Skocz do zawartości
IGNORED

Ban dla Naczelnego Chama - aaalfreda

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad jest śmieszny (przynajmniej stara się),

Jazz - oryginalny,

Iplover - niegłupi,

dartman - zagubiony, itd.

natmiast aaalfred przegina w każdym (nie tylko moich) wątkach. To nie nowa propozycja, ale ktoś musi Lukarowi przypomnieć, że to forum ma nazwę "audiostereo" a nie "FEKALIA ON LINE".

https://www.audiostereo.pl/topic/35218-ban-dla-naczelnego-chama-aaalfreda/
  • Redaktorzy

Rolandsinger - a kliknij sobie przy tych kilku forumowych szkodnikach "ignoruj" i zobaczysz, że forum wtedy wcale nie jest takie złe. Szkoda tylko, że ich wpisy widoczne są dla niezalogowanych :(

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Roland,

dzieciaku, do piaskownicy.

Ja zagubiony?

Ty jesteś Lost in Jungle.

I do tego taki przewidywalny, jak dziecko. Na PM wypisujesz jakieś farmazony licząc na co? Że Ci odpiszę, że aaalfred to cham? I w ten sposób nie znajdę się na Twojej liście? "Lista Rolanda"

@ Dartman

Daruj sobie. Liczyłem na to, że przynajmniej zachowasz się z klasą jak disco. Ale się zawiodłem...To, że czyjeś chamstwo robi na Tobie pozytywne wrażenie świadczy o Twojej kulturze.

Najbardziej poruszające jest to , że ten czlowiek mieni się psychologiem,

czyli lekarzem duszy, proszę niech się wpiszą ci którzy znając rolandasingera z forum,

udali by się do jego gabinetu po pomoc psychologiczną.

Wątpie, że jest ktoś taki. Ten człowiek sam wymaga pomocy.

Tak naprawdę potrzebuje psychoterapii, psycholog bez własnej psychoterapii to tylko

specjalista od rdzenia kręgowego i itp.

aaalfred, 5 Sie 2007, 21:25

proszę niech się wpiszą ci którzy znając rolandasingera z forum,

udali by się do jego gabinetu po pomoc psychologiczną.

Wątpie, że jest ktoś taki.

Ja się nie wybieram, ale wchodząc na audiostereo, skąd mam wiedzieć z kim mam doczynienia ??

aaalfred, 5 Sie 2007, 21:25

>Najbardziej poruszające jest to , że ten czlowiek mieni się psychologiem,

>czyli lekarzem duszy, proszę niech się wpiszą ci którzy znając rolandasingera z forum,

>udali by się do jego gabinetu po pomoc psychologiczną.

>Wątpie, że jest ktoś taki. Ten człowiek sam wymaga pomocy.

>Tak naprawdę potrzebuje psychoterapii, psycholog bez własnej psychoterapii to tylko

>specjalista od rdzenia kręgowego i itp.

Brawo Alfredzie, jest to chyba jedyny wpis super merytoryczny-jak na bocznicę- który spłodziłeś, bez tej swojej młodzieńczej furii. Brawo. Słuchanie Radia Maryja przynosi dobre rezultaty.Drogie dziecko, podążają dalej tą drogą:)

Zadowolony Korespondencyjny Uczeń Ojca Założyciela

Alfredzie, jeżeli postępy dalsze będą tak owocne jak obecnie, będziesz mógł wstąpić do Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej Ojca Rydzyka- wstępnie "materiał" z Ciebie niezły, ale będzie jeszcze lepszy:))

Korespondencyjny Uczeń Ojca Założyciela

>revolp

No,no już nie mogę.Zaraz się posikam.

Jak zostac Uczniem Ojca Założyciela?

Pomocy... Pomocy... Pomocy...

Ja też chcę być Uczniem, nawet więcej- mogę wrócić do oślej ławki!

grzechniks.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

grzechniks, 6 Sie 2007, 21:39

Grzech, Ty się nie nadajesz- zbyt często sikasz i nie trzymasz moczu, i zasikasz nam Interes.

Przyjmujemy tylko tych, co wyrośli z oślej ławki, Ty nadal w niej tkwisz, nie możemy zaniżać poziomu- chyba rozumiesz?

Korespondencyjny Uczeń Ojca Założyciela

> revolpl

cyt. : "zbyt często sikasz i nie trzymasz moczu, i zasikasz nam Interes"

Jak zbyt często sikam, to chyba oczywiste, że nie trzymam moczu?

Aleś Odkrywca. Gratuluję inteligencji!

Przyjmujemy?

Revolpl, do kurny jędzy, to ilu was jest? Nu, tych ników?

grzechniks.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

>grzechniks

Po pierwsze, nie nalezysz do naszego obozu !

