Skocz do zawartości
IGNORED

ignorowanie użytkownika - zmiany

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

W tej chwili oprócz tego że nie widać wpisów ignorowanego użytkownika w wątkach nie widać także założonych przez niego tematów oraz jego wpisów w "ostatnich wpisach".

Proszę sobie tak ułożyć listę ignorów żeby forum cieszyło oko. Senkju.

https://www.audiostereo.pl/topic/33210-ignorowanie-u%C5%BCytkownika-zmiany/

Kasjel, 1 Maj 2007, 13:12

>Było by dobrze, gdyby ignorowany wiedział ilu ignorujących go olewa....

Po co? Żeby ignorujący mogli się do tej listy masturbować?

Co za psychoza z tymi ignorami!

Melliski sobie zaparzcie!

a da się zrobić wyszukiwanie w zakładkach. Np. chcę poszukać jak przylutować potencjometr i jak wpiszę hasło "potencjometr", to wyskakuje 90% z zakładki stereo. A mnie interesuje tylko DIY. Poza tym to jeszcze jest mały problem jeżeli hasło jest w tytule wątku. Gorzej jeżeli przewija się przez same wpisy. wtedy trzeba przejrzeć wszystko, a jeżeli człowieka interesują odpowiedzi tylko np z DIY : ( to jest kaszanka : )

Zatem czy mogło by sie pojawić w wyszukiwarce takie menu wyboru typu: STEREO, DIY ,KINO... , Wszystkie Tematy : )

Pozdrwiam : )

A już myślałem, że Lukar zlikwidował bocznicę, a tu okazuje się że jest tylko niewidoczna dla niezalogowanych.

Trochę dziwne posunięcie, a nawet można powiedzieć że zupełnie bez sensu. Bo co to niby ma dać?.

Jaki ma być cel tej zmiany?.

>Lukar

Można prosić o uzasadnienie, dlaczego bocznica ma być niewidoczna dla niezalogowanych?

proszę o wyjaśnienie dlaczego bocznica nie będzie indeksowana przez wyszukiwarki i nie będzie widoczna dla niezalogowanych? to za karę czy w nagrodę? nie rozumiem nie podoba mi się ten pomysł

• Redaktorzy

>proszę o wyjaśnienie dlaczego bocznica nie będzie indeksowana przez wyszukiwarki

a po co się ma indeksować?

>i nie będzie widoczna dla niezalogowanych? to za karę czy w nagrodę?

to nagroda dla nowych, nie będziemy ich przecież karać bocznicą na dzień dobry, niech poczytają stereo, kd, muzyke... zaciekawi ich, założą konto i dopiero zobaczą że mamy dla nich dużo więcej atrakcji :)

Niewidoczna bocznica, ulepszenie funkcji "Ignoruj", to raczej nie są zmiany chwalebne i nie poprawią nic na Forum. To takie zamiatanie brudów pod dywan, ale kiedyś i tak trzeba będzie to posprzątać.

Po prostu Lukar nie ma czasu albo mu się nie chce, dbać o to żeby na Forum regulamin by przestrzegany i stąd wprowadza te nic nie znaczące zmiany.

indeksowanie mi w zasadzie wisi i dynda ważne żeby nasza wyszukiwarka wszystko ładnie widziała ale ukrywanie bocznicy dla niezalogowanych uważam za nieporozumienie sam czytałem forum prawie dwa lata zanim zarejestrowałem się jako użytkownik może to dziwne ale niektórzy tak mają

Gość Piórkowski

(Konto usunięte)

> Np. chcę poszukać jak przylutować potencjometr i jak

>wpiszę hasło "potencjometr", to wyskakuje 90% z zakładki stereo. A mnie interesuje tylko DIY.

To bardzo przydatna opcja, jestem za.

A co bocznicy - na poważnych forach na jakikolwiek temat działy Hyde Park są niewidoczne dla niezalogowanych, dzięki temu min. zmniejsza się liczba trolli.

a jak zablokowac "plywajace" reklamy?

zaden uzytkownik nie przeszkadza mi w korzystaniu z forum tak jak one.

albo przynajmniej niech sie nie ruszaja - po co to? ze niby zanim je wylacze zdaze spojrzec na zawartosc okna i ulegne sugestii? marne szanse. bilans :zmarnowane 3-4 sekundy.

Forum czytam nieregularnie , zaglądam tu w poszukiwaniu opinii gdy coś zmieniam w sprzęcie. Nie będąc na bieżąco z tym co na forum się dzieje, czasem trudno mi szybko zorientować się z kim mam do czynienia. Uważam , że informacja o tym jak określony grupowicz jest postrzegany na forum przez innych grupowiczów powinna być ogólnie dostępna.

Krótko mówiąc głosuję za ujawnieniem liczby ignorów.

pozdr. krzys_mak

> Np. chcę poszukać jak przylutować potencjometr i jak

>wpiszę hasło "potencjometr", to wyskakuje 90% z zakładki stereo. A mnie interesuje tylko DIY.

Też jestem zdecydowanie za. Do wyboru: wyszukiwanie w całości forum albo tylko w wybranym dziale.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>>Lukar

Gdy jestem nie zalogowany to na górze strony nie ma linka "Bocznica"...ale na dole strony jest. Wystarczy również wejść w jakikolwiek wątek w "stereo" aby bez przeszkód zobaczyć link "bocznica" nie będąc zalogowanym.

Pozdrawiam,

peperoni.

Mimo krótkiego stażu mam na swoim koncie wpisy, których trochę się wstydzę. Jednocześnie ileś tam razy zostałem potraktowany agresywnie i w efekcie pewne osoby umieściłem na liście "ignoruj".

Nie chodzi mi o rozrachunek krzywd - to każdy zrobi sam. Chodzi, by - przepraszam - była jasność, czy też demokracja.

Zaznaczanie wpisów ignorowanych może pewnym forumowiczom dać coś do myślenia - o ile są skuteczne zabezpieczenia przed anonimowymi wpisami.

mam pytanie, bo zwracałem się już w odpowiednim wątku z problemem do Lukara, ale problem jak był tak i jest...

Czy w PW nie "rozjeżdża" się Wam obraz na szerokość? U mnie tekst nie mieści się na ekranie i żeby przeczytać całą wiadomość muszę przesuwać paskiem, co staje się powoli męczące. Nie wiem czy to tylko u mnie czy też tak samo jest i u innych forumowiczów. Reszta (zakładki) działa bez zarzutu.

Właśnie "ignorowałem" dwóch ostatnie niezwykle aktywnych zwłaszcza względem siebie userów... Jak przyjemnie się teraz wchodzi na bocznicę nie widząc "wypocin" tych artystów... :) Świat jest jednak piękny :) Dzięki ci Lukar...

Luxmany i winyle 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.