Skocz do zawartości
IGNORED

NAV z FM/CD/iPod interface/6-7+mapa PL

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam systemu medialnego (najchetniej z podlaczeniem do iPoda, funkcja CD, video in, odbiornikiem FM) z nawigacyja do stalej instalacji w samochodzie, urzadzeniu, ktore rowniez ma dobra baze map Polski. Jezeli ktos ma doswiadczenie w identyfikacji urzadzen Alpine, Clarion, Kenwood, Pioneer, Sony i podobnych (uzywanych na terenie Polski), prosze o podzielenie sie informacjami.

https://www.audiostereo.pl/topic/30294-nav-z-fmcdipod-interface6-7mapa-pl/

oh, to szajs... nie ma funkcji CONSIERGE...

a w ogóle co to za dłubanina...bez sensu...szukaj autka w którym juz jest taki magiczny guzik...

i może dodatkowo pokuś się na Vertu - będziesz miał dwa magiczne guziki

i wtedy zamiast bez sensu słuchać generowanych porad turn left lub innych będziesz mógł męczyć

prawdziwych konsultantów

muzyka w aucie z jakiegos samochodowego boomboxa "all in one" ??? jazz... pobyt za wodą chyba ci zaszkodził...

czemuż nie sony xes-z50 ???

byłbym zapomniał - nie kus się na używki - ani maybach ani vertu nie przewidują consierge dla innego niż

pierwszy właściciela

drogi marcinku

"a w ogóle co to za dłubanina...bez sensu...szukaj autka w którym juz jest taki magiczny guzik..."

- Jaki guzik?

"i może dodatkowo pokuś się na Vertu - będziesz miał dwa magiczne guziki "

- nie wiem co to jest vertu (?)

"i wtedy zamiast bez sensu słuchać generowanych porad turn left lub innych będziesz mógł męczyć prawdziwych konsultantów"

- jakos ci to wyszlo bez sensu

"muzyka w aucie z jakiegos samochodowego boomboxa "all in one" ??? jazz... pobyt za wodą chyba ci zaszkodził..."

- podobnie jak ty sluchasz w domu ze swojego booboxowego zestawiku sony, ja lubie miec w samochodzie zintegrowany system audio-komunikacyjny

"czemuż nie sony xes-z50 ???"

- a ma to BT, iPod interface, voice command, TCM, etc?

"byłbym zapomniał - nie kus się na używki - ani maybach ani vertu nie przewidują consierge dla innego niż pierwszy właściciela"

- nadal nie wiem co to jest jakies vertu, ale opowiedz nam podnoszac plebski poziom tego forum i swoim maybachu - jako jego pierwszy wlasciciel

Jednak nastepnym razem jak bedzie cie korcilo, zeby cos wpisac, wpisz na temat. Jezeli chcesz sie okazac pomocny, zadzwon do Clariona w Polsce i zapytaj sie czy mi zaladuja mapy EU, podaj mi imie, nazwisko i telefon osoby z Clariona.

jazz , chodziło mi o guzik CONSIERGE jeśli nie wiesz co to znaczy to taki pomocnik on - line

będzie śledził via gps twoją trasę i powie ci gdzie masz jechać abyś nie rozpraszał się nawigacją i nie tracił

swego cennego czasu na tak przyziemne sprawy jakjej obsługa

nie wiesz co to vertu ?? oj... dziwne... tam gdzie bywasz (salony mam na myśli) to popularna zabawka...

sensu nie widzisz bo nie wiesz o czym piszę... google i się podszkol jazz :)

moje boomboxowe sony rzeczywiście nie jest high - endem delikatnie mówiąc ...ale wiesz jazz , młody

jestem , zdążę sobie kupić :)

sony xes-z50 > znowu muszę polecić www.google.com :) ...kto pyta nie błądzi jazz

a co do maybacha to nie posiadam i też nie przypominam sobie abym pisał iz jest inaczej

masz zwidy ?? oj niedobrze z twoim zdrowiem jazz ... lepiej zwolnij bo jeszcze podupadniesz ...

