Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny przednie SREBRNE 2-3tys zł

house

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam oto taki problem, poszukuję w miare możliwości dobrych kolumn, koniecznie w kolorze SREBRNYM w cenie do 2 może 3 tys zł. Obecnie posiadam Tonsil Fenix II ale nie do końca jestem z nich zadowolony. Słucham różnej muzyki, ale głównie melodyjny przyjemny trance, żadna tam komercja dyskotekowa.

Przeszukiwałem już internet, allegro, różne fora audio, niestety jedyne co znalazłem to Jamo S708 ale opinie są bardzo różne i są to kolumny za 1000zł, a może jest coś lepszego.

Z góry dziękuję za jakieś wskazówki, ktoś może ma lub widział takie kolumienki i tak jak pisałem wyżej muszą być srebrne (nie pytajcie dlaczego)

Pozdrawiam

>Wharfedale seria Diamond 9.

Zależy do jakiego wzmaka, Wafle mają cofniętą górę, więc coś ostrzejszego by sie przydało. Bas do trance bardzo fajny, więc warto wziąć to pod uwagę.

Srebrne i w tej cenie? No to może JBL-e z serii E, w wersji silver pack. Trance ładnie na nich brzmi, bo mają kopa jak mało które na rynku. Wizualnie pewnie też swietnie podpasują pod srebrny wystrój, czarne JBL Studio L, gdyż mają dużo srebrnych wstawek, no i jak grają :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znalazłem jeszcze coś takiego. Macie jakieś opinie o tych kolumnach? Które warto i czy warto

DALI SUITE 2.8

QUADRAL ARGENTUM 0.9 lub 0.7

CANTON GLE 409 (podobno występują srebrne)

Ukryta Zawartość

post-8362-100002255 1178701652_thumb.jpg

post-8362-100002256 1178701652_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.