Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmaki lampowe

lorpa

Rekomendowane odpowiedzi

do lorpa

używałem jakisz czas samodziałów 18 kewlarowa + rewelator + zwrotnica 6 dB/ oktawę. Z jedną 300B na kanał to porażka, ale np. z 845 ( konkretnie unison research ) całkiem fajny dźwięk ( nielubię Unisona jako takiego ). Czyli można by zaryzykować, twierdzenie, że 20 W to minimum

https://www.audiostereo.pl/topic/3549-wzmaki-lampowe/page/2/#findComment-53582
  • 11 miesięcy później...
  • Redaktorzy

nie chcęc zaśmiecać forum kolejnymi wątkami odświerzam stary. Podczas surfowania po necie wlazłem na stronę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ich produkty nie wyglądają oszałamiająco, ale może mają jakieś inne "ukryte walory". Czy ktoś z forumowiczów miał przyjemność posłuchania tych wzmaków i mógłby podzielić się wrażeniami?

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Cze

Kolejna polska firma robiaca wzmaki lampowe Oto link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Wygladaja super ciekaw jestem jak graja i ile kosztuja???

Ukryta Zawartość

jozwa -> patience, my young padawan :-)

Po kilkunastu sekundach polawiają się linki.

Gościu robi podróbki Pathosów, LOL.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Miałem okazję przez chwilę słuchać wzmacniaczy Pana Lutnickiego.Mimo słabego sprzętu towarzyszacego dało sie odczuć rewelacyjną rozdzielczość dźwięku połaczoną z wielką kulturą i basem tranzystora. W przygotowaniu są też inne propzycje tego producenta Uważam ,że jeden z tych wzmacniaczy będzie hitem na rynku,drżyj konkurencjo.

Ten którego słuchałem cena ok 7000zł, wiec nie jest tani ale warty swojej ceny.Zaprosiłem współwłaściciela z jednym z tych wzmacniaczy do siebie .Jeśli przyjadzie to podzielę się wrażeniami .Pozdrawiam do jutra .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.