Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam, potrzebuję, kupię...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.10.2024 o 14:22, mone napisał:

Szukam kogoś z (opolskiego) Opole, Brzeg, Wrocław. Kto miałby możliwość pomiaru Monitorów czysto hobbistycznie.

A ja ponowię...... Tym razem z Łodzi i okolic. Pomiar Open Baffle. Z góry wielkie dzięki za odzew. 

20 minut temu, Marcinus napisał:

Panowie,

Bardzo proszę o pisanie zgodnie z tematem wątku!

A czy temat wątku to nie "Szukam, potrzebuję, kupię..."? Myślę że post jest jak najbardziej zgodny z wątkiem. Jednak ostatnie słowo należy do moderatora 😉

• Moderatorzy
32 minuty temu, dominikurbanski napisał:

A czy temat wątku to nie "Szukam, potrzebuję, kupię..."? Myślę że post jest jak najbardziej zgodny z wątkiem. Jednak ostatnie słowo należy do moderatora 😉

Dla wyjaśnienia, mój post nie dotyczył Twojego wpisu. Kilka wpisów zostało usuniętych, jako niezgodnych z tematem watku. Osoby, do których było to adresowane, zdają sobie sprawę o co chodzi...

Edytowane przez Marcinus
13 minut temu, Marcinus napisał:

Dla wyjaśnienia, mój post nie dotyczył Twojego wpisu. Kilka wpisów zostało usuniętych, jako nie zgodnych z tematem watku. Osoby, do których było to adresowane, zdają sobie sprawę o co chodzi...

Ok. Temat zamknięty 🙂

Zakupie konwerter sygnału hi/low do podpięcia suba (czyli wystarczy mono) w systemie domowym.

Może być nowy, używany lub porządna konstrukcja diy. Nie wiem czy moc wzmacniacza ma tu znaczenie, czy samochodowe (pasywne, bez zasilania) na bazie dzielnika napięcia się sprawdzą bo nigdy ich nie używałem. 

Info na pw.

Ekipa, czy ma ktoś może jeszcze dokumentację do PCB kolegi MSFALCON pod LM4780 rev 1.1?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Cześć,

chętnie kupię używane kondy MKP 2,2-3,3uF 2 sztuki - klasy MCap EVO OIL lub podobne/lepsze w rozsądnych pieniądzach i mniejsze rozmiarowo niż słoik po ogórkach.  Przeznaczone do toru sygnałowego na wejście wzmacniacza słuchawkowego.

Aktualnie mam do porównania Miflexy MKP 13/14, Vishay MKP1845 i dwa chińczyki MKP.

Szukam czegoś co zagra żywym i detalicznym dźwiękiem.

Proszę o propozycje.

6 godzin temu, zamar napisał:

Cześć,

chętnie kupię używane kondy MKP 2,2-3,3uF 2 sztuki - klasy MCap EVO OIL lub podobne/lepsze w rozsądnych pieniądzach i mniejsze rozmiarowo niż słoik po ogórkach.  Przeznaczone do toru sygnałowego na wejście wzmacniacza słuchawkowego.

Aktualnie mam do porównania Miflexy MKP 13/14, Vishay MKP1845 i dwa chińczyki MKP.

Szukam czegoś co zagra żywym i detalicznym dźwiękiem.

Proszę o propozycje.

Mam Jantzeny Superior Z-Cap 2.2, jeśli jesteś zainteresowany to prv

Szukam dobrego preampa, koniecznie z pilotem. Niekoniecznie z phono. Lampa lub tranzystor w cenie ok. 3 - 4 kzl. Propozycje proszę na priv. 

W dniu 21.11.2024 o 16:01, dominikurbanski napisał:

Szukam dobrego preampa, koniecznie z pilotem. Niekoniecznie z phono. Lampa lub tranzystor w cenie ok. 3 - 4 kzl. Propozycje proszę na priv. 

Temat nieaktualny. Zakupiony Restek Vector. 

Kupię 2 szt. Black Gate N lub Audio Note Kaisei NonPolar - mała pojemność ( od 1 do 100uF ) , niskie napięcia ( od 16V ). 

...there is no spoon...

Konwerter I2S do SPDiF/Optical. Może komuś zalega w szufladzie niepotrzebnie.

"cytat usunięty przez moderację" -  Bernard le Bovier de Fontenelle

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) plus specjalny adapter pod toslink i masz załatwione no i są jeszcze dodatkowe możliwości 😅

Ukryta Zawartość

potrzebuje kupic takiego potka, bardzo podobny do rk163 alpsa tyle ze oska D 6mm, charakterystyka logarytmiczna 50k - najlepiej nowy temu niestety rozpadl sie korpus ktory trzyma slizgacze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi