego terminu potwierdze, lub nie :) Co do wyboru - w Browarni nie bylem wiec chetnie poznam nowy lokal.

stempur-->

możesz pić spokojnie ;) ... nie będzie mnie zresztą większości ludzi z KAIM również :)

piątek .. więc dziś bawimy się w odsłuchy :) ... MBL + BAT :) może być ciekawie ;)

miłego wieczoru

zdezi

jozwa maryn, 8 Wrz 2006, 16:25

>A co, jest jakiś konflikt między KAiM a forum? To może lepiej wypić razem to piwo?

konfliktu nie ma ;) ... tyle że stempur dosyć nieprzypadkowo wyznaczył piatek na piwo ;)

józwa -->

wiesz że spotykamy się zawsze w piątki, przecież byłeś kiedyś klubowiczem :) ... zresztą tydzień temu KAIM organizował piwne wyjście dla klubowiczów i sympatyków :) ... z tego co wiem stempura nie było bo jest uczulony na pewnego osobnika ;)

zdezi

• Redaktorzy

No właśnie o to chodzi - jest piwo, konflikt pryska. W końcu co jest poważniejsze - piwo, czy jakiś tam konflikt? A ja do klubu to chyba dopiero w pazdzierniku się zwlokę...

jozwa maryn, 8 Wrz 2006, 16:51

>No właśnie o to chodzi - jest piwo, konflikt pryska. W końcu co jest poważniejsze - piwo, czy jakiś

>tam konflikt? A ja do klubu to chyba dopiero w pazdzierniku się zwlokę...

... czyżbyś znów chciał wstąpić w klubowe szergi?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.