Skocz do zawartości
IGNORED

Klocki Accuphase z II ręki

Accu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tu nowy wiec na poczatek chce wszystkich forumowiczow serdecznie powitac. Moj system ulega stalym przemianom i dlatego chcialbym Was zapytac na jakie (wylacznie uzywane) klocki Accuphase warto zwrocic uwage i w jakich mozna je nabyc cenach? W gre wchodzi pewnie wylacznie Ebay. Na rodzimym Allegro rzadko bywaja egzemparze warte uwagi. Pozdrawiam. Accu.

https://www.audiostereo.pl/topic/30522-klocki-accuphase-z-ii-r%C4%99ki/

accuphase raczej trzyma mocno cenę na niemieckim ebay...

Na co zwrócić uwagę to sprawa względna, zależy czego szukasz, osobiście lubię końcówki mocy accuphase te "słabe mocowo", taki wzmacniacz stereo A-50v jest napewno wart uwagi na rynku wtórnym.

Trochę przez przypadek wszedłem w posiadanie wzmacniacza zintegrowanego Accuphase E-203.

Napędzam nim kolumny Audio Physic Virgo I.

Mimo tego, że jest to wzmacniacz już wiekowy i raczej z najniższej półki w firmie, spisuje sie znakomicie.

Nie porównywałem go z innymi produktami tej firmy, ale nawet ten niski model doskonale radzi sobie z AP Virgo I.

Jestem bardzo ciekawy, jak Virgo zagrałyby z wyższymi, starszymi modelami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.