Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

własnie szkoda ze koledzy z niedzieli całkiem milczą o co chodzi z tymi kolumnami bo cos nie rozumiem przytachali 100kg klocki bez wzmacniacza to do czego je chcieli podłaczyc ????????

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Panie Włodku,

poprosimy o jedno zdjęcie otwartego CD Marantza i jedno zdjęcie otwartego naleśnika. Chcielibyśmy zobaczyć co siedzi w środku. Z takiego zdjęcia i tak nie da się wywnioskować jaki jest schemat. Czy to jest możliwe? Jeśli nie jest, to niestety obawiam się, że nie są to oryginalne konstrukcje...

Zbig sponsorem sie nie zostaje dla chwały , słyszałes kiedys o wspolnym zrobieni czegos - bo sam nie dasz rady ?zwracasz sie wtedy do ludzi ktorzy sa gotowi ci pomoc i tyle

Z tym klubem to na poważnie? Nie wpuszczają bez klocka?A jak komuś krecik puka..?

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

maranciunio na porodowce rodzi mu sie w brzuszku tranzystorek z netu. A nalesnik? kupa roboty aby go rozkrecic. Ale po co wam to jak taki chlam. Moze Edzio dowiesz sie dlaczego dykta grala a nie Virgo?

Elberoth, 12 Lis 2007, 23:51

A ja Tobie Adamie fundnę w dwie strony bilety Intercity z Warszawy do Krakowa żebyś sobie posłuchał jak gra sprzęt za skromne pieniadze u typowego Kowalskiego którego zycie doświadczyło..Weż tylko z sobą swoje płyty

Podniesiesz rekawicę ?

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell>

>Czy zal dupe ściska że

>nie pojechałeś do Warszawy a moze co innego jakieś kury giganty chodzą po Choleżynie

Coś Ty mi tego Cholerzyna widac zazdrościsz skoro cały czas o tym piszesz ; )

Zrobi sie pogoda - zapraszam na piwko i grila. Serio.

>Co Cię tak tutaj fascynuje to gówienko w którym już

>wszyscy są unużani po szyję.

Nie wiem czy pamiętasz, ale nie ja rozkopałem to bajoro ale Senicz który wszyskich którzy myślą inaczej jak on obrzuca czym się tylko da.

Przeczytaj sobie ten wątek od początku i przeanalizuj jak Miszczu miesza z błotem każdego.

Wybacz - nie będzie pardonu.

Rafaell, 13 Lis 2007, 00:11

>Elberoth, 12 Lis 2007, 23:51

>A ja Tobie Adamie fundnę w dwie strony bilety Intercity z Warszawy do Krakowa żebyś sobie posłuchał

>jak gra sprzęt za skromne pieniadze u typowego Kowalskiego którego zycie doświadczyło..Weż tylko z

>sobą swoje płyty

>Podniesiesz rekawicę ?

Rafaellu - moim pierwszym sprzętem był amplituner Zodiak i magnetofon Finezja 1, na którym słuchałem kaset ABBY. Tak więc mogę powiedzić, że w swoim życiu przeszedłem wszystkie stopnie drabiny audiofilskiej i wiem jak gra tańszy, jak również bardzo tani sprzet.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

=>rochu, 13 Lis 2007, 00:13

>Przeczytaj sobie ten wątek od początku i przeanalizuj

Co ty chcesz mnie wykończyć :D niech inni robią z tego doktorat ! nic z tego nie ma mowy !!!

Pozdrawiam

Rafaell

>cir, 13 Lis 2007, 00:10

>Zbig sponsorem sie nie zostaje dla chwały , słyszałes kiedys o wspolnym zrobieni czegos - bo sam

>nie dasz rady ?zwracasz sie wtedy do ludzi ktorzy sa gotowi ci pomoc i tyle

Właśnie się spytałem, gdzie się podziała reszta wspólnoty.

>senicz

Oryginały Virgo, czy Virgo II mają naprawdę świetny środek pasma i nieco (jak dla mnie) zbyt wycofaną górę, co nie przeszkadza im budować zjawiskowej niemal sceny. Dlaczego nie grały - nie wiem. Również chciałem ich posłuchać. Prawdą jest natomiast, że bez porządnej spawarki grają przeciętnie. Ta opinia jest akurat zasłyszana od znajomego. W Poznaniu słuchaliśmy Virgo z lampowym Federem i było naprawdę OK.

