Skocz do zawartości
IGNORED

Lampowy Fan-Klub Amplifona ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli szykuje się największy "mezalians" tegorocznej wystwy!

Wczorajsze wpisy usunięto, a pytałem:

W czyim imieniu działasz, a dosadniej - czyim jesteś popychadłem ?

Panie Ricambi proszę o zaprzestanie dalszych prowokacji, idź "zanieczyszczać powietrze" gdzie indziej a nie tutaj.

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Miałem przyjemność dzisiaj posłuchać SET 42 w pokoju 715 i chylę czoła

A ja chciałbym posłuchać tego zestawu w wyższym i 2 x większym pomieszczeniu.

PS trzymałek kciuki za stolik

Edytowane przez Marcin_Sz

Sprzedam VITUS RI100

Dziękuję za muzykę z LP . Warto było ! W domu chciałem powtórzyć i nie wyszło ,mimo tego ,że spokojniej. No i zakup pewny. Pozdrawiam warto było przyjechać by przekonać się.

Mam nadzieję że za rok będzie już inny pokój bo akustyka w 715 jest niezbyt szczęśliwa

Jak odjeżdżałem to stolik był cały :)

Kolumny Minas Anor i Aurum słuchałem a co do źródła to nie zwróciłem uwagi ale DAC był DCS Elgar no i czasami vinyl drapał płyty

Dziękuję za muzykę z LP . Warto było ! W domu chciałem powtórzyć i nie wyszło ,mimo tego ,że spokojniej. No i zakup pewny. Pozdrawiam warto było przyjechać by przekonać się.

Czy Ty byłeś z tym białym vinylem ?

Edytowane przez Rezyslaw

Tak. Miło mi było nareszcie posłuchać czegoś tak miłego.

Kurczę bardzo dobrze to zagrało pomimo odwiecznych problemów z basem w tym pokoju, zawsze miło poznać kogoś na poziomie pozdrawiam Paweł

A swoją drogą to może któryś z Panów napisze jak SET42 może współpracować z Trianglami Antal?

Miałem Triangle Australe i z SET 42 grały mocno rozjaśnionym dźwiękiem, ale z bardzo dobrą średnicą i niezłym basem. Na pewno trzeba jako kable głośnikowe i interkonekty zastosować jakieś dobre kable miedziane. Ze srebrnymi Argentum było zdecydowanie za dużo wysokich tonów.

Pozdrawiam

Dziękuję za podpowiedż. I mam problem bo całe okablowanie w srebrze. Będzie zabawa.

Zabawa jest zawsze. Ale może być ostrawo. Srebro plus Triangle plus SET42 to może być za dużo tego dobra w górnych rejestrach.

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Wczorajsze wpisy usunięto, a pytałem:

W czyim imieniu działasz, a dosadniej - czyim jesteś popychadłem ?

Pytania i zarzuty wobec moderacji.

Na jakiej podstawie i kto personalnie zadecydował o usunięciu mojego wpisu dotyczącego "mezaliansu"? W którym punkcie mój wpis złamał regulamin forum? Jak usunięcie mojego wpisu ma się do proklamownaje przez polske wolności wypowiedzi?

Czekam 48 godzin na przywrócienie mojego wpisu, który został usuniety zupełnie bezprawnie, bez żadnych ostrzezeń, wbrew pawu do wolnej wypowiedzi, dodatkowo chciałbym zaznaczyć, że w żaden sposób nie złamałem regulaminu forum. Po tym czasie podejme czynności prawne wobec moderacji forum i dalej czynności karne wobec moderatora, który pogwałcił moje prawo do wolnej wypowiedzi. Działania moderacji są całkowicie niezgodne z regulaminem i prawem, jak widać mają na celu dyskryminowanie opinii niezalaeżnych członków forum i forowanie interesów poszczególnych producentów, co stoi w jawnej sprzeczności z regulaminem forum, kodeksem cywilnym, kodeksem karnym i konstytucją! Jeszcze raz ponawiam pytanie o personalia osoby, która usunęłą mój wpis, ponieważ zamierzam wytoczyć jej proces cywilny i karny! Działam w imieniu swoim i wielu ludzi, którzy są oszukiwani i wprowadzani w bład na tym forumum.

Wszystkie wpisy zostały udokumentowane i zostana przekaznane prokuraturze.

Pytania i zarzuty wobec moderacji.

Na jakiej podstawie i kto personalnie zadecydował o usunięciu mojego wpisu dotyczącego "mezaliansu"? W którym punkcie mój wpis złamał regulamin forum? Jak usunięcie mojego wpisu ma się do proklamownaje przez polske wolności wypowiedzi?

