Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jesteśmy Państwem Fundamentalnym ?

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

30 tysięcy zarządzających 2 miliony członków i 95 % baranów na które ma ochota firma

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>Rafaello

W sumie nikt Cie nie zmusza do sluchania audycji tego typu, zawsze mozesz zmienic stacje-antyradio na przyklad ;)Wzmozona aktywnosc religijna w mediach jest chyba czyms normalnym przed swietami.

Gadka matki z synem tez wydaje sie ok- obydwoje sie przeciez zgadzaja kim ona jest .

Przesadzasz z tym wszytskim ;)

jacch, 1 Kwi 2007, 23:12

>Rafciu

>Ja o tej trójce cały czas.

Co wiadomości w radiu nie umiesz sobie dziś od 15 do 23 właczyć i posłuchać ? Wybacz ale ja nie muszę się katować słuchaniem i powtarzaniem o kolejnych współpracownikach tym razem z Warszawy

>jacch

Czy to Pan, za zaslugi tak hojnie Cie obdarzyl ?! :)

Masz pozdrowienia od kolegow !

(nie zapomnij sie trzykrotnie przezegnac ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12188-100004992 1175462470_thumb.jpg

post-12188-100004993 1175462470_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

...Wybacz ale ja nie muszę się katować słuchaniem i powtarzaniem o kolejnych współpracownikach tym razem z Warszawy...

Po pierwsze :

Ty rzuciles hasło o wiadomościach religijnych w trójce..............słucham!!!!

Po drugie :

Co maja wieści o lustracjii , albo innych pierdołach z kościołem ?

A tak na marginesie :

Za to że jakiś dupek podpisał jolajke z UB dwadzieścia lat temu też obarczasz Katoli ? No to kogo ?

A może by tak delikwenta !!!!!

>Ale dlaczego nie w państwowej ?

Z prostej przyczyny Panstwowa TV - podobnie jak samo panstwo powinna byc wolna swiatopogladowo .

Powinna szanowac religijna czy swiatopogladowa odmiennosc swoichj obywateli

Nie robmy jaj Panowie - czy ingres jakiegos lokalnego biskupa naprawde jest tak waznym wydazeniem zeby poswiecac mu 80% czasu antenowego glownego wydania Wiadomosci????? Owszem - jakies to wydazenie mimo wszystko bylo Na rozsadnej dlugosci ( adekwatna do rzeczywistej rangi ) wzmianke na pewno nie reagowalbym tak nerwowo

Biskupi przychodza i odchodza - taka kolej rzeczy

Jakos oprocz Polski nie widzialem aby JAKAKOLWIEK panstwowa TV poswiecala tyle uwagi takim sprawom

Zreszta nie tylko o TV tutaj chodzi...

Snape

narsiltm, 1 Kwi 2007, 23:16

Co przesadzam z tym że jeden drugiego ma w naszym kraju za powietrze a najchętniej by mu łeb rozłupał tylko prawo i świadomość o pierdlu nie pozwala ,czy aby na pewno żyjemy w tym kraju Chrześcjańskim o którym tak się w radiu i TV opowiada ? Zobacz ilu kolegów jak się skończyły imprezki u Ciebie odwróciło się od Ciebie plecami i poszło szukać nowego jelenia .Nie podoba mi się ten kraj dla tego ze jak kretyn myślę po chrześcjańsku a nawet staram się tak czynić. Chyba mnie pokręciło ktoś mi wrzucił zły program ,pieprzyć dziada to powinno być moje nowe hasło a może spieprzaj dziadu ?

Gość

(Konto usunięte)

Trzykrotnie to sie żegnają Buddyści ( z całym szacunkiem :)

Przed zasługami zostałem obdarzony ( znasz tą reklame-jacek od małego widział co dobre :)- nie znane są wyroki Boskie.

Gość

(Konto usunięte)

Snape

Zastanów się nad tym co napisałeś :

...Powinna szanowac religijna czy swiatopogladowa odmiennosc swoichj obywateli...

Czy ona zabrania innym wyznaniom audycji o swojej religii ?

jacch, 1 Kwi 2007, 23:24

>...Wybacz ale ja nie muszę się katować słuchaniem i powtarzaniem o kolejnych współpracownikach tym

>razem z Warszawy...

>Po pierwsze :

>Ty rzuciles hasło o wiadomościach religijnych w trójce......słucham!!!!

>Po drugie :

>Co maja wieści o lustracjii , albo innych pierdołach z kościołem ?

A widzisz, nie słuchasz uważnie a ja niestety zmuszony jestem ,mimo że niechcę :

Chodzi o ingres biskupa i że on liczy na swych wiernych współpracowników czy mam Ci tłumaczyć kto to jest wierny w KK ?

