Skocz do zawartości
IGNORED

najlepszy IC do 300 zł

Stiffi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zamierzam kupic na dniach interkonekt do 300 zł.Myslałem o Albedo Blue za 270 zł .Prosze was o pomoc ,jaki IC do 300 zł bedzie najlepszy waszym zdaniem.Moj Sprzecior Sony str-de 485e ,pioneer dv-565a,(kabel gł. real cable bm 250T) a kolumny to Gale 3030

https://www.audiostereo.pl/topic/30881-najlepszy-ic-do-300-z%C5%82/

Dokladnie, w Twoim zestawieniu wyrzucanie 300 zl na kabelk jest bez sensu - poprawa będzie na granicy słyszalnosci. Po prostu za cienkie komponenty na zabawe w kabelki.

Te 300 zł włożone w porządne źródło lub wzmaka przyniesie o wiele większą korzyść.

obecnie mam Thomsona high-end za 90 zł,wydawało mi sie ze gra dobrze ale pozyczyłem Albedo na 2 tygodnie od znajomego,niestety musiałem oddac ,wpiełem spowrotem thomsona posłuchałem 2 min i od 3 tygodnii wogole nie słucham muzyki.Roznica jest w kablu i to wyrazna,nie przesadzajcie DVD mozna jeszcze znalesc w sklepie za 1439 zł a amplituner az tak zły nie jest jak zekomo sie o nim mowi.A co do copperheada to słyszałem ze wtyki to zwykłe WBT z napisem Nakamichi,mało tego na forum hi-fi.com.pl koles mowił ze na tych wtykach gra jak zwykły drut

Daje link od nosnie mojego zrodła dzwieku :http://www.djsfera.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=19

Moj model dostał wyroznienie i 5 gwiazdek w czasopisnie what hi-fi za najlepszy odtwarzacz DVD roku 04/05

jeśli od tygodnia nie słuchasz muzyki po zmianie interkonektu to masz dwa wyjścia - albo zbierać kasę i kupić tego alboedo, albo wogóle nie słucać muzyki - widocznie toego nie potrzebujesz skoro możesz wytrzymać tydzień;)

a propos - ma tego copperheda (kupionego kilka lat temu za ok 250 zł za 0.75 (konfekcjonowany orygialnie) i spinam dość dobry tuner ze swoim wzmacniaczem. nie jestem fanem mieszania w kablach, ale kilka w domu miałem i ten jest chyba OK w tej cenie w moim zestawieniu.

wogóle nie ma czegoś takiego jak najlepszy kabel w swojej cenie. musisz to spasować z resztą gratów.

"wtyki to zwykłe WBT z napisem Nakamichi"

jakby to były " zwykłe WBT " to i niech nanich pisze "gówno szajs" . Audioquest z metra ci wystarczy 55 zł/m sprawdz ile orginał kosztyuje. Lub poproś Zydelka niech ci coś wyskrobie.

"Zydelka niech ci coś wyskrobie"

>misio daj spokój

bo wtedy kolega "Stiffi" zupełnie dostanie obłędu i całkiem przestanie słuchać muzyki ;))

>Steffi

spoko jeśli uważasz, że warto Albedo to bierz, nie rozumiem po co musiałeś zakładać aż wątek?

jeśli chcesz wiedzieć czy coś w cenie Albedo również jest do posłuchania, proponuje coś z kręgu twórców DIY

to prawie zawsze jest best-buy :))

choćby wspomniany Zydelek, ostatnimi kabelkami IMHO wszedł na wyżyny

dalej Garmin ale to trudno, właściciele tych kabelków rzadko pozbywają się ich

jeszcze Bartek, osobiście nie miałem okazji posłuchać

no i jeszcze sznurówka boda_z, poziom znanego Stereovox-a HDSE, w pewnych aspektach nawet lepsza ;))

warto kupić coś z drugiej ręki jeśli szkoda Ci kaski, w tańszych kabelkach jest małe ryzyko że trafisz na podróbkę

pozdrówka jodel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.