Skocz do zawartości
IGNORED

ocieplenie systemu denon2307+jble80

b.g.mayday

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzony w wielu podobnych sytuacjach - Real Cable CA 1801. Wygładza, ociepla i ma wspaniałą rozdzielczość oraz przestrzeń. Jednym słowem - kabelek z bardzo wysokiej półki za rozsądne pieniądze.

Aha, nie sugeruj się opinią na forum niejakiego joolo, on słucha nagrań hip-hop i twierdzi, że kabelek mu górę za ostro pokazał, ale na litość boską!!! Przecież Real jak każdy porządny IC wyciąga maksimum informacji z nagrania. A jakie informacje są zawarte w nagraniu hip-hop czy house zrobionym na pececie????? Niektórzy mnie tu potrafią zaskoczyć.

PS. Swojego nie chcę sprzedać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Popracuj nad akustyką - gruby dywan, kilimy, zasłony.....zastosuj pierścienie antydyfrakcyjne wokół wysokotonowców......- żaden kabel nie da Ci więcej niż te zabiegi.......

tez bylo duzo krytyki - nie łaacz denona z jbl kup sobie harmana ,a ja kupilem teko denona 2307 i jestem zadowolony.ile ten jabelek kosztuje ?i bedzie czuc roznice ?w stosunku do np kabli z miedzi beztlenowej zwyklych ?

>b.g.mayday

tez bylo duzo krytyki - nie łaacz denona z jbl kup sobie harmana ,a ja kupilem teko denona 2307 i jestem zadowolony

To dlaczego zakładasz temat skoro tak dobrze jest.

Z Harmanem miałbyś to na dzień dobry.

Pozdrawiam

bo zaden system nie jest idealny,a juz w tym przedziale to napewno,pozatym zawsze jeszcze mozna cos umocnic,polepszyc.krytyka tyczyla sie tamatu niskich czestotliwosci,ze bas bedzie slaby a tu wrecz przeciwnie,musze regulowac na ampli,fakt faktem ze suba mam wharfedale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.