Skocz do zawartości
IGNORED

Najciekawsze koncerty na wakacje...

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Czytając w mediach zapowiedzi koncertowe na najbliższe lato można dojść do wniosku,że czeka nas istny wysyp bardzo ciekawych koncertów.

Ciekaw jestem,które Was najbardziej rozpalają?Na które się wybieracie?Które chcielibyście zobaczyć?

Oczekuję wypowiedzi niezaleznie od rodzaju preferowanej muzyki.

Moje typy dotyczące czerwca i lipca to David Murray w Warszawie,Koncert Szalom na Szerokiej na krakowskim Kazimierzu,W.Marsalis w Warszawie,O.Coleman w Warszawie(nie wiadomo czy sie odbędzie),Nicole Mitchell w Alchemii,A.Braxton( też wątpliwy).Koncertu sierpniowego Masady w Poznaniu niestety nie zobaczę z powodu wyjazdu urlopowego.

https://www.audiostereo.pl/topic/34293-najciekawsze-koncerty-na-wakacje/

Ja na razie zabookowałem bilety na Cocorosie w Poznaniu.

Każdemu kto ma możliwość wyjazdu za granicę (np. do UK) polecam Feist, niestety na koncert w Polsce na razie się nie zapowiada.

Jethro Tull ma być w Polsce w sierpniu bodajże, ale ich akurat widziałem miesiąc temu w Brukseli.

Pozdrawiam

A tak naprawdę to wysyp już się zaczał. Z tego co wiem w Poznaniu albodopiero co wystąpiła albo na dniach ma wystąpić Sinéad O'Connor.

A jutro (22.06) w Poznaniu gra Patti Smith.

Oby tak dalej.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 6 lat później...

Ehhh, wakacje - kto w polskiej „rzeczywistości”, prócz rentierów, nauczycieli, sędziów i bezrobotnych, może sobie pozwolić na rozciągnięte w czasie (beztroskie?) wakacje?

A w Gorlicach, w ramach tegorocznej edycji Ambient Festival, osiemnastego i dziewiętnastego lipca wystąpi z koncertem (między innymi) Richard Pinhas.

Oto program Ambient Festival, Gorlice, 18 - 19 lipca 2014:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przypomnę, że gościem ubiegłorocznych, gorlickich koncertów festiwalu był Manuel Göttsching...

A przywołując letnie myśli i obrazy, chciałbym serdecznie pozdrowić siostry Aleksandrę i Monikę z Libiąża, które jakieś dwadzieścia lat temu, w młodości swojej, spędzały wakacje w Szerzynach.

Tomek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.