Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha rx v 459 - jak w stereo??

majmaj

Rekomendowane odpowiedzi

-> majmaj

To zaczyna być denerwujące, dzisiątki twoich tematów na błahe tematy, ba - na większość znajdziesz odpowiedzi w wyszukiwarce. Czy ta Yamaha ma jakąś konkurencję w ampli stereo? Praktycznie nie. Więs kupuj i zadawaj tylu zbędnych pytań.

Jak chcesz stereo to kup wzmacniacz stereo!Ja sam zrobiłem taki błąd i kupiłem ampli ze względu na to że kasy nie miałem.I później długo żałowałem bo za tą cene co Yamaha rx-v550 to bym miał wzmacniacz Rotela ra-01 a różnica w dzwięku jest jak byś z litrowego auta przesiadł sie w litrowy 150-konny motor:-)Dosłownie.I nie zważam co piszą w gazetach że ampli prawie jak wzmacniacz stereo za tą cene.Prawie robi kolosalną różnice w tym wypadku.

Pooglądasz troche filmów a i tak bedziesz gonił za jakością w stereo(ja przynajmniej w tą strone zatrybiłem)Niestety dobra jakość w stereo kosztuje:-(Dlatego preferuje odsłuch słuchawkowy i teraz będe brnął w tą strone.A na swoj ampli już nie moge patrzeć.Niby w swoim czasie było najlepsze w stereo z amplitunerów do 2500zł ale gra strasznie.Pozostało już tylko do filmów na które nie mam czasu:-(

Kurde..zaczynałem tak jak Ty..od ampli:-)Jak sobie człowiek przypomni ile na to zbiarał wtedy..jak niósł przez pół Wrocławia w rękach te 15 kg a kolega z boku drugi to od razu banan na twarzy..haha.jechało sie później 2 godziny pociągiem z dwoma Yamaszkami i cała noc odsłuchu u kolegi:-)To były czasy.Później poszłem do gościa który miał creek 4330 i chciałem wziąść siekierke i porąbać tą moją yamaszke.Tyle zbierania...a taki dzwięk...tyle wyrzeczeń a taki zawód na twarzy

wieze ze to boli :(

ja jeszcze tego nie doznałem na szczęście....

ale słyszałem dzisiaj:

AMC 3100a

i

Rega cursa 3 - przedwzmacniacz

rega maia 3 - końcówka mocy....

no powiem tak Yamaha odstępowała w sporym stopniu ale na pewno nie tak żebym tam płakał (moze dlatego ze jeszcze mało w zyciu słyszałem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.