Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta NAIMa w Hi-Fi Choice (UK edit)

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

W nr-e october 2006 jest prześlicznościowa biała płytka Naim "Pure" - 15 utworów różnych, różnistych (m.in. Antonio Forcione, Daniel Mulhern, Fred Simon, Nicolas Meier).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

-> FRANTZ dzieki - chetnie spojrzę na to. mam trochę płyt z naimowskiej wytwórni choć muzycznie cenię tam sobie tylko nieliczne płyty forcione, simona, hadena. reszta to według mnie raczej tylko oprawa do wspaniałej realizacji. lubie ich sposób nagrywania:)

Nie wiem dlaczego tak się zachwycacie realizacjami Naima. Mam parę i by były "artystycznie" nagrane to hm...

Od np. realizacji Forcione bardziej realizacyjnie podoba mi się najnowsza płyta L.Możdżera czy Tomasza Stańki. Wiecej powietrza i mniej sztuczności. Natomiast jestem pod wrażeniem realizacji XRCD- te w moim systemie brzmią jak dobra płyta analogowa z dobrego gramofonu.

• Redaktorzy

Zydelek - ja się nie zachwycam, tylko informuję. Pisząc pierwszego posta nie miałem możliwości przesłuchania krążka (sziedziałem do późna w pracy i zapuszczę ją dopiero jutro). Skoro wiadome wydawnictwo z dołączenia podobnego krążka stara się zrobić sensację XXI wieku, i część z Nas kolekcjonuje tego typu wydawnictwa płytowe to nie widzę nic zdrożnego w takim hobby. ;)

Osobiście zdecydowanie wyżej cenię samplery In Acoustic dołączane do niemieckiego Audio.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.