Pozdrawiam

W sumie to mialem racje bo dykciaze nieladnie sie zachowuja. Oj nie ladnie. Virgo nie uzywali oj nie ladnie taki potencjal zmarnowali tyle tachania a w kacie staly!!! takie fajne i dokonaly kolumienki. Musialy cudnie grac. czysciutko. Ach jak one graly. Boski dzwiek, slyszalem troche. Niezapomnaiane warazenie a odlaczyli. Dlaczego?

OK pokoj z forum to okropnosc i sromota i wstyd a macie cos na przyszły rok do pokazania czy tylko ten waszczyszyn /przepraszam jesli zle napisałem/ wam do opluwania został na 2008 ?

Senicz to chyba jednak megajajcarz jest. Przeczytajcie ten cytat z Miszcza:

>Sama elektronika wzm to bardzo prosty uklad na tranzystorach.

>Juz nie pamietam czy sam wymysliem czy zlozylem z jakis kawalkow sch z netu.

>Ale chyba sam bo nie widzialem w necie tej klasy ukladow.

Czysta poezja:-)))

Jestem Europejczykiem.

>Edward, 13 Lis 2007, 00:16

>Senicz,

>

>powiedz jak mężczyzna. Pokażesz co jest w środku czy nie?

:-)

Nie jestem pewien czy senicz kiedykolwiek grał w pokera na pieniądze.

>senicz

Mógłbys w kilku zdaniach podsumować Twoje wrażenia w temacie pokoju 701 i Twojej prezentacji. Oczywiście na tyle obiektywnie na ile jest to możliwe z Twojej strony. Co nie zgadzało się w stosunku do dźwięku, którego słuchałeś w domu na swoim zestawie, a co było wg Ciebie niezłe?

rekin

własnie czas na konstruktywne wpisy senicza i kolegow z DIY niedziela bo naprawde milcza jak zakleci wpierw mieli duzy zapał a teraz chyba poszli juz spac

Elberoth, 13 Lis 2007, 00:16

>Rafaellu - moim pierwszym sprzętem był amplituner Zodiak i magnetofon Finezja 1, na którym słuchałem

>kaset ABBY. Tak więc mogę powiedzić, że w swoim życiu przeszedłem wszystkie stopnie drabiny

>audiofilskiej i wiem jak gra tańszy, jak również bardzo tani sprzet.

Ale nie wiesz jak gra sensownie zakupiony mimo że tani Ponieważ ciągle masz z tym kłopoty chciałbym Ci pokazać że kupę świetnych klocków od czasu zodiaka przeszło Ci koło nosa,nawet ich nie poniuchałeć i w dalszym ciągu sa do kupienia z drugiej reki za uczciwe a nawet śmieszne pieniążki.

Ja tam nie lubie chodzić po drabinach audiofilskich leku przestrzeni nie mam np. najlepsze pomieszczenie audiofilskie jest nad nami.Czy skakałęś kiedyś na spadochronie ,za czym ci sie czasza odtworzy spadasz sobie swobotnie, genialna przestrzeń mimo szumu powietrza jakiś spokuj i cisza totalny audiofilizm takie słuchanie i oglądanie przestrzeni spróbuj mnie teraz na takie ekscesy nie stać ale kto to wie może sie odbiję od kłopotów i jeszcze sobie polewituję

To co ,bo odeszłem od tematu ,przyjedziesz i sobie posłuchasz ? Czy się wykrecisz tempem zycia i obowiazkami.Ja też nie miałem czasu na AS a mimo dwóch zarwanych wczesniej nocy dojechałem

Pozdrawiam

Rafaell

Gość rochu

(Konto usunięte)

Senicz>

Lubie Cię, czasmi piszesz jak jakiś geniusz, ponoć w realu jesteś fajny facet.

A tu zachowujesz się jak błazen.

Błaznom żyjącym na pańskich dworach w dawnych czasach wiele uchodziło i wiele mogli powiedzieć, nawet gdy inni za to samo tracili głowy.

Czy ja dobrze myślę?

rochu, 13 Lis 2007, 00:42

No Pawle chyba nie było to zjadliwe i z podtekstem Taki Stańczyk u Zygmunta Augusta to łebski facet był.

Włodek w realu to naprawdę supergośc ale trzeba się było przejechać na AS do pokoju 701

I nie słuchać Troli

Rochu te kiełbaski..ja sie wpraszam(w maju jestem wolny)

Może by odświeżyć "spotkania w krakowie"? Chiliout coś serwuje?

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.