Na poczatek musialbys wyrzec sie zwiazkuw ze skatologicznym Grzeszem oraz WILUsiem Samotnikiem

i znalezc sie na naszej liscie !

Gdy to zrobisz, zastanowimy sie, czy nadajesz sie do naszego eliitarnego Towarzystwa !

Jak na razie niezbyt dobrze rokujesz !

>Rolandsinger

Nie sr** przed nich bo tobie gówno wyżrą.

Alredek to taki mały i krzykliwy prostaczek , tylko w klikaniu niby wielki , Vladuchna to inny talent ułom-intelektualny.

To taka inny rodzimy folklor mułu , dennego , nijakiego.

Lepkie, śmierdzi i szkoda czasu na usuwanie.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Vladziu !

Żal mi cie, naprawde szkoda, czy aż tak na siłe musisz gromadzić wokół siebie publike i na siłe wmawiać wszystkim że na forum są jakieś obozy ?? HA HA HA troche zrozumiałe ponieważ zauważyłeś coraz więcej "gówna" rzucanego w twoim kierunku, heh to takie... DESPERACKIE :D

>_WILU_

Nasz "oboz" czy "lista", powstaly wlasnie dla wyraznej polaryzacji stanowisk, mentalnosci i sposobow postepowania na forum.

Dla wyraznego odseparowania sie, od kilkuosobowej grupy "zasrancow" (Grzesz, jacch, dupovlad etc.) z ktora trzymasz !

O zadnej "desperacji" we mnie, nie ma najmniejszej mowy !

Z braku jakichkolwiek argumentow, tworzysz jakies bezsensowne diagnoay i mity !

Gość

(Konto usunięte)

...Nasz "oboz" czy "lista", powstaly wlasnie dla wyraznej polaryzacji stanowisk, mentalnosci i sposobow postepowania na forum.

Dla wyraznego odseparowania sie, od kilkuosobowej grupy "zasrancow" (Grzesz, jacch, dupovlad etc.) z ktora trzymasz !...

Co ty nie opowiadasz Gówniany Królu Samozwańcu?!?!:)

A te twoje chłopacy wiedzo ,że na wojne ido? He?

Bo może oni najzwyczajniej w życiu lubią sobie raz za czas głupio pogadać (dla ciebie to codzienność) uśmiechnęłi się dwa razy do ciebie i już ! Masz , wpadli są , w bladodupnej armii !

Vlad, 7 Sie 2007, 11:44

>>_WILU_

>

>Nasz "oboz" czy "lista", powstaly wlasnie dla wyraznej polaryzacji stanowisk, mentalnosci i sposobow

>postepowania na forum.

>Dla wyraznego odseparowania sie, od kilkuosobowej grupy "zasrancow" (Grzesz, jacch, dupovlad etc.) z

>ktora trzymasz !

>

>O zadnej "desperacji" we mnie, nie ma najmniejszej mowy !

>Z braku jakichkolwiek argumentow, tworzysz jakies bezsensowne diagnoay i mity !

Sluchaj mnie Vladku.

Jak bys był spostrzegawczy i pilnował tego co piszesz nie gubił bys się w tym swoim...kabarecie otóż nie wiem czy pamiętasz jak to prosiłeś ( akt desperacji ) o wpisy do odpowiednich wątków i tym samym oznajmienie o przynależności do odpowiedniej grupy ?... więc na jakiej podstawie wpychasz mnie w jedną z nich afiszując głośno o podziale forum na LEWO i PRAWO, ŚRODEK ( środek to ludzie nie biorący udziału w tym kabarecie Vlada ) zapominając o sektorze jednoosobowym - TWOIM - czyli zakompleksionych CIOT !... i tym samym desperackie próby czyli podsycanie rozmowy w odpowiednim wątku, aby tylko zdobyć głos !

DE-SPE-RAT.

Gość

(Konto usunięte)

...jak w - Armii Czerwonej !...

Nie wiem jakie te no...wszystko one maja , bo z wami towarzysze sie nigdy nie zabawiałem - proste.

A wiec to jednak prawda , że byłes w red army w korpusie rozrywkowym , spiewałes i nie tylko ?

Aalfred mieszka na 3 pietrze w odrapanej kaminicy. Zanim poznal internet stal w bramie i zaczepial po chamsku wszystkich przechodniow. Do dzis w sumie nic sie nie zmienilo. Pierdoly ktore pisal kiedys na scianach( na p, k i ch) pisze dzisiaj na forum.

Brama jest nadal jego centrum swiata.

Tatuaze stroche wyblakly, wybitych jedynek po raz 4 juz nie wstawia-bo sie i tak nie oplaca a Zocha z 2 pietra i tak sie w nim kocha.

Czyli..wszystko gra i pasuje

niech zyje asocjanla sielanka!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.