Skocz do zawartości
IGNORED

DEPECHE MODE

darek81-85

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

W TV reklamują się, że bilety jeszcze są. Zaloguj się na Livenation to powineneś zobaczyć gdzie sa jeszcze dostępne.

A teraz autentyk z dzisiaj rana:

Dzwoni dzisiaj u mnie w pracy telefon. Głos sekretarki:

- Łączę z szefem (czyt. burmistrzem),

- Ok - odpowiadam

- Cześć Wojtek - słyszę głos szefa - Słyszałem, że jedziesz na koncert Depeszów... ?

- Ano jadę - odpowiadam ze zdziwieniem

- Nooo... to jedziemy razem !!! Właśnie dzisiaj kurier dostarczył mi bilet....

... i w tym momencie pomyślałem: "okur.... z własnym szefem na koncert... ale jaja" :)))))

Luxmany i winyle 

W TV reklamują się, że bilety jeszcze są. Zaloguj się na Livenation to powineneś zobaczyć gdzie sa jeszcze dostępne.

A teraz autentyk z dzisiaj rana:

Dzwoni dzisiaj u mnie w pracy telefon. Głos sekretarki:

- Łączę z szefem (czyt. burmistrzem),

- Ok - odpowiadam

- Cześć Wojtek - słyszę głos szefa - Słyszałem, że jedziesz na koncert Depeszów... ?

- Ano jadę - odpowiadam ze zdziwieniem

- Nooo... to jedziemy razem !!! Właśnie dzisiaj kurier dostarczył mi bilet....

... i w tym momencie pomyślałem: "okur.... z własnym szefem na koncert... ale jaja" :)))))

Oj,...będziesz ganiał po piwo,...;0)

wyjdzie płyta, drugi singiel to i bilety się pojawią. easy.

No nie wiem czy się pojawią - chyba, że masz na myśli "koników" na allegro i ceny z kosmosu. Ja ponad 5 miechów temu kupowałem (na samym początku sprzedaży) i już wtedy wybór był ograniczony. Mam w każdym razie płytę - Golden Circle - będzie dobrze ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

singiel wkrótce. rozgłośnie zaczynają go już grać (chociażby nasza Trójka)

Ukryta Zawartość

wystep u Lettermana pokazał,ze niestety - nowa płyta moze być jeszcze gorsza od poprzedniej,która brzmiała jak Erasure co najwyzej.Dla takiego gościa jak ja,dla którego DM to coś najwazniejszego w zyciu,płyty takie jak Exciter i Sound Of The Universe nigdy nie powinny wyjść.Jeżeli Delta Machine bedzie równie zenująca to będzie dół......A ten występ? Ech,poza starymi zajobami reszta niech bedzie milczeniem.....

lepiej przemilczeć, racja.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jestem już po kilku przesłuchaniach całego materiału. na wnioski przyjdzie czas i może się z tym jeszcze oswoję. na pierwszy rzut ucha jakoś tak nijak. Gore się wypalił czy ja się starzeję? ech...

Tragiczna ta nowa plyta. Flaki z olejem, nic juz z nich nie bedzie. Teraz slucham duzo elektroniki i moge jasno powiedziec ze DM juz zostalo daleko w tyle.

wystep u Lettermana pokazał,ze niestety - nowa płyta moze być jeszcze gorsza od poprzedniej,która brzmiała jak Erasure co najwyzej.Dla takiego gościa jak ja,dla którego DM to coś najwazniejszego w zyciu,płyty takie jak Exciter i Sound Of The Universe nigdy nie powinny wyjść.Jeżeli Delta Machine bedzie równie zenująca to będzie dół......A ten występ? Ech,poza starymi zajobami reszta niech bedzie milczeniem.....

Jak Sound Of The Uniwerse ci sie nie podoba to Delta Machine powinna zostac wyslana w inna galaktyke.

?👈

Jestem własnie swiezo po przesłuchaniu Delty.Angel,Goodbye,Slow,Happens All The Time,Alone.Te kawałki są naprawdę dobre - reszta do kosza niestety.Jednym słowem - lepsza od SOTU i Excitera,gorsza od wszystkich pozostałych.

I jeszcze jedno:od 16 lat Gore nie nagrał ani jednej ballady po której by ciary po plecach szły

Mnie nowa plyta bardzo przypadla do gustu. Duzo lepsza od dwoch poprzednich.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Przesłuchałem wczoraj Delta Machine. Płyta nieco odmienna od poprzednich, ale bez wątpienia świetna.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Nie nie bedzie cedeka,własnie koncze przesłuchiwać winyle(rozbawiło mnie wycie Gahana w refrenie "Should Be Higher" - po prostu mam załamkę,brzmienie ok,chociaż brakuje troche potegi sampli z Emulatorów,brakuje reki Alana,ech.......teraz wiem,ze nic juz dobrego nie nagrają.....Cholera zaraz wrzucam Some Great i bedzie jazda.

Kurde szkoda,ale i tak kupię bo mam całą kolekcję na czarnych. No właśnie,bez Alana już nie to.Za to jest Recoil,a tam już brzmienie zamiata,mam subHuman na winylu,czapka z głowy.

Mam nadzieję,że u idiotów jutro będą winyle,bo jeszcze nie słuchałem w ogóle,czekam na czarną.W końcu black celebration dla nas depeszów hehe.

Na razie słucham nowej płytki DM w Deezer HD (320 kB/s). Ale jutro planuję zakup winylu w MM :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

No i muszę chyba zakupić płytę "w ciemno"... Na Deezer, żeby posłuchać trzeba mieć konto na "Fejsie" więc odpada...

A co do Recoil, to niestety projekt do mnie kompletnie nie przemawia. Realizacyjnie pełna zgoda - trzyma wysoki poziom, ale w warstwie muzycznej zupełnie nie moja bajka. Wolę kompozycje M.L. Gore'a...

Luxmany i winyle 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.