Skocz do zawartości
IGNORED

Opinnie na temat wzmaka Madrala A2 Se ?!

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

Skorzystaj z naszej wyszukiwarki. Pisalem tu o swoich wrazeniach ze sluchania Madrala.

Dla mnie Madral WY_MIA_TA! :)

Inna sprawa ze najtanszy tez nie jest ale cena absolutnie adekwatna do jakosci dzwieku.

Nie powiem ze to okazja, ale sprzet uwazam za wyceniony uczciwie i wart kazdego grosza.

Inna sprawa, ze o Madralu ostatnio cos cichawo... czyzby pozostal nam juz tylko sprzet second hand tej firmy?

Pozdro.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Masz tu opinie , którą sam napisałeś:

dragon66

o mnie | ignoruj | PW

stat: 278 / 102 / 0

22 Sty 2007, 16:41

Jak bym pier**lił to bym d... ruszał - czy ja Ci każe kupować biedny człeku z kompleksami ... ludzie!!!.. napisałem że to fajny sprzęcik ... a jak k.... komu nie pasuje to jego problem !!! O co wam idzie ? Trochę kulturki matoły albo wypier ... do szkoły !!! Jak nie masz szacunku Baranie jeden do innych, to idz beczeeeć na pastwisko , tam twoje miejsce !!!! Ci nie pasuje to rwij stary po altusy, powieś je sobie na suficie , kup złoma z allegro i ssse graj i...odkrywaj po swojemu piękno muzyczki !!!! Zali powiadają żę takie BARANY inteligencji nie mają ... przepraszam za moje słownictwo innych miłych i inteligentnych Forumowiczów - zwróćcie jakich tu mamy inteligentnych matołków !!! Zal Ci Dupe ściska ,że matka naturka poskąpiła Ci pieniążków ? To masz pecha kolo !!! Polecam dalej j.w polski Sprzęcik , a Madral to nie krzak , skoro stać ich na Audio Show , poza tym robią fajne końcówki mocy na zamówienie - niestety cena już niemała - moja rekomendacja , ale nie musicie kupować , przecież to wasze pieniążki i decyzje , moja tylko ..opinia

dymu73

Brawo i oklaski za świetną odpowiedź.

Częściej powinno się kasować takich przemądrzałych cwaniaków.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Moja opinia już była , ale jak przeczytacie co napisałem wcześniej ...to zauważycie , że niektórzy forumowicze byli bardzo niegrzeczni i nawrzucali mi trochę za darmo ...wiec ..niestety tym samym im odpowiedziałem , ludzie nie znają pojęcia kulturka !!!

Szukam innych ludków którzy słuchali ten sprzęt i mieli do czynienia z tą firmą , i mają swoje niezależne od mojego ...zdanie !!!

To dobre jak i złe !!!

Piszczcie proszę !

Za moje brzydkie wcześniejsze wpisy bardzo przepraszam ...ale poniosło mnie kiedyś , i tych baranków co mi ubliżali za darmo :-)

Sami byście tak zareagowali , więc nie oceniajcie mnie !!!

Zależy mi na opinni innych a nie mojej !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.