Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie - płytka uniwersalna

tallica

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

organizuję wspólne zamówienie płytek uniwersalnych.

wymiary: ~159x106mm

raster: 2,54mm

otwory: 0,8mm

laminat: FR 4 szklano epoxydowy

grubosć standard: 1,5 mm

grubosć miedzi standard: 35 um

cena: 10,5zł za szt. (cynowanie i wiercenie).

PCB idealnie nadaje się do projektowania/testowania nowych układów. Ceny podobnych płytek są strasznie wysokie (np. allegro ~20zł) co skłoniło mnie do zlecenia wykonania takich PCB w zakładzie... Mam nadzieję, że znajdą się chętni :)

Tak wygląda płytka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1. tallica - 3szt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mateusz_W, 11 Sty 2007, 15:20

>Ja również bym był chętny jeśli zamównienie będzie max do soboty (20.01), jeśli się przedłuży

>proszę mnie wykreślic z listy.

>Mateusz_W 2szt

Witam, zamówienie nie zostało jeszcze zgłoszone w zakładzie, z braku chętnych. Jak będzie min. 10 płytek oddaje do zakładu, na płytki czeka się z reguły 2 tygodnie, więc do 20 stycznia raczej płytek nie będzie...

Tak jak pisze na początku tematu, płytka będzie cynowana.

Mateusz_W, 11 Sty 2007, 20:28

>Żeby do 20.01 chociaż zamknąć liste z tym minimum...

ja planuje zamknąć listę jakoś pod koniec przyszłego tygodnia czwartek/piętek

czyli lista:

1. tallica 3szt.

2. adik 3szt.

3. Mateusz_W 2szt.

ghost666, ile interesuje Cię płytek?

2 szt

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Witam,

A ja mam propozycje żeby z drugiej strony płytki zrobić maskę masy. Widziałem takie płytki uniwersalne z maską masy gdzieś za granica i jedyne miejsce gdzie znalazłem to ELFA za około 60-70zł. Uważam że takie płytki są bardzo przydatne a zawsze można tej maski po prostu nie użyć jeśli komuś nie jest potrzebna. Jesli by byłay takie to piszę sie na 3-4 sztuki.

Pozdr.

Apropos, podobnej wielkości zwykłe płytki uniwersalne lub nawet większe sa na giełdzie elektronicznej we Wrocławiu po 10zł, połowę niejsze po 5zł. Wystarczy zrobić zbiorowy zakup w tej firmie.

Ja natomiast bym chętnie się pisał na powyżej opisane, których nigdzie niestety nie ma w rozsądnej cenie.

Bartek1, 21 Sty 2007, 21:57

>Apropos, podobnej wielkości zwykłe płytki uniwersalne lub nawet większe sa na giełdzie

>elektronicznej we Wrocławiu po 10zł, połowę niejsze po 5zł. Wystarczy zrobić zbiorowy zakup w tej

>firmie.

>

>Ja natomiast bym chętnie się pisał na powyżej opisane, których nigdzie niestety nie ma w rozsądnej

>cenie.

Zamówienie zostało już złożone, w najbliższej przyszłości nie planuje organizowania zamówienia na płytki opisane przez Ciebie... może ktoś inny się podejmie? pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Witam,

niestety ale zamówienie na płytki uniwersalne nie zostanie zrealizowane... firma u której składałem zamówienie dziś raczyła przysłać e-mail'a, że źle podali wycenę płytki, przerazili się ilością otworów... szkoda gadać, trzeba by poszukać gdzieś tanio podobnych płytek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.