Skocz do zawartości
IGNORED

pokój Elberotha w TVN Turbo

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Właśnie w TVN Turbo w programie o gadgetach Elberoth prezentował swój pokój odsłuchowy i chyba już nieaktualny system ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

https://www.audiostereo.pl/topic/34199-pok%C3%B3j-elberotha-w-tvn-turbo/
  • Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Fr@ntz, 16 Cze 2007, 21:32

>

Ukryta Zawartość

"...high-endowe zestawy Densona..."???

Ukryta Zawartość

Fr@ntz, 16 Cze 2007, 21:14

>Właśnie w TVN Turbo w programie o gadgetach Elberoth prezentował swój pokój odsłuchowy i chyba już

>nieaktualny system ;)

Na pewno nieaktualny ;), ale dość świeży - Audiostatiki, MBL, monobloki Cary

Kris

Star trekkin' across the universe; Boldly goin' forward, still can't find reverse...

• Redaktorzy

nie, po prostu krew mnie zalewa jak widzę taką partaninę i totalny brak znajomości tematu u człowieka robiącego taki program i jeszcze biorącego za to kasę. A już teksty o Piegach CL 90 X, że w tej klasie kolumn jest już zaznaczone, że są to kolumny podłogowe i nie należy pakować ich na półkę .... No i określanie CD i wzmacniacza (z zaznaczeniem, że jest to wzmacniacz bez radia!!) mianem "klocki". Sugeruję, żeby prowadzący swojego nicka "Guru" zamienił na "Lamus" - przynajmniej nikt nie będzie się wtedy czepiał ;)

Fr@ntz

"I am an audiophile"

jak to AUDIOSTATIC = przecież po Avalonch miały byc AkustyKi które grają prawie jak Avalony a kosztują ułamek Ceny ?

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Fr@ntz, 17 Cze 2007, 11:13

>nie, po prostu krew mnie zalewa jak widzę taką partaninę i totalny brak znajomości tematu u

>człowieka robiącego taki program i jeszcze biorącego za to kasę.

Brachu - jeśli masz lat naście, to sorry! Jeśli więcej, to przypomnij sobie przełom lat 80/90 i takiego palanta, który prowadził programy o tematyce komputerowej. Załapał się akurat w okolicy tragicznej śmierci Kurka i Kamińskiego na tego typu programy. Ten wysoki dureń na określenie przycisku klawiatury przez dwa lata mówił: naciskamy KIJ.

Na to nic nie poradzisz! Dureń, czy su***syn - byle nasz! Resztę dopowiedz sobie sam.

Pozdrawiam.

Fr@ntz, 17 Cze 2007, 20:46

>Grzesz - pamiętam, pamiętam ...

Fr@ntz - no to już Cię lubię! Jednak na te dziwne różnice to ja się nie podejmuję ich dalszego wyjaśnienia i nie mieszkając wracam do tego co może ubyć...

• Redaktorzy

z tego co widzę to:

wtorek, 19.06.2007 - 22:15 Gadżet 2 - Laboratorium

środa, 20.06.2007 - 13:00 Gadżet 2 - Laboratorium

piątek, 22.06.2007 - 12:30 Gadżet 2 - Laboratorium

sobota, 23.06.2007

- 06:00 Gadżet 2 - Laboratorium

-15:30 Gadżet 2 - Laboratorium

- 21:00 Gadżet 2 - Laboratorium

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Koledzy, dajcie spokój niewinnemu tematowi, bo znowu wyjdziemi na nowobogackich, albo wrogów Europy, co to z niej powinniśmy wyjść wg jednej niemieckiej gazety, że o licznych polskich politykach... tfu, nie wspomnę.

Jak to nieaktualny ? Niedalej jak w niedzielę rano jeszcze cały sprzęt u siebie w pokoju widziałem ... chyba że od tego czasu ktoś mi chałupę obrobił :-) Sprawdzić jednakże nie mogę, bo aktualnie siedzę w Krellu w Orange, CT, więc kto wie ... ;-)

Audiostatici zostały jeszcze raz przywiezione dla potrzeb programu - pomyślałem, że warto pokazać cos niezwykłego.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

eee, wczoraj warowałem do 23:30, żeby zobaczyć powtórkę i co?

i co?

Cały materiał trwał może 3 minuty, z którego to dowiedziałem się m.in., że sprzęt może kosztować 10 000, lepszy kilkadziesiąt tysięcy, a JESZCZE lepszy nawet kilkaset tysięcy...

no bosko!

:P :D

>Seba78, 17 Cze 2007, 10:44

>ściska i spędza sen z powiek... odbiera sens życia i takie tam...

>ktoś się chyba niewyspał, albo dyskutował z lpover czy jak tam mu...:)))

seba

Mniej wysiłku na bycie dowcipnym, a więcej na dokształcanie się. Co zdanie, to błąd ortograficzny, raczyłbyś udać się do jakiś szkół.

Polichlorkowinylowy kochanek

Czepiacie się, wg mnie całkiem sensownie gość gadał. Żadnych wpadek nie zauważyłem. Z tym że mówił językiem zrozumiałym dla przeciętnego zjadacza chleba bo do takich jest ten program adresowany. "Pokój audiofila" był pokazany jako ciekawostka i za to im chwała że wpadli na taki pomysł.

Co do określenia czy kolumny podłogowe czy podstawkowe to nie dziwcie się, mam kumpla który położył trójdrożne podłogowce poziomo na szafę :)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.