Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka bez Niedźwieckiego ...

TeQuila

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

T.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/35101-tr%C3%B3jka-bez-nied%C5%BAwieckiego/

Czy to ,aby nie jest konflikt pokoleniowy ?

Sam słucham Trójki ,choć muzycznie jest coraz gorzej. Nie trawie tej muzycznej sieczki - może inaczej nie dla mnie ona.

Trójka ciągle chce być młoda i adoruje młodych słuchaczy bo tak ma być - chyba założenia tego programu ?

A wierni słuchacze i prezenterzy starzeją sie , gusta sie zmieniają ,niestety ;-)

A może ta sprawa, kaczyzmem trąca ???

No wlasnie, ostatnio odnioslem wrazenie, ze zaczyna brakowac mu troszke ...heh... wigoru.

Gust muzyczny, wiadomo, raczje nie nadaje sie do polemiki, ale np. lista przebojow jakos tak malo 'przebojowa' sie stala.

Z drugiej strony kojarzyl mi sie z Trojka przez ostanie dwadziescia lat z okladem. Tzn. odkad slucham tej stacji.

T.

Pan N. podobnie jak pan K. (kwa kwa), pan G. etc., to towarzystwo wywodzace sie z blizej nieokreslonych

kregow dawnego PRL, znajace sie na Muzyce jak pan L. (Endrju) na czastkach elementarnych !

Niech ida w cholere i nie spaczaja swoim prowincjonalnym gustem mlodego pokolenia !

Nadaja sie co najwyzej do naglasniania imprez w remizach Ochotniczej Strazy Pozarnej !

(i to tylko na glebokiej prowincji)

Nie wyobrazam sobie tego. Jezeli do tego dojdzie to lista albo w ogóle przestanie istniec, albo tez

zaczną grac Britney i inne girls- i boysbandy. Ale Niedzwiecki to nietylko lista. Co bedzie ze smooth jazz cafe? markomania? i w ogóle, to już nie będzie to samo.

To chyba zasługa Niedźwiedzkiego że trójka stała się taka popowa szchlebiająca "szerokim" gustom.

Niedżwiedzki to nudziarz jakich mało, z dowcipem pasującym do lat 80.

Miał swoje 5 min, dobry produkt, chłonny rynek i tyle.

A każdy zakochany w liście przebojów słuchanej po nocach na Grundigu po zobaczeniu Niedźwiedzia w TV przeżył mały dysonans.

Niedźwiecki przetrzymał stan wojenny , komune, przemiany ustrojowe ale poległ w rzeczywistości IV RP. Motto IV RP? - NISZCZYC!!!

Życzę powodzenia panu Markowi.

Trójka już nigdy nie będie taka sama:(((

noster, 30 Lip 2007, 21:12

>Niedźwiecki przetrzymał stan wojenny , komune, przemiany ustrojowe ale poległ w rzeczywistości IV

>RP. Motto IV RP? - NISZCZYC!!!

>Życzę powodzenia panu Markowi.

>Trójka już nigdy nie będie taka sama:(((

k**wa, ten człowiek jest chory z nienawiścci,

nienawidzi własnego kraju, sk***iel j**any

jacch, 30 Lip 2007, 22:28

>Tak fredziu,fredziu...pomarszcz sie i poduskutuj z perwersem vldkiem , jesteście obaj warci siebie.

jachuju, czemu mnie obrazasz?

czy uważasz że obwinianie kaczorów i RP za odejście Niedźwieckiego jest OK?

Gość

(Konto usunięte)

Jar

Ja jestem perpetuum mobile , nie musze się uruchmiać , moja czasowa nieaktywnośc nie wynika z wygaśnięcia funkcjii zyciowych , ja poprostu czasem hibernuje , co nie znaczy , ze nie moge eksplodować :)

Gość

(Konto usunięte)

Vladziu - alfie

Nie wysilaj się !!!

Był czas , że cie "odignorowywałem" , żeby zobaczyć co za nowy kałz twoich ust/otworu fizjologicznego spływa ... ale jak zwasze nic nowego , wiec z ręka na sercu ---- niw wysilaj się na odpowiedzi , gówno to zawsze gówno , chocbys nie wiadomo jak je ubrał , ty nasz KAŁMISTRZU !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.