Rafaellu, zeczywiscie szkoda tych imprezek u mnie ;)

Przesadzasz generalizujac to wszsytko. Widze, ze Cie straszna frustracja ogarnela... Ale mozesz byc wiedziec, ze ja tesz tak mysle po chrzescijansku, myslec chcialem.

>jacch, 1 Kwi 2007, 23:15

Immanentną (trudne słowo) cechą dyskusji na tym forum (ale nie tylko) jest to, że

dyskutanci nie czytają oponentów zbyt uważnie, skupiając sie głównie na sobie.

Więc przeczytaj jeszcze raz zwracając tym razem uwagę na rok:

>Oto w roku 1977 gdy umarł Elvis Presley przedstawiciel mulsowych enetelygentów - Jerzy Urban, wydał

>zakaz emitowania jakichkolwiek utworów po angielsku. Niebywałe - po prostu wydał taki zakaz!

Jestem Europejczykiem.

jacch, 1 Kwi 2007, 23:30

>Snape

>Zastanów się nad tym co napisałeś :

>...Powinna szanowac religijna czy swiatopogladowa odmiennosc swoichj obywateli...

>Czy ona zabrania innym wyznaniom audycji o swojej religii ?

Sam sobie odpowiedz...

Ile masz w publicznej TV programow o POLSKICH muzulmanach, zielonoswiatkowcach itp?

Co powiesz o zamiarze wpisania zasad religii katolickiej do konstytucji?

Jak ma sie czuc Polak- muzulmanin ( wpisz tu sobie dowolne wyznanie) w Urzdzie Miasta gdzie wisi krzyz?

Wg mnie Panstwo to Panstwo a kosciol to kosciol

I nie widze ZADNEGO POWODU by mieszac jedno z drugim

Snape

>Wg mnie Panstwo to Panstwo a kosciol to kosciol

>

>I nie widze ZADNEGO POWODU by mieszac jedno z drugim

E, powód jest. Od dawien dawna wójt z plebanem pastwili sie nad chamem! :-)

Gość

(Konto usunięte)

...A widzisz, nie słuchasz uważnie a ja niestety zmuszony jestem ,mimo że niechcę :...

Rafaell , nie łapiesz sensu mojego przekazu ...ja i każdy inny NA CAŁYM TYM ŚWIECIE jest narażony na słuchanie , oglądanie treści , których nie chce widzeć/słyszeć , ale jego prawo do nie chcenia , nie jest ważniejsze od prawa innych do chcenia!

...Chodzi o ingres biskupa i że on liczy na swych wiernych współpracowników czy mam Ci tłumaczyć kto

>to jest wierny w KK ?...

Generalnie nawet nie próbuje wnikać o co ci biega !Zniżasz sie do poziomu retoryki PIS - u - albo nawet o pięte niżej jesteś.

Snape, 1 Kwi 2007, 23:34

>Wg mnie Panstwo to Panstwo a kosciol to kosciol

>

>I nie widze ZADNEGO POWODU by mieszac jedno z drugim

I dla tego za dużo tego drugiego w tym pierwszym i lat naście temu było dokładnie odwrotnie i też było żle

stąd ten cały temat "Czy jesteśmy Państwem Fundamentalnym ?" każdy izm i yzm jest zabójczy dla ludzi niektóre przypomnę

feudalizm

socjalizm

marksizm

trockizm

faszyzm

mułzumanizm

katolicyzm

Nie trujmy zażywajmy w małych dawkach jak lekarstwo, wtedy trucizna leczy

>jacch

Nie masz sie co dziwić. Jak sie KK pcha do polityki i partie polityczne prześcigają się by zdobyć sobie poparcie z ambony, to jest jak jest. I będzie jeszcze bardziej. To już również przerobione. Hiszpania i Irlandia też niedawno były bardzo katolickimi krajami. I już nie są...

Gość

(Konto usunięte)

Jar

To nie kościól sie pcha ,tylko jakieś przydupasy !Gonić Romana :)

A w Irlandi prawo aborcyjne jest bardziej restrykcyjne niz u nas .

A wiecie jaka jest oglądalność tel. trwam i słuchalność radia M. ?

No panowie , wiecie za co ścigacie katoli :)

jacch, 1 Kwi 2007, 23:57

>No panowie , wiecie za co ścigacie katoli :)

kto tu kogo ściga to ja nie wiem Komu zależało na zemście po 500 latach zmieniając w Krakowie ulicę Modrzewskiego na Lubomirskiego o tym drugim poczytajcie sobie troszke .Zrobiono to rączkami przydupasów parę lat temu

>Jar

>To nie kościól sie pcha ,tylko jakieś przydupasy !Gonić Romana :)

Sam chyba w to nie wierzysz. Choćby Rydzyk...

Póki co , to w kosciołach w Irlandii prawie sami Polacy ;-)

a propo w miarę normalny serwis informacyjnu trójki ale dla kogo większość śpi i idzie rano do pracy ?czemu dopiero teraz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.