Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Dyktoluby metnie to tlumacza. Ogromny wzmak nie dawal rady tym kolumna? ha ha aha alez to cwane. Ale oczywiscie prawda jest inna. Ale dyktoluby nie chca sie przyznac jak bylo naprawde.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Senicz

Pisałem juz gdzie indziej ale powtórzę.

Wiemy wszyscy że gorycz kleski jest dla Ciebie trudna do zniesienia.

Tak wiele obiecywałeś. Na Audio Show miał się odbyc Armagegon po tym jak zapuścisz swój system, ludziom miały sie szczęki odkleic ze zdziwienia, etc, itp, itd. Pamiętamy Twoje zapowiedzi i przechwałki.

I co? I nic takiego się nie stało Miszczuniu niebieski.

W pokoju 701 była kupa śmiechu.

Blamaż z tego co mówią był wielki. I Twoje pieski-kotki-żabki-przydupaski niewiele Ci pomogły nawet gdy noszą one anielskie imiona.

Na nic Twoje pohukiwania że innym gorzej zagrało i obietnice że bedzie lepiej. Ludzie są inteligentni i mają swój rozum, wiedzą co słyszeli. Garstka niewyrobionych i otumanionych przez Ciebie złudna nadzieją haj-endu za 600zł też kiedyś przejrzy na oczy. Wtedy będzie głupio - nie sadzisz?

Weź kąpiel, wypij ziołka i lulu spać. Jutro poszukasz sobie innego forum.

Forum to ja bede sobie wybieral. A dyktoluby jakies tajemnicze. targajac na as nie wiedzieli o impedancji? dobrze wiedzieli, zreszta mieli juz przetrenowane te virgo. Byli pewni ze to super zagra a wybrali dykte. Ciekawe? dykta lepsza od virgo. nie rozsmieszajcie mnie.

rochu a cos ty taki podniecony kupuj dalej u stefana ktos ci broni ?

ja tych 50 zł nie załuje bo dzieki temu ludzie z forum mogli sie spotkac i chociaz raz nie pluc na siebie tak jak to sie tu odbywa codziennie

ogolnie panowie zwłaszcza paru ktorzy tam nie byli to załosne cieniasy ,normalny facet wpisuje sie raz co mysli i juz a nie ujada cały dzien za płota, ukryty po nickiem

zawsze jak bedzie sciepa na forum na jakies spotkanie ja jestem gotowy ,nastepnym razem mysle ze bede miał wiecej szczescia i dojade

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

rochu, 12 Lis 2007, 23:19

Może poza pieprzeniem o czymś czego nie słyszałeś napisał byś co Cię trapi ,Czy zal dupe ściska że nie pojechałeś do Warszawy a moze co innego jakieś kury giganty chodzą po Choleżynie i strach z domu wyjść-choćby na spacer.Czy dowartościowuje Cię dokopywanie innych,naprawdę Cię to tak kręci ? Mnie jak coś nie interesuje to poprostu tego unikam.Co Cię tak tutaj fascynuje to gówienko w którym już wszyscy są unużani po szyję.Kolego Forumowiczu zacznij się szanować i po prostu tutaj nie zaglądaj.Osobiście od tego watku mnie już odrzuca i w ogóle to forum zeszło na psy.Może byś jednak coś w Grupie Krakowskiej ruszył do przodu-jakiś odsłuch fajnych a rzadkich płytek w kameralnej atmosferze przy zielonej herbatce.Byłem na tym Audio Show i naprawdę za bardzo nie było się czym podniecać a tak w ogóle to jak śpiewa Katarzyna Groniec Warszawa jest dla mnie dużo za duza

Pogoń te kury z obejścia przejdż się na spacer i wymyśl jakiś fajny pomysł jak zacząć cieszyć się tym co mamy a nie tym czego byśmy nie chcieli mieć

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

jestem krotko na tym forum i nie pozwalałem sobie na takie wpisy,ale pierwszy raz sie spotykam z forum gdzie ludzie przedkładaja wzajemne opluwanie sie nad spotkania czy wymiane wiadomosci,informacji ,własnych przemyslen

jednak chyba audiofilia dla wielu jest zwiazane z wielkim przerostem jaj i tylko to sie liczy podobnie jak na tuning.pl

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Senicz jest niesamowitym gościem. Zbiera od wszystkich glany, a sam sie uśmiecha i ciągle snuje wątek kolumn, ktore musialy kosztować ileś tam a stały w kącie. Spływa po nim wszystko jak po kaczce. Przeciez ten facet jest zwykłym idiotą, który dostaje w ryj na ulicy, usmiecha, nie wykonując przy tym najmniejszych ruchów obrony... Są dwie wersje: Albo to jest mega prowokacja i gość śmieje się do rozpuku, abo jest zwykłym debilem.

rochu, 12 Lis 2007, 22:37

>Zrzuta na Hannover czy na Las Vegas?

Świetny pomysł ! Obiecuję jako pierwszy wpłacić 50zł na wyjazd Senicza na CES do Las Vegas.

Trzeba tylko oddzielny wątek założyć.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

rochu

I Twoje pieski-kotki-żabki-przydupaski niewiele Ci pomogły.....

uuuuu czyzby jeden z jamniczkow odczuwal samotnosc:)))

niestety stary za wysokie progi na twoje jamnicze nogi:))))

zawsze mozesz sprobowac wejsc , uwazaj tylko na kolejne progi i patrz pod nogi:)))))

rekin, 12 Lis 2007, 23:56

>>Elberoth

>Na CES dla senicza również się dołożę, ale na bilet tylko w jedną stronę ;)

Bilety w jedną stronę są droższe :/

Pisanie senicza mi nie przeszkadza (z zagramanicy również można pisać). W bezpośrednim kontakcie to miły facet. Jego nieobecność na kolejnym AS jakoś zniosę :)

Usłyszeć o kolejnym sławnym Polaku na wygnaniu - bezcenne ;)

Straszna się jatka zrobiła!

Senicz całą tę sytuację sprowokował wygłaszając różne buńczuczne zapewnienia o boskości swego systemu.

No i chłop sam sobie grób wykopał ;-)

Zbierając różne wrażenia wygląda na to, że system zagrał bardzo nierówno.

Ma swoje słabe i mocniejsze strony. Jednym trafiał w preferencje, innym nie, ale

dominujące było wrażenie powrotu do brzmienia "średniego Gierka", czyli

efekciarski skrajami japończyk z pewexu+Altusy.

Można by powiedzieć: "Takich słuchaczy też szanujemy" i było by O.K.,

gdyby nie te buńczuczne zapowiedzi rewolucji w audio ;-).

Ale czy nie uważacie, że wymiana opinii trochę się zmieniła w kopanie leżącego?

Czasem myślę sobie, że senicz jest masochistą i uwielbia takie baty.

Specjalnie podkręca atmosferę, żeby potem uchodzić za niezapoznanego i

prześladowanego geniusza. Dziwne, ale tak to wygląda. Więc może trochę spokoju?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.