Skocz do zawartości
IGNORED

Co zamiast Avance Dana 503???

skalmen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów

Mam problem,

chcialem zakupic do swojego zestawu KD nowe kolumny po odsluchach padlo na Avance Dana 503 wraz z centralem i tyłami 501, pojechalem przed swietami do firmy w której ich odsłuchiwałem i zonk, ostatnie sprzedali w srode a kolumny podobno nie do doastania- nie ma już produkcji, ani firmy. Bardzo odpowiadało mi brzmienie tych głosników, oraz ich design, czy macie jakies typy kolumn o podobnym Brzmieniu.

Prosze o pomoc bo jestem z lekka załamany

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/32728-co-zamiast-avance-dana-503/

Niewiem ale chyba tu mozna je zamowic-

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Audio Academy, Esa to podobny charakter brzmienia i głośniki i fajny naturalny fornir. Jeśli nie to polecam Wharfadale z serii Pacyfic evo śa piękne i dobrze grają. Avance faktycznie podobno padł.

• 2 tygodnie później...

Potwierdzam firma Avance zaprzestała produkcji - niestety :( Podobno nowy własciciel marki bedzie coś myslał w USA ale nie wiem na ile to prawda a na ile plotka. Seria 500 nie do dostania seria 600 podobno jeszcze jest

Sam od 3 miesiecy poszukuje modeli Dana 501 w kolorze rosewood, brak w sklepach brak na rynku wtórnym. Wcześniej kręciłem nosem na kolor okleiny, musiał być koniecznie nowy rosewood do kompletu, ale teraz chyba wezme cokolwiek (nowe, stare, czarno-białe) co tylko sie pojawi...

pzdr

Witam

jesli chcesz to mam zarezerwowane w Poznaniu 2 sztuki 501 za 1000 PLn ale kolor cherry.Napisz na priva to dam ci namiar. Mi udało sie dostac 503 central i tyły, fronty kupiłem w Gdańsku central w lublinie a tyły wszczecinie ale udało sie i jestem super zadowolony

pozdr

• 1 miesiąc później...

Mam do sprzedania Avance Omega 503 MK II. Kupiłem je 3 tygodnie temu w Audiosystemie, ale nie zagrały w moim systemie i chcę je sprzedać. Cena korzystna - 1100 PLN ( kosztowały 1700 PLN)- stan sklepowy, pełna dokumentacja, kartony, styropiany, folie itd. Mój tel. 608 143 849

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.