Skocz do zawartości
IGNORED

Będę doktorem, będę doktorem!

Marcin (g)

Rekomendowane odpowiedzi

Ale obiecaj że jak już zostaniesz tym doktorem to będziesz miły i "wyrozumiały" dla studentów ;) jeśli oczywiście zostajesz na uczelni.

No i oczywiście powodzenia!!

Papkin:

Ledwie, ledwie przed trzydziestką... choć gdybym nie zamarudził, byłoby trochę wcześniej. Praca jest z zakresu kryptoanalizy szyfrów symetrycznych (konkretnie strumieniowych).

Jakobs:

Nie wiem, czy zostanę, na chwilę pewnie tak. A z tą wyrozumiałością... z jednej strony im dłużej tu siedzę, tym lepiej widzę, że żaden człowiek nie jest w stanie nauczyć się wszystkiego, i rozumiem to... ale widzę też, że to, czego uczymy studentów, to naprawdę jest *niewielki* wycinek całości. W każdym razie nie zdarzyło się jeszcze, bym oblał studenta, który chciał się uczyć. Z leserami to inna bajka ;)

All:

Dzięki za wsparcie - to już tylko parę godzin. Po imprezie zdam raport ;)))

Marcin, zycze pomyslnej obrony. Poza tym zycze nam wszystkim, zebys Polska zaoferowala ci wystarczajaco interesujace warunki pracy oraz wynagrodzenia nie laskaczac cie pomyslem wyjazdu. Trzymamy kciuki!

tylko się za bardzo nie stresuj. Ktoś z mojej rodziny podczas obrony doktoratu był tak przejęty, że trzy razy powt órzył kwestię:

-..."zady i walety tego projektu"....

a z wrażenia na dodatek nie zorientował się czemu audytorium jest bardzo rozbawione ;)

Powodzenia-Negra

Ł.A. Woman

No i po bólu... Poszło dużo bardziej gładko, niż się spodziewałem.

Stosunkiem 26:0 rada przyznała mi tytuł doktora nauk matematycznych w zakresie informatyki. Chyba spodobałem się publiczności :)

Imprezy, przynajmniej chwilowo, nie będzie. Prace nad rozkręceniem biznesu ciągle w fazie przygotowań, więc siedzę na uczelni, a tu rozpoczyna się rok akademicki ;)

Dzięki Wam wszystkim za dobre słowo. Poparcie społeczne naprawdę pomaga ;)))

Pozdrówka!

Równiez przyłączam sie do gratulacji i zyczę aby dalsza droga naukowa przebiegała lepiej niż to było w moim przypadku.

Ps. a skąd jesteś jesli można wiedzieć?

Marcin (g), 3 Paź 2006, 23:50

>No i po bólu... Poszło dużo bardziej gładko, niż się spodziewałem.

No i bardzo dobrze.

Znam troje (2m, 1k) doktorów, którzy studiowali ze mną (następni w drodze - mają otwarte przewody,zamierzają się obronić w ciągu najbliższych 16 miev.)

Bardzo mnie to cieszy, że ;udzie mający widzę zdobywają tytuły - są tego warci, a jednocześnie martwi mnie to że nie mogą sobie po prostu pracować naukowo.

Cały czas trwa nagonka na "jenteligientów".

Szkoda że rządzący przyjmują postawę: "Motłochem rzadzi sie łatwiej" .... tym łatwiej im bardziej on klęczy - z pozycji kolan mnie widać.

Szkoda.

Tym większe gratulacje dla Ciebie Marcin!

pozdrawiam

k.

do niedawna sam zastanawialem sie nad robieniem doktoratu, ale po obronie magistra stwierdzilem ze nie produkuja tyle nerwosolu zebym to napiecie wytrzymal:)) dlatego gratuluje Ci potrojnie:)

Mag

Jestem ciekaw ilu wśród nas jest doktorów. Kiedyś na forum była przeprowadzana ankieta, ale nie wiem czy były publikowane wyniki. Tam było pytanie o wykształcenie.

kubedes, 4 Paź 2006, 00:41

>Cały czas trwa nagonka na "jenteligientów".

Nie odnotowałem. Za to nieprzerwaną powyborczą histerię absolutnie tak.

Marcin

Gratulacje !

ps do mnie zwracają się per "doktorze" niektórzy ale z zupełnie innego powodu (muzycznego)

Będe doktorem, będe doktorem, będe cię badał z tyłu i przodu pokaże ci tylnie siedzenie samochodu :D

Szczesciaż z ciebie :D

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

Zajmuję się zarabianiem na chleb i okrasę, choć nie ukrywam że wolałbym zostać na uczelni (nikt mnie nie chciał na asystenta), a zajmowałem się zastosowaniami matematyki - dokładniej matematycznymi metodami wyceny instrumentów pochodnych (procesy stochastyczne i okolice). Teraz raczej matematykę traktuje raczej jako utopijny świat gimnastyki umysłu - coby nie zwariować :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.