Skocz do zawartości
IGNORED

ankieta - ograniczenia na Bocznicy

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

1. NIE MAM ZDANIA

2. NIE

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

1. NIE

2. NIE

za to jestem za wprowadzeniem moderatorow co beda trzymali w ryzach troli bo tacy zawsze sie pojawia nie wazne czy bocznica bedzie czy nie, dzialy "o czymkolwiek" maja poprostu wiekszy magnetyzm dla tej ulomnej czesci spoleczenstwa ktora pisze bzdury

a limity sa troche bez sensu bo uderza to we wszystkich uzytkownikach

moznaby wprowadzic infor w profilu gdzie najwiecej postow uzytkownik dal jak ktos tylko w bocznicy pisze to bedzie wiadomo

1.Tak

(gdyby nie ograniczenia to forum już dawno stało by się tylko bocznica)

2.Nie

(są tematy które nie pasują do zakładek stereo,kino domowe,DIY........... ale są związane z tematyka forum)

1. NIE MAM ZDANIA

2. NIE

Uważam, że zlikwidowanie bocznicy spowoduje pojawianie się "bocznicowych" tematów w innych zakładkach i nawet nie będzie ich gdzie przesunąć. Poza tym forumowicze czują się pewną społecznością i chcą wymieniać opinie nie tylko na tematy audio. Bocznica czasem psuje krew ale czasem też konsoliduje ludzi wokół problemów / wydarzeń.

Co do limitu wpisów - sam bardzo rzadko piszę na bocznicy więc wolę oddać głos innym. Wydaje mi się jednak, że jeżeli limit to raczej np. 10 na dzień niż 1 na godzinę.

1.TAK

2.NIE

------

Ad.1

Limit czasowy pozwala na lepsze przemyślenie wypowiedzi i temperuje zapędy co bardziej krewkich pyskaczy.

Mógłby byc jedynie zmniejszony - np do 30 min. ale nie mniej.

Natomiast bocznica jako wentyl bezpieczeństwa jest potrzebna. Jeśli jej nie bedzie to tematy "bocznicowe" zaczną się panoszyć w innych zakładkach.

Audiofile też czasem rozmawiają o innych tematach niż ściśle związane z audio.

Znieść limit 1wpis/1h ale zostawić inny w celu przerywania jałowych dyskusji... Np. dwa wpisy w ciągu kwadransa następne dwa po godzinie... Albo limit wpisów dobowych... Jest tyle możliwości :)))

Po co one jednak skoro sam podpuszczesz Atoposa do zakładania wątków, które natychmiast zamykasz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.