Skocz do zawartości
IGNORED

Psy bez smyczy i kagańca

gregin

Rekomendowane odpowiedzi

Denerwuja mnie coraz bardziej. Duzo jezdze na rowerze i niestety niema wyjazdu aby zaden pies sie nie doczepil. Przynajmniej kilka to norma, pol biedy zemna, gorzej male dzieci....

Temat mozna jeszcze smialo rozwinac o inne watki, ale ja narazie sobie to podaruje.

https://www.audiostereo.pl/topic/34826-psy-bez-smyczy-i-kaga%C5%84ca/

gragin

poczytaj sobie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

może coś dołożysz od siebie, bo się kolegom pomysły skończyły.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>gregin

za wyprowadzanie psa bez kagańca (nawet na smyczy) jest mandat - 250zł - wiem, bo sam go dostałem, chociaż mi to bardziej przypominało "zaczepkę" policji. Tak szczerze mówiąc, to bardziej mnie denerwują te snerfusie, którzy przyczepią się zawsze do tego najmniej winnego. Policja to się czepia tych, którzy są sami - już grupki dresów to się nie podejmują, chociaż może być wokół burdel, smród i hałas.

BTW Jeździsz rowerem z zapalonym światłem?! Na Gocławku Ci niebiescy dresiarze łapią i wlepiają mandaty dla rowerzystów, bo przecież wszedł przepis że cały dzień trzeba jeżdzić na światłach... LOL. Do dupy z taką policją!

gregin:

>Denerwuja mnie coraz bardziej. Duzo jezdze na rowerze i niestety niema wyjazdu aby zaden pies sie

>nie doczepil.

Kup sobie porządną trąbę, tzn. "zestaw kibica" na pojemnik ze sprężonym powietrzen, lub rozwiązanie dedykowane specjalnie do rowerów: Air Zound (dźwiek przeraźliwie glośny, pompujesz zwykłą pompką rowerową).

Sprawdzone, działa - psy uciekają lub zamierają ze strachu, można spokojnie przejechać. Przerażony pies może nawiać właścicielowi, lub wybiec np. na jezdnię - jeżeli jest to poświęcenie, na które jesteś gotów, to śmiało kupuj trąbę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.