...i kto będzie wtedy pisał posty które wprawiaja mnie w tak dobry humor ??

sorry jazz , nie jesteś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi ...

och , zapomniałem ... widzisz , chcesz abym zadzwonił i zapytał ... nie jazz ... nie chce mi się :)

czyli jednak przydałby ci się consierge - zrobiłby to za ciebie - jednak rozważ coś z pary vertu / maybach...

jeden guzik i twoj własny jan zrobi to co zechcesz

googluj jazz , googluj żebys znowu nie pisał że nie wiesz ...

...naprawdę ci to nie przystoi

jazz , chodziło mi o guzik CONSIERGE jeśli nie wiesz co to znaczy to taki pomocnik on - line

będzie śledził via gps twoją trasę i powie ci gdzie masz jechać abyś nie rozpraszał się nawigacją i nie tracił

swego cennego czasu na tak przyziemne sprawy jakjej obsługa.

Consierge dla mnie to zupelnie cos innego. Jak zawolam "consierge s'il vous plait!", podchodzi do mnie sliczna kobieta w fartuszku i pyta sie "ou monsieur, vous avez besoin de...?" i ja wtedy odpowiadam "le pauvre garcon, qui frappe sa main sur la porte tou le matin, donnez lui 20 zl et dites lui do ne pas revenir". To nie jest zaden guzik ty zakompleksiony i nieobyty obdarciuchu!

i znowu mnie rozbawiłeś ...

najbardziej tym 20 zł :)

jazz , jazz... jakiś ty głupi... ośmieszaj się dalej :)

na opinii takiego jak ty nie zalezy mi w ogóle - obdarciuch to komplement - martwiłbym sie gdyby było inaczej

btw , widzę że świetnie znasz francuski... ciekawe czy by cie wpuscili do byblos ?? ale chyba nie :)

jak bys był na cote d`azur to sprawdź

...tylko nie kombinuj tam numerów na oldtimera...nikogo tam to nie ruszy

Jełopazz, nie znasz Vertu??? Ale z ciebie kmiotek graczką wydłubany. To nawet Marcins zna a ty nie znasz??? No weź normalnie ty jesteś jak handlarz bazarowy, dla nich też się luksus zaczyna i kończy na samochodzie (LOL)

Jełopazz, debilu przeczytaj instrukcje albo zapytaj Alego jeśli drukowanych nie rozumiesz, to ten taki smagły który ci zakłada zimówki w warsztacie. Ma clariona w swoim szesnastoletnim eskorcie.

A widzisz, kmiocie, słuchaj dobrych rad! Trzeba się było wyposażyć w Vertu nie musiałbyś się snuć teraz po przygodnych forach i dulczeć do ludzi o pomoc (LOL)

mam w dupie twoja domniemana mode rodem z czasopism, ty....modnisiu. Pokaz ten zegarek, moze mi sie jednak spodoba. Zobaczymy jak wyglada na twojej dloni z obgryzionymi paznokciami. Umyj rece zanim zrobisz zdjecie.

>marcins737

>widzę że świetnie znasz francuski...

No co Ty ! Myslales ze to Jazz ?!

To ta mala, garbata, kulawa ex-studentka romanistyki,

wyrzucona z uczelni za prostytucje w toaletach !

Jazz pewnie pomyslal, ze jak romanistyki, to przynajmniej bedzie oblatana w milosci francuskiej !

Pomaga mu formulowac wpisy i wrzucac co jakis czas takie "bon moty" !

Z francuskiego, Jazz zna tylko slowo : bon ! (jeszcze z czasow jak robil za Kantor, pod "Pewexem" !)

jazz , bądź bardziej jazzy , nie denerwuj się , złość piękności szkodzi :)

zdjęcie powiadasz ?? oj nie... nie tak łatwo... na przyjemność trzeba sobie zasłużyć...

wiesz jazz... best things are not for free

ładny rym ci wyszedł wow

jest coraz lepiej jazz

serio

Fajne te Clariony.

Tyle,że w mojej Thalii nie ma na to miejsca. Prędzej jakiś mały tomtom na szybę.

Zabawne. testowaliśmy to urządzenie na studiach a do dzisiaj nie miałem tego w samochodzie.

Nie żebym był tradycjonalistą, ale tak jakoś mam,że zawsze trafiam tam gdzie chcę.

Jak za parę lat bedę zmianiał samochód to w segmecie do 60 000 będą dawać jako standard takie wynalazki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.