Skocz do zawartości
IGNORED

AMJ - Nowa trasa - Niebo

Msl72

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Raptem 15 minut temu wróciłem z koncertu rzeczonej Pani, otwierającego jej jesienną trasę po Polsce (raczej krótką). To był mój pierwszy kontakt z Anną Marią Jopek na żywo - i wiecie co? PODOBAŁO MI SIĘ!. Wiem, że na naszej grupie zdania co do twórczości AMJ są conajmniej podzielone, a i wśród mojej kolekcji muzyki zajmuje Ona bardzo niewielką część półki (bez urazy dla fanów), to jednak podziwiam Ją za naturalność kontaktu. O ile Płyty eksponują wokal, to koncert sprawił zupełnie inne wrażenie. Głos był doskonale wkomponowany w smakowitą otoczkę trio towarzyszącego. WIELKIE brawa dla Marka Napiórkowskiego (Gitary) i Mino Cinelu (perkusja). Szczególnie ten ostatni pokazał KLASĘ.

Podsumuję w ten sposób: ktokolwiek ma ochotę na dobrze spędzone 2 godziny, to warto poświęcić ekstra 15 minut na zaopatrzenie się w bilety.

Pozdrawiam

Maciek

https://www.audiostereo.pl/topic/28741-amj-nowa-trasa-niebo/

mozartini, 8 Paź 2006, 13:39

>Ceny biletów to jednak przegięcie

Myślałem,że pójdę może w Gdyni. Z szacunkiem dla Waćpani,rzeczywiście przegięcie. Ciekawe po ile będą na Richarda Bonę. On także miauczy !

Ech... Za późno zaatakowałem bilety. Na warszawski koncert już nie ma. Tylko wejściówki za 4 dychy zostały. Ja to ja, ale Moje Kochanie z różnych przyczyn na schodach siedzieć nie będzie... :(

Może ktoś ma bilety i chce odsprzedać...? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.