Czekam 48 godzin na przywrócienie mojego wpisu, który został usuniety zupełnie bezprawnie, bez żadnych ostrzezeń, wbrew pawu do wolnej wypowiedzi, dodatkowo chciałbym zaznaczyć, że w żaden sposób nie złamałem regulaminu forum. Po tym czasie podejme czynności prawne wobec moderacji forum i dalej czynności karne wobec moderatora, który pogwałcił moje prawo do wolnej wypowiedzi. Działania moderacji są całkowicie niezgodne z regulaminem i prawem, jak widać mają na celu dyskryminowanie opinii niezalaeżnych członków forum i forowanie interesów poszczególnych producentów, co stoi w jawnej sprzeczności z regulaminem forum, kodeksem cywilnym, kodeksem karnym i konstytucją! Jeszcze raz ponawiam pytanie o personalia osoby, która usunęłą mój wpis, ponieważ zamierzam wytoczyć jej proces cywilny i karny! Działam w imieniu swoim i wielu ludzi, którzy są oszukiwani i wprowadzani w bład na tym forumum.

Wszystkie wpisy zostały udokumentowane i zostana przekaznane prokuraturze.

Zaczekaj na nowo mianowanego prokuratora generalnego to przyspieszy Twoje ro........szczenia.

Póki co zauwazyłem ,że Twój wpis znika i kazdy na Twój wpis p....sika.

ps.

Tylko pokaż prokuratorowi ten Twój wpis powyższy wtedy sprawą sie zajmie Sąd Najwyższy!!

Zaczekaj na nowo mianowanego prokuratora generalnego to przyspieszy Twoje ro........szczenia.

Póki co zauwazyłem ,że Twój wpis znika i kazdy na Twój wpis p....sika.

ps.

Tylko pokaż prokuratorowi ten Twój wpis powyższy wtedy sprawą sie zajmie Sąd Najwyższy!!

Sikasz to sobie na głowę, własnym snobiznem i oderwaniem od rzeczywistości. Twoje wpisy są zupełnie pozbawione sensu i przekazu, powinny być kasowane przez obiektywnego moderatora, jednak nie są, dlaczego?

Wszystkie wpisy zostały udokumentowane i zostana przekaznane prokuraturze

Ricambi to świetny pomysł z tą prokuraturą. Prokurator powoła biegłego z zakresu psychiatrii i sprawa się rozwiąże ... frustratom mówimy stanowcze nie ... ilość popaprańców na tym forum jest zatrważająca.

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

rzeczywiście lekarz a raczej lekarze specjaliści konieczni, a jeśli nie pomogą to polecam weryfikację wiedzy w zakresie wyboru trybu postępowania sądowego ;)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Pytanie do amplifona (publiczne a nie na PW bo to może zainteresować więcej osób) - jaka jest procedura wypożyczenia na kilka dni integry na GM do posłuchania we własnych pieleszach i ewentualnie jaki jest obecnie czas oczekiwania i na odsłuch a w przypadku decyzji okres oczekiwania na realizację zamówienia?

Bardzo dobry dźwięk, po wzmacniaczu poznałem, gdzie jestem. Wtedy jeszcze uważniej zacząłem się wsłuchiwać. I jeszcze bardziej zaczęło mi się podobać. Podziwiałem wręcz bas - chyba najlepszy w Sobieskim. To jest coś.

Bardzo dobry dźwięk, po wzmacniaczu poznałem, gdzie jestem. Wtedy jeszcze uważniej zacząłem się wsłuchiwać. I jeszcze bardziej zaczęło mi się podobać. Podziwiałem wręcz bas - chyba najlepszy w Sobieskim. To jest coś.

Napisz proszę z którymi kolumnami 16 Hz grała GM-ka, jakie było źródło i kable.

Andrzej pewnie odoczywa po AVS i odpowie jak się wyśpi :) ... nie ma problemu z wypożyczeniem Ampliego. Ostatnio jeden z kolegów z AS wypożyczał GMkę, także jest egzemplarz do odsłuchów. Trza zadzwonić do Andrjuszy. pozdrawiam

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Andrzej pewnie odoczywa po AVS i odpowie jak się wyśpi :) ... nie ma problemu z wypożyczeniem Ampliego. Ostatnio jeden z kolegów z AS wypożyczał GMkę, także jest egzemplarz do odsłuchów. Trza zadzwonić do Andrjuszy. pozdrawiam

witaj.gif"]witaj.gif[/url]

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.