Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW - 2007

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Gustaw nie mam z czego sie wycofywac ,to pan wciska ogółowi wydumane przez Pana wnioski .Wszsytkie posty na jakie odpowiadałem zawsze dotyczyły urzadzeń które posiadałem lub posiadam i w zwązku z tym moge sie na ich temat autorytatywnie wypowiadać .

Co do Polpaku Pana opinia co do sposobu prezentacji na własciwym AudioShow jest zgodna z moją ,więc w czym problem ,czy gdzies napisałem że tak nie było ?, ja zakazałbym prezentacji z udziałem subwooferów i w ogóle łomotu .

kerikawon, 2 Lis 2007, 09:37

>Panie Gustaw nie mam z czego sie wycofywac ,to pan wciska ogółowi wydumane przez Pana wnioski

>.Wszsytkie posty na jakie odpowiadałem zawsze dotyczyły urzadzeń które posiadałem lub posiadam i w

>zwązku z tym moge sie na ich temat autorytatywnie wypowiadać .

Słuchaj, handlarzyno.

Daje tobie ostatnią szansę na spokojne wycofanie się z tego wątku i na zaprzestanie marketingu na forum.

Nie udawaj bezstronnego forumowicza. Jak chcesz zarabiać na forum to od tego są wątki sponsorowane.

Ciekawa czy zarząd twojej firmy wie co tutaj wyrabiasz. ?

Panie Gustaw proponuje przeczytac :

ang. flame war) zwana czasem "wojną na obelgi" to seria wiadomości celowo wrogich ,nieprawdziwych lub obraźliwych wysyłanych na grupę, listę dyskusyjną czy forum dyskusyjne. Jest to jedno z największych pogwałceń netykiety. Najczęściej "wojna" zaczyna się od drobnej różnicy poglądów dwóch użytkowników, z których żaden nie zamierza odstąpić od swojego zdania. Wyraźna jest eskalacja agresji - zaczyna się od drobnych uszczypliwości, a kończy na poważnych obelgach i zniewagach.

I tu widać co Pana boli :

Psychologowie tłumaczą tak wysoki poziom agresji tych wypowiedzi przekonaniem o anonimowości użytkowników Internetu. Prowadzi to do odrzucenia - hamujących ich w analogicznej sytuacji w realnym świecie - norm społecznych oraz konfabulacji , co owocuje brakiem poczucia odpowiedzialności za napisane wypowiedzi. >>>Dla wielu ludzi Internet bywa też miejscem odreagowania skrywanych frustracji.

kerikawon, 2 Lis 2007, 16:45

>Panie Gustaw proponuje przeczytac :

>

> ang. flame war) zwana czasem "wojną na obelgi" to seria wiadomości celowo wrogich ,nieprawdziwych

>lub obraźliwych wysyłanych na grupę, listę dyskusyjną czy forum dyskusyjne. Jest to jedno z

>największych pogwałceń netykiety. Najczęściej "wojna" zaczyna się od drobnej różnicy poglądów dwóch

>użytkowników, z których żaden nie zamierza odstąpić od swojego zdania. Wyraźna jest eskalacja

>agresji - zaczyna się od drobnych uszczypliwości, a kończy na poważnych obelgach i zniewagach.

>

>I tu widać co Pana boli :

Tutaj wojna zaczyna się od twojego krypto-marketingu i podłego oszukiwania forumowiczów.

kerikawon = kerI kawoN

Czytane wspak, od prawej do lewej to ......

Zródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rozumiem, że to przypadek, pajacu ?

post-5-100000863 1194027820_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A gdzie ten polpak jest w tym roku? jak zaczna bebnic to nie recze za siebie jak bedzie gdzies blisko 701.

To ludzie moga byc tak podli aby uprawiac kryptoreklame swoich wyrobow? ja to co innego wale wprost bez ukrywania prawdy.

Naszcescie jest na II. Szkoda mi tych sasiadow. Bo rzeczywiscie wala basem az strach. I po co? widac sprzedaja tylko bas na wage. No i co panie Irku zlapali pana na oszustwie. Dlatego ja zawsze tlumacze piszcie pod nazwiskami. Nie bedzie nieporozumien.

Ja bede na 7 a oni na 2 wiec ch.... im w de. Trzeba byc chorym na glowe zeby tak basem walic. Na przyszly rok zrobie bas na 4x42cm i polpaka za sciana. Bedzie ubaw. Oczywiscie mfb wiec bedzie schodzic do 10hz.

handlowiec w preznej firmie to ciezki kawałek chleba, kazdy sposob jest dobry byle zaistniec i stad u wiekszosci brak sumienia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Moze POLPAK chce wywolac efekt brazowego basu? czyli pod wplywem odpowiedniego tonu puszczaja zwieracze i brozowo sie robi w majtkach. Tak to mozliwe. Bo podkrecali ten bas i jakos tak krzywo i glupio sie usmiechali. czyli chodzac do polapaku mozesz sie obsrac.

Senicz

dlatego módl sie zebyście nie mieli wspólnej wentylacji bo powstaną zakłócenia na TWOIM pokazie .Co wtedy zrobisz, maranciunio zatrzeszczy a nalesnik straci harmoniczne.Fiasko na całej linii.

?

Senicz ty sie nie masz czego martwic pamiętasz post w którym chciałem sie umówić na jakiś test twojego cuda .niektóre argumenty mnie przekonały ,jednak zlekceważyłeś ofertę .Ale wszyscy i tak są sercem za tobą .Jak ci będzie przeszkadzała trzecia harmoniczna z Polpaku to każe wyłączyć zadudniacze .

erikawon, 4 Lis 2007, 10:02

>Gustaw przepraszam forumowiczów ...reszta w innych wątkach ( co prawda nie zgadzam sie z twoją

>krzywdzącą opinią ale dla dobra forum ) .....i jeśli cie to usatysfakcjonuje

OK. Kerikawon.

Proponuję jeszcze aby w Twoim "o mnie" zamiast tego "handlarzyny" była informacja w stylu "pracuję w firmie Polpak". Nikt, w tym wypadku, nie będzie miał pretensji w przyszłości.

Następnie zapominamy o sprawie (piszę to w swoim imieniu).

Pozostałych forumowiczów proszę o nie rozdrapywanie już tego tematu.

P.S. Ja, ze swej strony, również mogę przeprosić jeżeli niektóre moje słowa były zbyt mocne w stosunku do sytuacji.

Na końcu jeszcze prośba (bez złośliwości). Ostrożniej z tymi subami i natężeniem dźwięku na Audioshow 2007.

Gustaw co do AudioShow to mogę i zagwarantować że zrobiłem wszystko co możliwe aby w tym roku było to tylko stereo w jak najlepszym wydaniu .

Jedynym wyjątkiem jest pokaz Na Infokusie ale tam bedzie audiofilski hehe zestaw wielokanałowy Signature S1 i i Signature Servo a jako źródło dźwięku płytka blu raya z synergiczna muzyka małe składy, gitara ,takie tam . Mam nadzięję że wreszcie ci sie spodoba .Tam będzie rządził Pan Krzzysztof wszelkie uwagi co do formy proszę do niego ...osobiście

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.