Skocz do zawartości
IGNORED

Adamhiend nie żyje....

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

NIgdy nie miałem przyjemnoscvi go osobiscie poznać ale liczyłem na to ze jak latem podjade do krakowa do rodziny to sie z nim umówię na rozwazania w sprawie nippon chemicon...to był znakomity fachowiec.

Szczere kondloencje dla żony i rodziny Piotr Sobczak.

Również składam kondolencje, tym bardziej że sam przeżyłem zawał (99%) i cudem mnie odratowano.

Dlatego PANOWIE nie lekceważcie podstawowych symptomów choroby serca. Można temu zapobiec i wykluczyć "zejście" z tego świata. Trzeba tylko wiedzieć kiedy i w jaki sposób nasz organizm nas o tym informuje.

Bardzo smutne. Kolega odszedł. Nigdy go nie spotkałem, ale umawialiśmy się poprzez Forum na poprawkę mojego CD. Miała dojść do skutku w przyszłym tygodniu.

A tak niedawno wspominał Marka Grechutę...

Dołączam sie do kondolencji mimo ze nie znałem tego człowieka, tylko wpisy na forum. Ale musze sie przyznać ze pisząc to mam łzy w oczach. Tak na prawde On żyje w pamieci tych którzy Go znali.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Korwin ja czuję się w obowiązku odwiedzić Jego grób. Boże nie myślałem, że kiedykolwiek będę mu palił świeczkę na cmentarzu... Przepraszam, ale wciąż nie mogę się podnieść. Czuję tak, jakby zmarł ktoś z rodziny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.