Skocz do zawartości
IGNORED

Sound Forge - odbrobka (pomoc) ;)

Robertt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Juz pisalem odnosnie obrobki lecz teraz juz mam program i mozna by zaczac . Wiec mam Sound Forge 7.0 full version. Teraz co chcial bym zrobic:

--------------------------------------------

- wyrownac poziom dzwieku stopy(bass drum). Raz jest glosno raz cicho. Jezeli dalo by rade to swietnie.

---------------------------------------------

- wyrownac volume(glosnosc). Szukalem tego co mi zaproponowano lecz nie znalazlem tj: Dynamic..... Glosnosc chyba nie bedzie problemem.

---------------------------------------------

- i na koniec chcial bym zdjac momentami delay. Skoro mozna go dac to pewnie mozna tez i zdjac.

Pozdrawiam i czekam na propozycje.

https://www.audiostereo.pl/topic/2931-sound-forge-odbrobka-pomoc/

Logo jest OK...

Wątek był już wcześniej - bez rozseparowanych sygnałów będzie baardzo ciężko. A jeśli to masz, to niektóre rzeczy są proste - jak wyrównanie głośności. Zdjęcie delaya chyba już nie, ale może są jakieś gotowe pluginy/soft do tego. Pytaj na pl.rec.muzyka.bin to faktycznie właściwa grupa, pl.rec.audio nie.

• 3 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.