Skocz do zawartości
IGNORED

Kto pożyczy mi kolumny?

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak dobrze, że forum znów działa, bo sprawa pilna, a bez Was rady nie dam.

Oto mój problem. Jak wiecie szukam nowych głośników, domowe odsłuchy niestety się przeciągają z różnych powodów a ja sprzedałem już swoje Monitor Audio. I zostałem bez głośników. Żebyście wiedzieli, jak smętnie wygląda sprzęt bez głośników, te beznadziejnie zwisające kable... Wygląda to jak człwiek bez rąk, okropne...

I teraz pytanie: czy ktoś z forumowiczów ma gdzieś w piwnicy, na strychu stare, nieużywane, obite, brzydkie, źle grające, JAKIEKOLWIEK kolumny, które mógłby mi na dwa trzy zygodnie pożyczyć, bo już bez muzyki nie wyrabiam? Oczywiście zapłacę kaucje w gotówce.

Z góry dziękuję za masę propozycji

Pozdrawiam Stempur

https://www.audiostereo.pl/topic/30176-kto-po%C5%BCyczy-mi-kolumny/

>Stempur ty nie pozyczaj ty kupuj!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo Wszystkim dziękuję za odzew.

Dostałem wiele propozycji na PW, na pewno coś wybiorę, jak obrobię się w pracy to wieczorem odezwę się do wszystkich na PW. I na pewno coś wybiorę i ustalę szczegóły.

Jeszcez raz BARDZO DZIEKUJE

Stempur

PS. I niech teraz ktoś powie, że forum lukara nie jest wielkie!

Witaj kubedes

Nie ma najmniejszego znaczenia, co wybrałem, bo nie chodziło mi o pożyczenie kolumn grających w jakiś określony sposób bo te sobie kupie, tylko jakichkolwiek, żeby przez najbliższe dwa-trzy tygodnie, do czasu aż kupie docelowe głośniki, grała u mnie muazyka. Wybrałem podłogówki, bo nie mam standów.

Najważniejsze jest co innego: przez dwie godziny dostałem z 10 propozycji, i w niektórych przpadkach nie były to kolumienki za tysiąc złotych a znacznie kosztowniejsze. To po prostu świadczy o ludziach, którzy są na forum.

Jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo dziękuję.

Stempur

stempur, 15 Gru 2006, 11:34

>dostałem z 10 propozycji, i w niektórych przpadkach

>nie były to kolumienki za tysiąc złotych a znacznie kosztowniejsze.

O to mi właśnie chodzi.

Dostałeś możliwość wyboru z 10 sztuk róznych, w tym pożądnych paczek. I nie kupna tylko wypożyczenia na jakiś czas - dokładnie tak.

Możliwość poznania jakiegoś ciekawego modelu, innego rodzaju prezentacji. Może czegoś egzotycznego?

Zdobycia kolejnych audiofilskich, poznawczych doświadczeń.

Sytuacja tym bardziej komfortowa że wypożyczasz i oddajesz. Bezkosztowo.

Coś jakby sklepy zrobiły promocję i udostępniły bez zobowiązań sprzęt do odsluchów.

Ciekaw jestem na co się zdecydowałeś mając dość komfortową i niespotykaną sytuację.

Żadko się zdarza że dostajesz kolumny na 2-3 tygodnie na odsłuch, chyba że jesteś recenzentem i pisujesz do prasy audio...

Czasem uda się pożyczyć od kolegów kolumny albo wzmaka, ale nie na 3 tygodnie!

Wypisz tylko modele.

No nie bądź wiśnia ;-)

No dobra. Wśród propozycji propozycji były między innymi Tannoye, ATC, Acoustic Energy, Bowersy.

A z tym pożyczaniem od znajomych to chyba nie jest taki problem. My tu z kolegami z Loży Żoliborskiej stosujemy to od dawna. Jak ktoś wyjeżdża na wakacje albo ma remont w domu, to rozdysponowuje swój sprzęt po znajomych. Trzeba by zresztą może rozpropoagować ten system na caly nasz piękny kraj.

Pozdrawiam Stempur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.